Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!10 dingen die ik nooit ga vergeten van onze trouwdag

Vandaag, precies als deze post online komt, gaven we elkaar het JA-woord. Alweer 3 jaar geleden en heel cliché: Time flies when your having fun. Het klopt als een bus. We zijn ruim 8 jaar bij elkaar, wonen al heel wat jaar samen en nu dus ook 3 jaar getrouwd. Aangezien ik al heel wat fotoposten heb gemaakt, wilde ik het nu anders doen. Tien dingen die ik nooit ga vergeten van onze trouwdag, omdat het toch (tot nu toe) de mooiste dag van mijn leven was! Alle posten over ons trouwen kan je hier lezen

 photo 075_635_zpsd1a00evq.jpg


Het moment dat ik M. voor het eerst zag
We zijn niet traditioneel ergens anders gaan slapen en ik ben ook niet opgehaald. We sliepen samen en maakte ons, in een andere kamer op voor de mooie dag. Heel bijzonder om, in je trouwjurk je huiskamer binnen te stappen en je man voor het eerst in pak te zien.

Het rondjes rijden voordat we het stadhuis in konden
We waren best vroeg bij het stadhuis, waardoor er niemand nog bij de trap/ingang stond. Omdat het wat later pas ging beginnen, en het leuker was voor de foto’s hebben we dus nog een aantal rondjes gemaakt voordat we uiteindelijk stopte bij het stadhuis. We waren zo enthousiast dat we er gewoon te vroeg waren haha.

Je een celeb voelen met alle foto’s die genomen worden
Wauw, ik ben echt nooit zo vaak op de foto geweest. Overal zag je camera’s en flitsen. Uiteraard de gehele dag & shoot ook tig keer op de foto geweest. Ik ben dan ook super blij met alle foto’s. Van zowel de fotografe als van alle dierbare die ook hebben gefilmd/foto’s hebben gemaakt. ‘Every picture tells a story’ Net allemaal even een ander moment of een andere hoek geschoten. Ik had het einde van de dag gewoon pijn m’n kaken van het lachen.

 photo 041_553_zpshaitplon.jpg

Verkeerde opkomst nummer
Het enige wat fout ging op onze dag: het opkomst nummer. Ik had het verkeerde nummer opgeschreven waardoor een ander, uptempo nummer uit de speakers kwam. Super grappig en heb ook nog een foto dat we elkaar aankijken van Whut? Dit klopt niet. Al met al toch ontzettend leuk en gelukkig nog steeds een nummer van mijn favoriete band.

Het bijna-een-sapje-over-mijn-jurk-drama
Ik beschreef hier al levendig hoe het gebeurde. Ik, Sas. Ook wel kluns gooide bijna een sapje over mijn jurk. Vóórdat we de shoot hadden gehad. Het was rond kwart over 9 ‘s ochtends en we moesten nog de hele dag. Het ging gelukkig goed, anders had die vlek echt midden op mijn jurk gezeten. Echt weer wat voor mij :’)

M. die op de foto’s ging 3800x
M. heeft dus helemaal niks met foto’s. Gelukkig houdt hij wel van mij en ging daarom, de gehele dag op de foto. Ook echt foto’s met een spontane glimlach en hij kwam zelfs met ideeën voor foto’s. Super tof van hem waardoor ik aan sommige foto’s echt een super fijne herinnering heb. Niets houterig of met een klein glimlachje op de foto’s. Deze foto’s waren echt ons.

Het optillen van de bruid
Uiteraard moest daar ook een foto van bij. Nu heb ik er een stuk of 10, Joyce bleef foto’s maken waardoor ik wel erg zwaar werd na een tijdje. Resultaat: hilarische foto’s met een lachend bruidspaar.

Het moment waarop ik mijn andere schoenen aan deed
Ik had deze fantastische schoenen (het plaatje van de schoenen doen het niet meer en is, jammer genoeg ook niet meer te vinden) gekocht voor de bruiloft. echter erop blijven staan voor 1 tel was al een opgave. Toch had ik deze schoenen meegenomen zodat ik er een aantal foto’s mee kon maken. Het was al lastig de schoenen geheel te knopen maar m’n vent vond het ook nog super grappig om zijn kersverse vrouw te pesten door achter haar gebukte kont te gaan staan. Ook nog zo’n foto serie waarbij we in een deuk liggen.

 photo hkjhnkj_31a_zpsckdosffj.jpg

Rennen onder de sprinklers
Toen we richting de uitgang gingen van de Hortus, voor onze shoot hadden ze de sprinkles aangezet. Precies waar wij doorheen moesten. Ik heb me echt doodgelachen en stoer m’n jurk op getild en rénnen. Zie de foto’s hierboven: hoe ik eerst achter was en daarna een heel eind voorop rende haha.

Dat ik me nog nooit zo goed & gelukkig voelde
Ik ben normaal een enorme stresskip. tel daar mijn PDS bij op en ik dacht dat mijn trouwdag lekker stressy zou zijn. Maar niets was minder waar. Dit was echt de enige dag dat ik me echt helemaal zen voelde. Alles klopte en ik heb vooral heel erg genoten. Alle voorbereidingen e.d. heb ik helemaal zelf (met hulp van M.) gepland en bedacht/uitgevoerd. Maar ook zelfs die maanden ervoor heb ik geen stress ervaren. Ik ben dan ook een echte planner en begon ruim op tijd waardoor stress niet nodig was.

Ik kijk met een glimlach op deze ontspannen dag terug. Een bijzonder & oh zo mooie dag voor ons, om nog maar te zwijgen over onze mooie huwelijksreis & de afgelopen 3 jaar al getrouwd koppel, onze leren bruiloft.
Op naar de 4 jaar!

Onder het mom van bewust bloggen zijn onze gezichten & die van dierbare onherkenbaar gemaakt.
Alle foto’s in deze post zijn bewerkt. Foto’s zijn genomen door onze trouwfotografe: Joyce

4
Married(life)
Previous Story
Next Story

44 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Joëlle
  31/08/2015 at 20:23

  Leuk! Nog heel veel jaren samen!

 • Reply
  Nicky
  29/08/2015 at 20:41

  Leuk om te lezen. Net of ik jullie trouwdag een beetje mee maak! En ik ben een beetje laat maar gefeliciteerd!

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  27/08/2015 at 19:02

  Prachtig artikel! Gefeliciteerd en dat er nog veeeeel jaren bij mogen komen 🙂 Liefs! x

 • Reply
  Marcella
  22/08/2015 at 10:39

  Wat een heerlijke ontspannen dag. Fijn om daar zo happy op terug te kunnen kijken. ik moest wel lachen om je schoenen en een sprinklers! 😉

 • Reply
  Renske
  22/08/2015 at 09:34

  Gefeliciteerd met jullie trouwdag! Wat een romantische en ontspannen dag zeg! En die foto’s in Hortus… Prachtig die spontane actiefoto’s!

 • Reply
  Cindy
  21/08/2015 at 22:03

  Gefeliciteerd met jullie jubileum, super om te lezen! *zwijmelt weg*

 • Reply
  Jenn
  21/08/2015 at 14:46

  Mooi om te lezen, en nog gefeliciteerd met jullie jubileum.

 • Reply
  onderdeblauweregen
  21/08/2015 at 14:16

  Mooi om te lezen, van harte gefeliciteerd!!

 • Reply
  debby
  21/08/2015 at 07:50

  Wauw wat een mooie post zeg en gefeliciteerd. Moest wel even lachen hoor toen je het had over het verkeerde nummer

  • Reply
   SAS
   21/08/2015 at 11:08

   Ja whoops. Dat was even een foutje, de enige van onze mooie dag. Uiteindelijk wel een mooi verhaal en gelukkig nog steeds een tof liedje van mijn favoriete band.

 • Reply
  Michaela
  21/08/2015 at 07:14

  Oh wauw, wat prachtig om dit te lezen 🙂

 • Reply
  Lieke
  20/08/2015 at 22:05

  Dit klinkt en ziet er uit als een hele fijne dag. Mooie momenten om niet meer te vergeten, vooral die sprinklers. Hilarisch!
  Ik wens jullie nog vele jaren samen!

 • Reply
  Sabine
  20/08/2015 at 21:50

  Nog vele jaren gewenst! Prachtige foto’s van een prachtige dag!

 • Reply
  Sanne
  20/08/2015 at 21:39

  Leuk artikel heb je geschreven. Ik moest lachen met de sprinkels, zijn wel leuke foto’s trouwens.
  Gefeliciteerd met je drie jaar huwelijk.

 • Reply
  Sytse
  20/08/2015 at 20:41

  Wat een leuke herinneringen. Ook de foto’s zijn echt prachtig! Gefeliciteerd!!

 • Reply
  Anneleen
  20/08/2015 at 20:29

  Echt heel mooi en lief om te lezen! Via deze weg nogmaals een dikke proficiat Sas en M. !

 • Reply
  Anne-Sterre
  20/08/2015 at 19:41

  Wat heb je dit mooi beschreven, de foto’s vind ik echt geweldig, heel origineel!

 • Reply
  Simone
  20/08/2015 at 17:17

  Super leuk om te lezen! Haha, dat van die sprinklers is wel grappig!

 • Reply
  zwartraafje
  20/08/2015 at 17:12

  Proficiat! Hopelijk kunnen jullie vandaag mooi samen genieten van deze verjaardag.

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  20/08/2015 at 17:00

  Gefeliciteerd! Zo grappig dat jullie er als eerste waren, haha!

 • Reply
  Billy
  20/08/2015 at 16:48

  van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag, Saskia!!!

 • Reply
  sanne
  20/08/2015 at 16:35

  Leuk om te lezen!
  Happy anniversary 🙂

 • Reply
  tamara
  20/08/2015 at 16:27

  Van harte gefeliciteerd

 • Reply
  Inge
  20/08/2015 at 15:42

  Wat een leuk logje zeg, en die foto’s zijn weer zo mooi.
  3 jaar ook al zeg, dat gaat snel hé, en ik moest er gisteren aan denken toen ik het op mijn blog zetten, jij zat qua datum één dagje na die van ons (en een jaar dan natuurlijk 😀 )
  Gefeliciteerd!

 • Reply
  Danielle
  20/08/2015 at 15:22

  Wat een prachtige foto’s! Gefeliciteerd met jullie 3-jarig jubileum! Super leuk om te lezen!

 • Reply
  Steffi
  20/08/2015 at 15:16

  Wat een leuke foto’s en o dat kan ik mij voorstellen dat je blij was dat het sapje niet over je jurk heen ging!

 • Reply
  Deborah
  20/08/2015 at 14:10

  Mooi!!!
  Nog heel veel mooie en liefdevolle jaren samen toegewenst.

 • Reply
  Sofie Katelijne
  20/08/2015 at 13:41

  Leuk om te zien dat je er nog steeds aan terugdenkt 🙂 zegt toch wel iets!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  20/08/2015 at 13:11

  Alweer 3 jaar getrouwd, gefeliciteerd <3 Dat moet vast heel bijzonder zijn. Prachtige foto's zeg, echt waardevol. Op naar de volgende jaren. Liefs

 • Reply
  Godelieve
  20/08/2015 at 12:33

  Mooie foto’s en heel leuk om te lezen de herinneringen aan jou trouwdag.
  Gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum!
  Mijn trouwdag is inmiddels al bijna 33 jaar geleden maar ik denk er nog vaak aan terug.

 • Reply
  Rosa
  20/08/2015 at 12:16

  Leuk om te lezen 🙂 Je geniet er nog steeds van!

