6 ♡

Vandaag vieren we onze IJzeren bruiloft ♥ 6 jaar

6 jaar geleden om 08:30 begon ons huwelijk. Nog steeds ben ik gelukkiger dan ooit. Nog steeds na al die jaren krijg ik een glimlach als ik aan de dag terug denk of trouwfoto’s zie. Aangezien ik al zoveel heb gedeeld in de jaren op onze trouwdag, vandaag een fotofilmpje (inclusief ons ‘verkeerde’ trouwnummer) en een trip down memory lane met oude artikelen.

 photo 300_zps73000f15.jpg

Trip down memory lane

(van oud naar nieuw)

Vrijgezellenfeestje die ik niet zag aankomen
Zoektocht naar mijn trouwjurk (beveiligd)
Ondertrouw: de foto’s (beveiligd)

Ons trouwalbum (beveiligd)
MORGEN GA IK TROUWEN!
Wij zijn getrouwd

Wedding details, memories (beveiligd)
Hoe ik bijna een sapje over mijn trouwjurk gooide
De blooper trouwfoto’s that didn’t make the cut

Jong trouwen
Onze huwelijksreis in foto’s
1.5 jaar getrouwd Terugblik met foto’s (beveiligd)

Ons opkomst nummer (en hoe dit eigenlijk de verkeerde was)
Hoe lastig het was mijn achternaam te veranderen…
10 dingen die ik nooit ga vergeten van onze bruiloft

Zijden bruiloft (4 jaar) Dingen die wij wel en juist niet deden op onze bruiloft
Triptiek doeken in onze slaapkamer van onze trouwfoto’s
5 jaar getrouwd – mooiste momenten

Lees nog meer artikelen in mijn categorie Married(life)


Gemaakt van foto’s vanuit onze trouwfotograaf © Copyright Joycefotografie

10 reacties op “6 ♡

  1. Gefeliciteerd! En wat leuk dat je er zoveel over hebt geschreven en dat jullie nog steeds zo blij met elkaar zijn. Op naar de 60 jaar! 🙂

  2. Gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! Wat leuk om zo aan de hand van je blogartikelen te kunnen terugblikken op wat er in al die jaren is gebeurd 🙂 Ik wens jullie een fijne dag toe en natuurlijk vooral nog heel veel gelukkige jaren samen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *