Persoonlijke update: Hallo ik leef nog!

Hallo allemaal! (wat fijn dat je er bent…) Hier weer even een berichtje van mijn kant. Zoals jullie vast wel gemerkt hadden ben ik de laatste week/weken wat meer offline geweest. Zeker niet helemaal gepland en een stukje ook onvoorzien. Graag leg ik jullie uit waarom ik wat meer offline was.

Mijn blog was gehackt
Ik wilde mijn blog van de week openen en ik kreeg een error. Daarna een emailtje met de melding dat hij offline was gehaald doordat ik was gehackt. SAY WHAT? Ik ben dus dagen, avonden bezig geweest in de chatroom van one.com om dit opgelost te krijgen. Na 2 avonden chatten is het uiteindelijk gelukt. Pfhiew. Echter waren er achter de schermen heel wat dingen verloren gegaan. Ik ben dus druk bezig geweest (en eigenlijk nog steeds -niet alles is nog hoe ik het wil hebben, work in progress) om alles goed te gooien. Van de layout, plugins als van andere technische onderdelen ervan.

Ik keek series, films en pakte het lezen weer op
Rust pakken deed ik deste meer. Ik keek wat fijne films die ik had opgenomen, checkte Netflix, keek series en ben weer begonnen het lezen op de pakken. Ik zat een beetje in een leesdip maar probeer nu wat meer tijd vrij te maken hiervoor.

Mijn nieuwe interne job
Druk was even een understatement. Ik moest ingewerkt worden en sta dagen achtereen volgeboekt met examens beoordelen, gesprekken en introducties. Nogmaals, ik ben echt super blij met deze job en geniet er echt heel erg van. Maar het nieuwe ritme en de werkzaamheden zijn gewoon even wennen. Ik ben zo iemand die daar altijd even de tijd voor nodig heeft om helemaal aangepast te zijn. Komt wel, maar duurt altijd eventjes bij mij.

Minder fijn nieuws…
De opa van M. is tijdje terug na een heftig, kort ziektebed overleden. Ik had dus een begrafenis die, net als de periode ervoor best heftig is geweest. Alles kwam bij elkaar, waardoor de vermoeidheid nog meer toe sloeg. Inmiddels is het nu alweer een tijdje geleden en het was een mooie plechtigheid.

To do…
400 artikelen van jullie bij te lezen… artikelen schrijven… mailtjes beantwoorden… samenwerkingsartikelen maken….
Maar voorlopig nog even niet. Ik heb namelijk deze en volgende week gigantisch drukke weken op werk. Met een locatieoverleg, fotograaf die komt, mijn nieuwe interne baan waar het giga druk is en andere meetings in het weekend/verjaardagen/andere verplichtingen.

Ik ben dus wat meer offline.. Zoals ik al aangaf op Twitter:

En hoe gaat het met jullie?

Lifestyle
Previous Story
Next Story

21 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  zwartraafje
  13/12/2018 at 18:55

  Oei, toch gek hoe er dan ineens allerlei zaken bij elkaar komen. Gelukkig is je blog weer helemaal terug. Wat jammer dat jullie afscheid hebben moeten nemen van M’s Opa. Met de feestdagen voor de boeg is dat natuurlijk nog pijnlijker. Hopelijk vinden jullie steun bij elkaar. Zoals je merkt heb ik net als jij een grote blogfeed-achterstand opgelopen. Het lukt me dit jaar gewoon vaak niet om alles bij te houden.

 • Reply
  Sheila
  01/12/2018 at 02:20

  Meis, alsnog gecondoleerd!!! Heel goed dat je rustig aan hebt gedaan. En je blog terug hebt!

 • Reply
  Sammie
  25/11/2018 at 18:53

  Wat irritant dat je blog was gehackt! Lijkt me bijzonder vervelend, dan zeg ik het netjes 🙂
  Nog gecondoleerd, kan me voorstellen dat je zo met alles bij elkaar even rustig aan doet en minder online bent. Hopelijk komt alles nu in wat rustiger vaarwater

 • Reply
  Nicky
  23/11/2018 at 12:33

  Zo. Dat is niet misselijk allemaal. Goed dat je even je rust pakt, waar je kunt! Gecondoleerd met de opa van M.
  Bij ons gaat alles gelukkig goed, dus je mist niks 🙂
  PS: ik herinner me ineens dat ik een keer op je weblog keek en dat-ie het niet deed. Nu snap ik waarom!