 • Reply
  Natasja
  20/08/2015 at 11:53

  Gefeliciteerd! Klinkt als een hele leuke dag vol avontuur 😉

 • Reply
  Bente
  20/08/2015 at 11:45

  Drie jaar alweer! Van harte gefeliciteerd! Klinkt als een prachtige dag! Super dat je daar zulke mooie herinneringen aan hebt! 🙂

 • Reply
  Morgaine
  20/08/2015 at 11:34

  Ik heb genoten van jouw foto’s en verhaal hier alleen al, dank je wel dat je dit met ons wilde delen vandaag. Van harte gefeliciteerd voor jullie beiden, en later kom ik terug om de rest even aan te klikken, lezen en zien, nu eerst even werken 😉

  Maak er een hele mooie dag van samen!

  X

 • Reply
  Kim
  20/08/2015 at 11:30

  Prachtige post. 🙂 Ziet er echt heel erg leuk uit. Fijn om zo nog eens mee te mogen kijken. Gefeliciteerd met jullie drie jaar. 🙂
  Liefs

 • Reply
  Linda
  20/08/2015 at 11:18

  GEFELICITEERD! 😀
  Wat tof om zulke momenten dan weer op te halen hè 🙂 En inderdaad, als er dingetjes anders gaan dan je plande dan krijg je op een gegeven moment de leukste foto’s omdat je bijvoorbeeld in de lag schiet. Ik werd door mijn vader ‘weggegeven’ in de kerk en toen liepen we naar voren en maakte ik op een gegeven moment een grap – ik weet niet meer waarover – en precies op het moment dat we héél hard moesten lachen werd er een foto gemaakt. Echt eentje om in te lijsten 🙂

  • Reply
   SAS
   20/08/2015 at 14:51

   Dat zijn de mooiste foto’s inderdaad<3

 • Reply
  Daphne
  20/08/2015 at 11:08

  Wat mooi 🙂 Gefeliciteerd met jullie 3 jaar!

 • Reply
  Nicky
  20/08/2015 at 10:55

  Hartelijk gefeliciteerd! Vieren jullie het samen ook vandaag?

  • Reply
   SAS
   20/08/2015 at 14:51

   Elk jaar vieren we het met een avondje uit eten 🙂

 • Reply
  Sheila
  20/08/2015 at 10:18

  Wat fijn om te lezen dat je na 4 3 jaar nog steeds terug kijkt met warme gevoelens op je trouwdag! Je zag er mooi uit! Ik ben nu 8 jaar getrouwd en helaas hadden we wat familie problemen op onze trouwdag. Heel vervelend is dat. Ergens ben ik dus wel ‘jaloers’ op mensen die alleen maar fijne herinneringen hebben aan hun dag. Maar ach, uiteindelijk zijn juist al die jaren na je trouwdag belangrijker dan de dag zelf. En dat zit al 8 jaar goed.

  Vieren jullie ook elk jaar jullie trouwdag?

  • Reply
   SAS
   20/08/2015 at 14:51

   Oh wat vervelend zeg! Onze familie had ook ‘problemen’ met elkaar maar deze hebben ze voor onze dag achterwegen gelaten. Nog steeds ben ik daar super dankbaar om, uit ervaring weet ik dat het inderdaad ook anders kan. Wij vieren elk jaar onze trouwdag met een avondje uit eten 🙂

 • Reply
  Michelle
  20/08/2015 at 09:37

  Wat leuk om nog eens een kijkje te mogen nemen bij jullie trouwdag! Alweer drie jaar! Gefeliciteerd 😉

 • Reply
  Amy
  20/08/2015 at 08:51

  Wat een prachtige en leuke foto’s 🙂 Ik denk dat zo’n dag ook echt compleet is als alles er in zit, van romantische en mooie tot hilarische momenten en ongelukjes. Het klinkt als een geweldige dag!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png