Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!6x Me-time momentjes in de herfst

Dit product is ter beschikking gesteld door Bulbby

Zijn jullie ook zo blij dat her herfst is? Ik kan dus echt super genieten van dit seizoen, net als van de winter. Het hééft iets. De sfeer, de koude dagen.. Ik keek er dan ook al tijden naar uit. De laatste tijd, zeker met deze donkere dagen ben ik lekker aan het genieten #offline. Hierbij deel ik 6 fijne me-time momentjes waar ik altijd intens van kan genieten.

????

Een fijne herfstwandeling
Jas aan, sjaal mee en wanten aan. Heerlijk om in de buitenlucht even een fijne wandeling te maken. Sowieso het zijn in de buitenlucht maar ook het genieten van de mooie natuur is erg fijn. Ik probeer dan ook zeker werkelijks een aantal keren naar buiten te gaan. Vooral nu het snel donker wordt is het fijn even in de middag een wandeling te maken.

Dekentjes & fijne (kerst)films via Netflix
Al maanden ligt mijn dekentje klaar op de bank om gebruikt te worden. Heerlijk in weg te kruipen met daarbij een fijne serie of een film van Netflix. Laatst keek ik de kerstfilm The Princess Switch, geen hoogstaande film maar gewoon even genieten! Zo staan er meerdere kerstfilms op Netflix (waarvan ik er een aantal al ken), die ik de aankomende weken lekker ga zitten kijken.Kaarsjes aan en lezen in een spannend boek
Het is weer kaarsjes tijd! Ik heb ze altijd op tafel staan, maar eigenlijk bijna nooit aan. Ook niet in de wintermaanden. Tijd om daar zeker verandering in te brengen, want het staat zo gezellig! Daarbij heb ik eindelijk weer een beetje de leesflow te pakken heb gekregen, en Het meisje in het ijs uit las. Daarover komt uiteraard nog een recensie online. Nu starten in de nieuwe Karin Slaughter, een boek die ik keer op keer heb weggelegd omdat ik er niet in kon komen. Ben erg benieuwd wat ik er nu van ga vinden.

Die fijne (herfst)truien en accessoires
Ik hou ervan he, van de fijne dikke truien, een sjaal met motiefje of een leuk overslag vest. Leuk om alles te kunnen combineren en ik ben eigenlijk gewoon een truien mens. Ik heb dan ook echt een favoriete lievelings-trui die ik zó fijn vind om aan te hebben.


Theedoos via Bulbby – Mok: Blond Amsterdam & Pannenkoekenplantje

Thee, thee & nog meer fijne thee
Uiteraard kan deze niet ontbreken in dit lijstje als echte theeleut. Ik drink vaak thee en kan echt genieten van nieuwe smaakjes. Ook ben ik er blij met mijn nieuwe theedoos met opdruk. Ik heb hem geheel gepersonaliseerd en hij heeft een fijne binnenkant met heel erg veel plek voor verschillende theetjes. Hoewel ik ook onze namen, of andere dingen erop kon bedrukken ben ik hier erg blij mee. Hoewel ik vele theedozen had, is er zelf eentje maken toch wel echt het leukste! Sowieso het zelf woonaccessoires bedrukken vind ik altijd een feestje. Dat maakt het allemaal toch nét even wat persoonlijker.

Ik heb dan ook genoten van de nieuwe smaken die ik de laatste tijd heb ontdekt. Maar ook met die herfstweer hou ik erg van Rooibos (inclusief soms wat honing erbij) en de herfst/winter theetjes. It’s time for tea…

MjamjamJAM
Het heerlijke eten in deze tijd, en dan heb ik het niet alleen over het overheerlijke kerstdiner. Maar al het lekker wat in de schappen ligt. Hmmmm. Ik hou er zeker wel van. Met een lege maag moet ik zeker niet door de winkels struinen deze weken…

Wat vindt jij het meest fijne met de herfst?

0
Blog, Geluksmomentjes
Previous Story
Next Story

13 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Michelle
  02/12/2018 at 20:38

  Tja what’s not to love? Al het bovenste plus de herfst is een fijn seizoen voor fotografie en lange wandelingen.

 • Reply
  sammie
  02/12/2018 at 17:05

  Ik vind dit seizoen helemaal niet zo leuk, al die grauwheid en regen. Niks voor mij, ik mis daglicht. Lekkere warme vesten vind ik wel heel fijn en draag ik ook iedere dag wel of een fijne trui 🙂

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  30/11/2018 at 09:44

  Eerlijk gezegd kan ik me helemaal vinden in jouw momentjes. De theedoos is heel erg leuk!

 • Reply
  Nicky
  29/11/2018 at 10:47

  Ik vind vooral de kleuren van de bladeren mooi. En gezellig binnen zijn (of nog beter: in bed liggen!) als het buiten heel hard waait en regent. En kaarsjes aan! Nu extra veel want ik wil voor Kerst sterretjes maken van lege waxinelichtcupjes. Ik stook me dus helemaal te pletter.

 • Reply
  Sofie
  28/11/2018 at 20:02

  Oh heerlijk om je geniet-momentjes te lezen. Ze lijken een beetje op de mijne 🙂 Ik hou ook van wandelen in de herfst of een goed boek lezen met een dekentje en een kop thee er bij <3

 • Reply
  Evelyne
  28/11/2018 at 15:44

  Wanneer het zo een druiligere dag is zit ik graag binnen. Blogs lezen, schrijven, tv kijken (zonder thee), .. Gewoon knus in huis zijn vind ik zalig. Al kan ik ook wel genieten van een fikse herfstwandeling met mijn camera bij de hand 😉

 • Reply
  Saar
  28/11/2018 at 13:55

  Prachtige theedoos. Houten interieuraccessoires vind ik zelf zoveel sfeer hebben. Die doos past dus perfect.
  Ik ben dol op de herfstwandelingen. En op wegkruipen op de bank met een dekentje en een boek (en thee, uiteraard!)

 • Reply
  Simone
  28/11/2018 at 12:44

  Wat een leuke theedoos! Lange avondjes Netflixen behoort tegenwoordig tot een van mijn favoriete dingen die ik doe als het zo koud is. Dekentje erbij en wat lekkers, heerlijk!

 • Reply
  Louise
  28/11/2018 at 11:25

  Wat een lekker lijstje! Hier ook een grote fan van wandelen, thee en ‘s avonds lekker de kaarsjes aan <3

 • Reply
  Darina
  28/11/2018 at 10:45

  Mooi lijstje! En de theedoos vind ik erg leuk, zeker omdat je deze helemaal kunt personaliseren.

 • Reply
  Kelly
  28/11/2018 at 10:19

  Leuk! Mijn ultieme me-time is lekker op de bank met een kopje thee, pyjama, boekje en onze Pom!

 • Reply
  Jenn
  28/11/2018 at 08:11

  Heerlijk dit! Ik word in de herfst heel blij van een herfstwandeling in het bos, zo mooi, al die kleuren. En ook van lekker op de bank zitten met een boek, een dekentje en een pot thee. Oh, en van warme chocolademelk met slagroom natuurlijk!

 • Reply
  Romy
  28/11/2018 at 07:49

  Wat een leuk en positief artikel! Vooral een herfstwandeling en lekker binnen zitten in een dik vest zijn voor mij ook fijne hersftmomenten. Je theedoos is zo leuk geworden trouwens! Wat gaaf dat je die kon personaliseren.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png