 • Reply
  Olga // Daar Was Eens
  21/11/2018 at 22:09

  Tot snel dan maar!

 • Reply
  Evelyne
  21/11/2018 at 13:36

  Fijn te horen dat je nieuwe interne baan je zo goed bevalt. Het daarnaast rustig aan doen word volledig begrepen 😉 Sterkte met het verlies van de opa van M. Heeft uiteraard ook een impact op jou.

 • Reply
  Saskia
  20/11/2018 at 11:18

  Doe vooral lekker rustig aan meid. Die blogjes die komen vanzelf wel weer 🙂 Eerst even de belangrijkere dingen in het leven.

 • Reply
  Darina
  20/11/2018 at 08:52

  Heftig. Neem de tijd die je nodig hebt, dat is o zo belangrijk! Sterkte!

 • Reply
  Mrs. T.
  19/11/2018 at 20:56

  Hé bah wat naar zeg. Gelukkig heb je het kunnen oplossen.

 • Reply
  Sofie
  19/11/2018 at 20:41

  Ai wat vervelend! Sterkte met het verlies :'(

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  19/11/2018 at 18:56

  Probeer rondom de drukte op je werk maar even lekker zoveel mogelijk rust te pakken.
  Gecondoleerd met het verlies van M. zijn opa. <3

 • Reply
  Rianne
  19/11/2018 at 16:18

  Take your time..

 • Reply
  Louise
  19/11/2018 at 15:32

  Gehackt, wat vervelend! En neem lekker je tijd hoor, bloggen is geen moetje en het zal vooral leuk moeten blijven.

 • Reply
  Lilian
  19/11/2018 at 13:40

  Oh wat vervelend dat je blog gehackt was. Fijn dat hij nu weer werkt. En neem je tijd hoor. Ik ben ook niet zo actief momenteel, heb geen excuus, maar soms is dat gewoon even zo. En succes op je werk!

 • Reply
  Saar
  19/11/2018 at 11:20

  Ten eerste: fijn dat je blog weer online is en dat je hem min of meer goed gekregen hebt. Ten tweede: veel sterkte met het verlies, dat zijn geen fijne dingen!
  Wat een heftige periode zeg en dat nog eens bovenop de nieuwe functie. Neem maar lekker je tijd om bij te komen. Dat kan je gebruiken!

 • Reply
  Simone
  19/11/2018 at 09:54

  Wat een heftige periode is/was het. Hopelijk kom je nu weer een beetje tot rust. Nogmaals sterkte en gecondoleerd met het overlijden van de opa van M. 🙁 .

 • Reply
  Johanne
  19/11/2018 at 09:27

  Ah neee, wat eng dat je blog gehackt was 😮 . Hoop dat je alles snel weer op orde hebt. Hartstikke logisch dat je met al deze dingen in je leven even wat minder online bent. Offline gaat voor!

 • Reply
  Irene
  19/11/2018 at 09:15

  Waaaat? Je blog gehackt?! Horror! Ik zou echt gek worden dan! Ik kreeg laatst een melding van Instagram dat iemand had proberen aanmelden. Vanuit Rusland… Eng! Maar meteen m’n wachtwoord veranderd. Brr. Sterkte met het verlies van M. opa!

  • Reply
   SAS
   24/11/2018 at 10:54

   Ik krijg dus telkens emailtjes van Instagram dat ze het vervelend vinden dat ik niet kan aanmelden (?!) en dat ik op een link moet drukken. No way! Ben inderdaad bezig geweest met het veranderen van wachtwoorden en ga er dit weekend verder mee aan de slag.

 • Reply
  Ilona Wielinga
  19/11/2018 at 08:46

  Heftig allemaal zeg. Gelukkig heb je je blog weer terug, want zoiets lijkt me echt onwijs vervelend. Verder sterkte met alles en inderdaad proberen je rust te pakken!

 • Reply
  Jenn
  19/11/2018 at 08:13

  Heftig allemaal hoor! Gelukkig is je blog weer terug. Sterkte met het verlies van de opa van M. :'( En doe rustig aan hoor.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png