Mini vakantie Centerparcs 2018 | in foto’s

De laatste dag van Augustus en begin September was het zover: ons geboekte weekendje weg naar Centerparcs! Toch even lekker samen ertussen uit, ik had er erg veel zin in! Tevens met een leuke kortingsbon is het fijn betaalbaar zo’n weekendje weg. Bijna elk jaar gaan we wel een keertje naar Centerparcs, heerlijk even ertussen uit. Zoals ze zeggen: ‘Echt even samen’ Zo’n weekendje vind ik ook altijd heerlijk, niet te lang » niet te kort.. Gewoon precies goed en eventjes lekker genieten.

Ondanks dat ik tekst met fotoverslagjes altijd erg fijn vind, heb ik nu besloten een foto impressie te geven van onze mini vakantie. Ik ben wat meer offline en juist aan het genieten van de laatste dagen van de vakantie. En soms zeggen foto’s zoveel meer dan woorden…

Klik/scroll verder om alle foto’s van ons fijne weekendje te zien!

Wat was/waren jullie vakantie(s) van dit jaar?

About the Author

19 Comments

zwartraafje

Wij gaan al sinds we samen zijn naar Centerparcs op vakantie. Ik heb het park dankzij mijn man leren kennen wat ik was er voordien nog nooit geweest. Vroeger gingen we éénmaal per jaar maar de laatste twee jaren zijn we wat vaker geweest en dat vind ik heel fijn. Dit jaar zijn we in april naar de Kempervennen geweest en tijdens de laatste week van juni naar park Erperheide. In het najaar gaan we er waarschijnlijk nog een keertje naar toe. Heerlijk tot rust komen.

Reply
Saskia

Centerparcs ben ik écht al jaren niet meer geweest. Geen idee eigenlijk waarom, want het ziet er nog altijd even heerlijk zo als ik het me kan herinneren.

Reply
Rianne

Lijkt me een leuk park. Is dat een huisje aan het water (zwijmel).
Mijn vakantie: 2 dagen Groningen, 6 dagen balkon pimpen. Iets met keuzes maken..

Reply
Linda

DIE MINI-EZEL <333 Te schattig.
Het ziet er heerlijk uit! Vorig jaar zijn wij ook in een Centerparcs geweest, ik vond het erg fijn inderdaad!

Dit jaar zijn we naar Duitsland (Bremen) en Marokko geweest, en een paar dagen Venetië staat nog gepland voor in oktober, zoveel zin in! Echt een bizár reisjaar <3

Reply
Romy

Wat een prachtige foto’s! Zo te horen heb je een geweldige vakantie gehad. Leuk om te zien dat jullie zo genoten hebben. De omgeving ziet er ook mooi uit trouwens.

Reply
Wanda

Leuke sfeerimpressie! Jullie hebben het duidelijk goed naar jullie zin gehad! Wij waren in juni in de Elzas en Vorarlberg en eind augustus nog een weekje in de Ardenne. Ook niet verkeerd dus

Reply
Saar

Oh, dat ziet er heerlijk uit zeg. Lekker niets doen 😀
Wij hebben er al een weekendje Ardennen opzitten, twee weekjes Spanje en in de herfst gaan we weer een weekendje Ardennen met vrienden doen. Niet van onze gewoonte hoor zoveel weg gaan, maar het waren allemaal vrij goedkope reisjes en met dit drukke jaar is even ertussen uit echt nodig!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *