Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Uitstapje: Vorige week zat ik bij het Vuurwerkfestival

Een tijdje geleden maakte ik met een aantal vrienden plannen voor een date night: we gingen naar het Vuurwerkfestival in Scheveningen! Een aantal jaren geleden was ik er al met M. maar toen het begon te hozen besloten we toch, na een gezellig avondje naar huis te gaan. Extra leuk dus dat ik dit jaar een herkansing kreeg. Alle voorbereiden waren getroffen voor een gezellige avond samen.
Voordat we richting Scheveningen gingen, spraken we af bij een vriendin van mij. Heerlijk pizza gegeten met z’n alle, bijgekletst & theetjes gedaan voordat we richting Scheveningen gingen met openbaar vervoer. We vonden een prachtig plekje lekker op het strand. 5 minuten voordat het begon werd het steeds drukker en drukker, de dag ervoor was door de windkracht afgelast dus denk dat het mede daardoor kwam.

De landen die vuurwerk afstaken waren Oostenrijk en Engeland. Super tof, aangezien we net in Oostenrijk op vakantie waren geweest en ik een voorliefde heb voor Londen, Engeland. De pijlen werden afgeschoten vanaf een drijvend ponton dat ongeveer 275 meter van de Pier en het strand ligt, ter hoogte van het Kurhaus.

Ik heb echt super genoten! Sowieso om even met vrienden weg te zijn, maar ook om te genieten op het strand van prachtig vuurwerk. Ik heb super toffe foto’s gemaakt van het vuurwerk, hieronder een kleine selectie. Tevens heb ik super fijne foto’s samen met vrienden gemaakt echter door het bewust bloggen kan ik deze niet delen. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie) Super jammer, aangezien het toffe foto’s zijn en ik een super gave eyeliner wing voor elkaar had gekregen haha. De foto’s zijn wel te zien op mijn Instagram.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de verschillende vuurwerken. Ze let er op dat het vuurwerk voor minimaal 80 procent uit representatieve onderwerpen uit het betreffende land bestaat, dat ieder landenteam hetzelfde budget gebruikt en dat er per vuurwerk maximaal 2000 eenheden worden afgeschoten. De shows mogen niet langer duren dan 10 tot 13 minuten. De winnaar wordt zaterdagavond 18-08 rond 23.30 uur bekend gemaakt
bron tekst. Ik ben erg benieuwd wie er gaat winnen!

En dan nu …….het vuurwerk


Eigen gemaakte foto’s & filmpjes © Copyright iliveformydreams.com

Ik ga zeker volgend jaar weer!

Waar? Scheveningen Pier, ter hoogte van het Kurhaus
Wanneer? Zaterdag 11 Augustus, Vrijdag 17 Augustus en Zaterdag 18 Augustus
Tijd: Vanaf 21:45
Kosten: Gratis

Meer informatie

Ben jij wel eens bij een vuurwerkfestival geweest?

0
Reizen en uitstapjes, Terugblik
Previous Story
Next Story

10 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  zwartraafje
  01/09/2018 at 21:52

  Vroeger wel een keer in Oostende toen ik daar in de zomer was. Leuk om van te genieten zo vlakbij het strand. In onze gemeente is er ook altijd vuurwerk tijdens de Jaarmarkt maar daar gaan we niet elk jaar naar kijken.

 • Reply
  Nicky
  27/08/2018 at 10:06

  Altijd leuk, vuurwerk! Tenminste… als je op veilige afstand kunt kijken.

 • Reply
  Sammie
  20/08/2018 at 21:16

  Heel gaaf, vuurwerk is altijd zo mooi! Ik ben nog nooit in Scheveningen geweest met het vuurwerk evenement. Moeten we toch eens doen zo te zien 🙂

 • Reply
  Simone
  20/08/2018 at 16:09

  Zo tof om dit te zien! Ik wil er ook graag een keer naar toe. Hopelijk volgend jaar!

 • Reply
  Morgaine
  19/08/2018 at 13:12

  Prachtig mooi altijd weer, als het zo safe gebeurt! Ja, ik ben er weleens bij geweest, gezien we ooit in Almere ook jaarlijks een festival hadden. Waarom dat gestopt is weet ik niet.

  X

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  18/08/2018 at 13:40

  Gaaf hoor! Het vuurwerk festival staat zeker ook nog op mijn verlanglijstje om eens heen te gaan. 🙂

 • Reply
  Mei Qi
  18/08/2018 at 12:38

  Wauw! Dat ziet er gaaf uit!

 • Reply
  Linda
  18/08/2018 at 11:35

  Wat een gave foto’s heb je gemaakt, heel tof!
  Wij waren toevallig vorige week zaterdag ook in Scheveningen, maar niet voor het vuurwerk, maar om de musical The Lion King te bezoeken – was ook geweldig overigens <3
  Ik vond het vooral enooooorm druk daarna haha, we waren ook met het OV dus lekker proppen in de tram :')

 • Reply
  Evelyne
  18/08/2018 at 11:23

  Hier in België hebben wij dit ook zo’n vuurwerkfestival. Het is al enkele jaren geleden dat we er nog zijn geweest. Nu ik andere uren heb is het onmogelijk om te gaan, maar misschien, ooit nog eens..

 • Reply
  Romy
  18/08/2018 at 09:17

  Wauw, dat ziet er gaaf uit! En wat een toffe locatie ook om dit te organiseren! Superleuk dat je hiernaartoe bent gegaan 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png