Terugblik | 18x what made me smile this year

 Omdat foto’s meer zeggen dan woorden. 18 momentjes die mij dit jaar deden glimlachen. 18 momenten in 2018 waar ik met veel plezier naar terug ga kijken… 

 

1. Bagel dates

 

2. Skateritten dit jaar

 

3. 30 jaar, onze verjaardagsvieringen

Lees deze fijne terugblik over onze fijne verjaardagsviering hier

 

4. Dat het weer goed gaat met Yara

Lees de gehele update over Yara hier

 

5. Avondje lachen: Roue Verveer

 

6. Leuke uitstapjes, high tea’en met vrienden

 

7. Paasontbijt / lekkere ontbijtjes

 

8. Aanpassingen van onze woning (before & after)

Lees hier alles over onze woning en de aanpassingen hiervan 

 

9. Genieten in de natuur

 

10. Vakantie Oostenrijk & Centerparcs

Lees hier over onze vakantie naar Oostenrijk 
& hier over die naar Centerparcs

 

11. Vakanties ansich

 

12. Rust creëren

 

13. Lichiesloop Katwijk

Lees hier meer over de Lichiesloop

 

14. Elementary

Lees hier waar Elementary over gaat en waarom je deze serie zeker moet kijken

 

15. 11 jaar samen, 6 jaar getrouwd

 

16. Kringloopbezoekjes (samen met mijn ouders)

Lees hier meer over mijn kringloopaanwinsten

 

17. Vuurwerkfestival in Scheveningen

Fotoblogje Vuurwerkfestival

 

18. Sint viering samen met mijn ouders

 

 Wat gaf jou een glimlach dit jaar?

idee artikel

13 reacties op “Terugblik | 18x what made me smile this year

 1. Heerlijk overzicht weer! Om blij van te worden! Ik vind het altijd zo knap als mensen zulke blijheidsmomentjes kunnen delen! Ik weet nooit zo goed wat ik moet noemen.. Misschien iets om te leren in 2019? 🙂

  1. Zeker iets om te gaan doen hoor, maakt je zelf ook altijd erg blij. Wil ook maandelijks weer een happy moments gaan doen, gewoon omdat het fijn is stil te staan bij de leuke dingen (ondanks de minder leuke dingen)

 2. Mooie foto’s en een fijne terugblik op jouw jaar! Wat is dat thee-ei met die kat die aan het uiteinde hangt leuk zeg, hahah! Die hightea ziet er erg lekker uit. En wat een mooie foto van (ik neem aan) Oostenrijk! 🙂

  Alvast een fijn oud&nieuw!

  Liefs,
  Marloes

 3. Wat een mooie en leuke foto’s! Ik kan me voorstellen waarom juist deze momenten op dit lijstje zijn beland 🙂 Die foto van de magnolia is prachtig trouwens. Als ik dat zie, heb ik echt alweer zin in de lente 🙂

 4. Wat een fijne terugblik van het afgelopen jaar. Nog 1 dag te gaan en dan is het gewoon alweer 2019! De tijd gaat zo niet normaal snel meer. En morgen heb ik precies een half jaar mijn eigen bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *