Kerst 2018 | RECAP
Lifestyle

Kerst 2018 | RECAP

Ik hoop dat jullie allemaal fijne dagen hebben gehad met dierbare, lekker eten, fijne cadeautjes en gezelligheid. Ik hoop dat jullie buik niet al te veel pijn doet van het eten… Ik vind kerst altijd een super fijne tijd, dan al niet de fijnste tijd van het jaar. Vooral nu het heerlijk in mijn vakantie valt en ik nog ruim een week heb om lekker te genieten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Graag neem ik jullie mee in mijn kerst recap:
Wat hebben we allemaal gedaan met de kerstdagen, wat aten wij en wat kregen wij voor kerst? 

Eerste kerstdag

Eerste kerstdag vieren wij altijd met mijn schoonfamilie. Dit jaar heel speciaal, aangezien heel de familie er was. Normaliteit vieren we het altijd met mijn schoonouders en zwager. Het was dus 1 gezellige boel. Met mijn schoonouders/zwager trekken we altijd lootjes. In de middag hadden we dus het uitpak moment. De onderstaande items heb ik gekregen + de items die M. kreeg + die ik op kerstavond van M. onder onze eigen boom had liggen. Wij vieren kerstavond namelijk altijd gezellig met z’n 2e.

Wat ik kreeg op kerstavond van M?: Boek van Samuel Bjork (waar ik nu deze vakantie in ga beginnen, yay!) en de Rituals stokjes. Daarbij nog wat andere kleine dingen, maar die had ik voordat ik de foto nam al opgeborgen oeps…

M kreeg van mij (onder de boom bij zijn ouders – ik had hem al lootje en onder onze eigen boom): The Witcher boek, bol.com bonnen, Axe pakket en het Pickachu spel voor op onze Switch. Inmiddels ben ik ook aan het Pokémonnen en vind het toch wel erg tof, win-win cadeau dus haha.

Mijn zwager had mij getrokken met lootjes onder de boom bij mijn schoonfamilie. Van hem kreeg ik: de smoothie maker (inmiddels ook aan het gebruiken en echt super blij mee!), Blond Amsterdam bord en S10 van Criminal Minds om mijn collectie compleet te maken.

Eerste kerstdag was naast de cadeaus ook zeker wel geslaagd.. We hebben heerlijk chinees gegeten, lekker fanatiek wat spellen gedaan met de familie en hadden veel gezelligheid. Een kerst om nooit meer te vergeten. ♡

Tweede kerstdag

2de kerstdag was dit keer bij ons thuis. We hebben heerlijk, samen met mijn zwanger genoten van het gourmetten. Heerlijk eten & bijpraten. Daarbij was het zeker lekker vlees en heb ik nog genoten van een fijne avond erna.

Hoe was jullie kerst? Wat hebben jullie allemaal op deze bijzondere dagen gedaan?

0

11 reacties

 • zwartraafje

  Zo fijn dat jullie een gezellige kerstperiode hebben gehad. Wij hadden dit jaar een extra feestje en begonnen er al aan op 23 december. Toen vierden we met de grote familie langs mijn schoonvaders kant. Kerstavond waren we rustig met ons tweetjes thuis en smulden we van een kaasschotel en keken vervolgens rustig een film. Kerstdag vierden we ‘s avonds met mijn schoonouders en schoonbroer en zijn vriendin. Op tweede Kerstdag vierden we het samen bij mijn ouders en waren ook mijn broers, schoonzussen, neefjes en nichtje erbij. Na die vier dagen was ik eigenlijk heel blij dat we op oudejaarsavond opnieuw gewoon met ons tweetje thuis waren en het dus heel rustig konden vieren en niet te overdadig gingen eten.

 • Nicky

  Hartstikke gezellig dus! Krijg je je gourmetstel goed schoon? Ik heb ook zo een gehad (met zo’n pannenkoekenrondje) maar die was na 1x al niet meer schoon te krijgen. We hebben nu zo’n grillplaat. Die hebben we 2e Kerstdag gebruikt. Met z’n tweetjes dus dat schoot lekker op.

  • SAS

   Ja hoor, hij is zeker goed schoon te krijgen met een sopje. Echter na 10 jaar is hij kromgetrokken en gaan we dus opzoek naar een nieuwe.

 • Hilde

  Heerlijk in de watten gelegd, mooi zo! Hier is Kerst een op en top familiegebeuren in huiselijke kring en daar genieten we elk jaar opnieuw weer van.

 • Michelle

  Wat een gezellige dagen hebben jullie gehad! Wij gingen op kerstavond op bezoek bij mijn opa en oma en eerste kerstdag hadden wij een kerstbrunch bij mijn ouders met cadeautjes. Helaas werd Eleanor ziek en vielen hierdoor de kerstdagen een beetje in het water bij ons ( en een groot gedeelte van de vakantie) maar gelukkig begint ze nu weer op te knappen en kunnen wij hopelijk er nog een leuke tweede-vakantie-week van maken.

  • SAS

   Fijn te lezen dat het leuke dagen waren, ondanks ziekte van Eleanor. Fijn te horen dat ze aan de beterende hand is<3

 • Simone

  Wat een gezelligheid, Sas! Wij hebben eerste Kerstdag bij mijn schoonouders gevierd met pakjes en gourmet. Ik had mijn man als lootje, dus dat was lekker makkelijk haha!

 • Romy

  Zo te lezen heb je heerlijke kerstdagen gehad! En wat een fijne cadeaus heb je gekregen! Ook heerlijk dat jullie Tweede Kerstdag gezellig met z’n tweeën hebben gevierd. Geniet nog even lekker na van de feestdagen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *