10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | De laatste maand: December

Elke laatste dag van de maand online: 10 positieve en leuke dingen die mijn afgelopen maand nóg mooier maakte. Want, het leven is gewoon leuk. We maken er zelf elke maand een feestje van. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Gewoon alle leuke dingen. Om op deze manier terug te blikken naar alle leuke dingen die ik mee heb gemaakt. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Ik maak ze elke maand met heel erg veel plezier, dit kijkje achter de schermen.

Bij deze alweer de laatste 10x van 2018… In 2019 ga ik er een andere draai aan geven denk ik; hoewel het zeker wel een zelfde insteek gaat blijven. Ik vond het super leuk om maandelijks een overzichtje met happy moments te maken.

Want het leven ís gewoon leuk!

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand allemaal heb meegemaakt!

Laatste weekjes werken
God wat was ik blij dat het December werd. Ik keek zó uit naar mijn 3 weekse vakantie in December. Echter was dit nog maar de vraag of ik vrij kreeg, en hoorde uiteindelijk 2 weken van te voren dat het toch was goedgekeurd. 

Vakantie!
Daar was dus eindelijk die vakantie! Vanaf November was het 1 grote rollercoaster op allerlei gebieden, waardoor ik er extra aan toe was. Ik plande weinig in en genoot meer en meer van de rust. En mijn vakantie is zeker nog niet klaar: de laatste week gaat vandaag in.

Films, series en boeken lezen
Ik keek dit jaar nóg meer films en series dan tevoren. Ik las meer boeken en was lekker meer offline hierdoor. Bijna 100 films kwamen langs en 46 boeken. Ik herlas veel en wil aankomend jaar meer oude-nieuwe boeken (uit de kringloop) gaan lezen. Daarbij ook een selectie maken van boeken die ik tof vind en de rest weg doen. Ik heb geen plek meer in mijn xxl-boekenkast, oeps.

Ik genoot van series zoals Elementary, CSI, Bones, CSI YN, Criminal Minds S13 en many many more.

Sinterklaasviering
Ook vierde we dit jaar Sinterklaas met mijn ouders. Super gezellig, leuke cadeaus en lekker geluncht ervoor. We zijn super verwend en vooral veel gezelligheid samen met mijn ouders. ♡

Kerst vieren, samen en met schoonfamilie
Dit jaar hadden we een extra fijne kerst. Lees hier het gehele verslag wat wij aten, deden en kregen qua cadeaus. 

Vele dates met vriendinnen
Ondanks dat ik een vrij rustige vakantie had, sprak ik zeker een aantal keren af met lieve vriendinnetjes. Zo zag ik mijn nicht 2x, sprak af met mijn 4 liefste vriendinnetjes en ging nog een aantal keren eten. Zowel bij Bagels (favoriet) en bij een Braserie.

Offline / genieten van onze vakantie
Ik keek minder en minder op mijn telefoon, bleef langer liggen in bed en nam extra mijn rust. Ik las, keek en deed sommige dagen weinig. Voor mij altijd lastig te doen maar ik was er echt even aan toe. Ik merkte dat het mijn lichaam goed deed, even unplugged.

Quality time with my love
Ik had deze vakantie veel tijd samen met M. Extra fijn, waarbij we veel lekker samen thuis waren of even een uitstapje deden naar Zoetermeer. Ook waren we lekker bezig in huis met opruimen en deden we veel aan Pokémon Go op de Switch.

Laatste dagen van 2019
Jeetje, als dit online komt zijn we alweer aan het eind van December. Wat een veelbewogen jaar was dit. Ik maakte dit overzicht van 2018 en binnenkort (eerste week januari) komen de gewoonlijke terugblikken nog voorbij: mijn beste boeken/films van dit jaar, vooruitblik naar 2019 en een vakantie terugblik.

Dit filmpje/liedje: ?
Ik heb me DOOD gelachen. Zoveel herkenning, hoewel ik geen ouder ben heb ik uiteraard een hoop associaties door mijn werk haha. Kwam hem toevallig tegen en ben zeker fan. Lachen, gieren, brullen.

Ik wil iedereen een heel gelukkig, gezond en fantastisch 2019 wensen. Dat al jullie dromen, wensen & doelen maar mogen uitkomen. Op naar een prachtig nieuw jaar, GENIET!?????

9 reacties op “10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | De laatste maand: December

  1. Zo leuk dat je het jaar met een positieve noot kon eindigen. Zoveel leuke zaken om naar terug te kijken. Ik hoop echt dat jouw wens ook voor jullie werkelijkheid mag worden.

    1. Ik ben zelf niet zo’n fan van de bieb, en woon ook in een klein dorp dus moet voor de bieb best een eindje reizen. En een aantal euro besteden in de kringloop voor een boek vind ik ook helemaal prima 🙂 Ik heb deze week nog vakantie en begin de 7de weer. Nog eventjes samen genieten dus van de laatste vakantiedagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *