Triptiek met onze trouwfoto’s. 3x zoveel liefde

Dit product is ter beschikking gesteld door Pixers

Zoals jullie weten zijn we druk bezig met decoreren in onze nieuwe woning. Hij oogde nog erg kaal, aangezien er weinig aan de muur hing. Nog steeds ben ik erg blij met mijn mooie grote canvas doek van een zelfgemaakte foto uit Londen, die hangt te pronken in onze woonkamer. Maar onze slaapkamer wilde ik ook graag nog wat voor boven het bed. Iets wat niet zo standaard is. Canvasdoeken genoeg. Maar bij PIXERS kwam ik een geweldig leuk idee tegen dat toch nét even anders is.

Pixers heeft namelijk een aanbod aan doeken die toch even anders tonen. Zo kwam ik MultiPIXERS tegen, waar ze verschillende varianten van canvas doeken hebben. Zelf koos ik voor de triptiek met een afmeting van 120×90. Dit is een doek met 3 verschillende canvas doeken, die samen 1 worden. Nou was het nog een hele klus te bekijken welke foto ik hiervoor wilde gebruiken. Je kan namelijk 1 foto over deze 3 doeken verspreiden, wat een super leuk effect gaf. Echter koos ik uiteindelijk voor 3 staande trouwfoto’s, die op deze manier toch bij elkaar passen.

Gekozen foto’s


Met het oog op bewust bloggen zijn de trouwfoto’s van mij & M., niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Wat ik vond van de doeken

Allereerst vond ik het fijn via de email de doeken te kunnen volgen. Zo hebben ze een reis via Polen, naar Duitsland, België en vervolgens naar onze woning gemaakt. Ze waren super goed ingepakt ter voorkoming van beschadiging en het duurde dan ook even eer ze geheel uitgepakt waren. Ook ben ik zeker positief verrast door de kwaliteit van de doeken. Ze zijn prachtig geworden, in een mooi formaat en de foto’s zijn prachtig op de doeken gedrukt.

Doordat ze alle 3 hetzelfde formaat hebben, en we ze bij dicht bij elkaar hebben gehangen lijkt het 1 geheel. De scharniertjes om op te hangen waren niet meegestuurd, of we hebben ze per ongeluk weggegooid. Who knows, maar na een emailtje hierover werd netjes het ophang systeem opnieuw verstuurd. Deze moest je namelijk zelf aan de achterkant bevestigen. Daarom duurde het ook even wat weken eer het opgehangen kon worden.

Het resultaat

Het resultaat mag er ook zeker zijn. M. is druk bezig geweest om de doeken op te hangen. Want welke afstand zouden we ze geven en hoe hoog? Het was een gepuzzel maar uiteindelijk is het een erg mooi resultaat geworden.


Met het oog op bewust bloggen zijn de trouwfoto’s van mij & M., niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

PAMPAMPAM…


Met het oog op bewust bloggen zijn de trouwfoto’s van mij & M., niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Onze trouwdag is dit jaar alweer 5 jaar geleden, maar ik vind het prachtig hieraan terug te denken telkens als ik onze slaapkamer inloop. Nog steeds ben ik erg trots en blij met mijn mooie trouwfoto’s. Ook een erg mooi contrast, een foto van de fotoshoot in de bloementuin, op de trap van het standhuis waarna er weer eentje komt van de bloementuin. Hierdoor lijkt het toch 1 geheel en ook weer apart. Het geeft een heel erg mooi effect.


Met het oog op bewust bloggen zijn de trouwfoto’s van mij & M., niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Mocht je de foto’s wél willen zien? Ze zijn zichtbaar op mijn Instagram.

Waarvan zou jij nog graag een canvas doek willen hebben?

12 reacties op “Triptiek met onze trouwfoto’s. 3x zoveel liefde

 1. Mooi inderdaad. Kan me voorstellen dat je er graag naar kijkt! Ik heb geen canvaswensjes meer eigenlijk. Misschien ooit, als ik meer ruimte heb 😉

 2. Mooie foto’s! Ik heb een canvas doek met een mooie foto van ons samen, die staat ook op mijn blog. Ik zou nog wel een mooi doek willen met één van mijn foto’s van Polen, een reis met bijzondere herinneringen die ik graag op zo’n manier zou willen vereeuwigen. Maar ik weet nog niet welke foto het dan moet gaan worden.

 3. Wat een mooi resultaat zo, lijkt me inderdaad bijzonder om dit in de slaapkamer te hebben hangen.. dan wordt je er blijvend aan herinnerd. Gaaf!

 4. Canvas doeken die ik zelf heb gemaakt 😉 Ik vind het zelf zo zonde om een foto af te drukken op, maar dat komt omdat ik zelf teken en schilder natuurlijk, een foto kan ik ook uit laten vergroten en dat af laten drukken.

  Wel zijn er kunstenaars die doeken laten maken van een foto om dan daar overheen te schilderen, exact de foto maar dan in verf overnemen, ja zo kan ik het ook natuurlijk 😉

  X

 5. Heel mooi! Ondanks dat je overal en nergens canvas doeken tegenwoordig ziet opduiken, blijf ik het erg mooi vinden. Ik ben ook nog steeds erg blij met onze trouwfoto in de woonkamer. Al is deze niet op canvas gedrukt maar op hout.

 6. wauw ziet er echt super gaaf uit!! Mooie foto’s trouwens ook!! 🙂 Ik zou foto van mijn huisdieren willen of van mijn vriend en ik 🙂

 7. Lijkt me geweldig om een aantal grote foto’s in huis te hebben die een mooie herinnering zijn aan leuke momenten samen.
  Ik zoek eerst nog even een leuke man en hopelijk hangen er later dan ook trouwfoto’s en gezinsfoto’s aan de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *