Terugblik Confetti Dagen | The big 30 ??

Het waren super fijne confetti dagen! Op 1 maart werd ik 30 en die vierde ik een aantal dagen. Het weekend ervoor vierde we ons feestje thuis, ik vierde het op werk, wij vierde het samen & gisteren kwam er nog een vriendinnetje langs voor m’n birthday. Ik voelde me dus ruim een week écht jarig. Ik neem jullie graag mee met deze fijne, bijzondere dagen om mijn mooie mijlpaal te vieren.

Ons verjaardagsfeestje


Super fijn, we vierde het weekend ervoor op Vrijdagavond en Zaterdag onze verjaardag. M. is namelijk jarig op 28-2 en ik op 1-3, dus vieren we het elk jaar samen. Vrijdagavond kwamen heel wat vrienden langs, echter minder dan verwacht doordat er toch een aantal zich hadden af/ziek-gemeld. Het was echt een super gezellig avond & ben me echt goed vermaakt. Daarbij had M. ook een taart geregeld voor mij met een foto erop: oud wijf, 30!!

Wat we kregen? Ik kreeg 30 soorten verschillende theetjes (met confetti), winterthee, kommetje Blond Amsterdam, Mok Blond Amsterdam, een gelukskaartje, chocolade en een bol.com bon. De 2 boeken kreeg ik op Zaterdag van de oma/opa van M. en we kregen verder vooral geld, wat we ook hadden gevraagd. Met de familie vieren was ook erg gezellig!

The day before…


De dag dat M. jarig was (1 dag voor mijn eigen verjaardag) was ik vrij. ’s Ochtends vroeg ging de wekker en feliciteerde ik M. door hard op een toeter te blazen om 05:30 haha. Hij had een verassing voor me: hij had namelijk een dag vrij genomen! Zo super lief. We konden de dag dus geheel zelf invullen. We zijn heerlijk naar Zoetermeer gegaan en begonnen met een fijn ontbijtje. Daarna hebben we veel gelopen, gewinkeld (ik kocht wat kleding en een nieuw boek van Lars Kepler) en we hebben vooral veel gelachen. Het was zo’n fijne dag! Daarbij gingen we ’s avonds nog eten en maakte ik de onderstaande foto van de mooie natuur. Een prachtige afsluiter van een fantastische dag!

Verjaardag vieren @ work


Mijn werk is zó leuk en het vieren van je verjaardag ook! Bij binnenkomst was er een versiering gedaan en kreeg ik heel wat toffe cadeautjes. Zowel apart van collega’s als een groepscadeau. De kinderen hebben allemaal voor me gezongen & ik heb getrakteerd. Daarbij kreeg ik nog een mooie grote 30-plaat met allerlei berichtjes van de kinderen erin. Super leuk! Vooral aangezien het opschrijven van mijn naam & gefeliciteerd op allerlei verschillende manier erop staat haha.

We hadden op mijn verjaardag minder kinderen, wat maakte dat ik in de middag al naar huis kon. Ik ben toen even langs mijn ouders geweest voor een bakkie thee en op mijn verjaardag mag ik altijd het avondeten kiezen. Ik koos voor pannenkoeken, iets wat we niet vaak eten. Het was heerlijk!

Daarbij kreeg ik van bloggers Diana & Northflix een lief verjaardagskaartje. Dat wilde ik zeker even vermelden, omdat ik het echt super tof vond deze post in mij bus te vinden, naast alle andere lieve kaartjes van familie & vrienden. Mijn gehele vensterbank staat vol.

Dit weekend…


Zelfs die weekend was ik nog jarig! Mijn beste vriendinnetje kon niet met ons verjaardagsfeest dus ze kwam gisteren nog langs! Met man en haar 2 kids. Het was echt super gezellig en fijn haar weer te zien. We wonen namelijk niet bij elkaar om de hoek, en hoewel we elkaar vaak spreken is bij elkaar op de thee toch gezelliger. Daarbij kreeg ik de bovenstaande cadeaus en maakte we veel gezellig foto’s met elkaar & de kids erbij.

Sidenote


Little me

Ik merk dat een verjaardag altijd zoiets is als een maatstaf om te zien wie er écht tijd voor je neemt. Wie me feliciteert, wie een lief kaartje stuurt met een persoonlijke noot. Of collega’s die nét even iets extra’s doen en zelfs als ze niet met je werken iets maken met de kids. Bijzonder om soms te merken dat zo’n kleine blijk van waardering op je verjaardag het nét even doet. En dat het je ook wat doet als iemand helemaal niets van zich laat horen. Of juist al maanden niets en dan ineens een felicitatie. Voor mij altijd echt een eyeopener. Iets wat ik naar mate ik ouder wordt steeds meer in perspectief ga zien.

Wanneer ben jij jarig & hoe oud ga je/ben je in 2018 (ge)worden?

16 reacties op “Terugblik Confetti Dagen | The big 30 ??

  1. Wat leuk! Zo’n feestweek voor je dertigste! Kan me voorstellen dat je je erg jarig voelde. Van mij ook van harte gefeliciteerd! Of had ik dat al gedaan? Ik weet het niet meer. Ach…da’s de leeftijd… Ik word 49 in juli. 😉

  2. Wauw, het werd echt wel een heuse feestweek. Zo blij voor je dat je zo in de watten – nu ja, confetti – werd gelegd. Ik dacht wel dat het 30 doosjes thee waren maar had niet gedacht dat het er ook echt 30 verschillende zouden zijn. Zo’n fijn cadeau. Nu maar hopen dat er heel veel bij zitten die je lekker vindt. Zelf kocht ik een tijdje terug de Winter thee van Jumbo met sinaasappel en kaneel en die vind ik echt heerlijk wanneer het wat kouder is.

  3. ik dacht dat ik goed was in jarig zijn, maar jij bent echt de beste hahaha wat heb je het gevierd! geweldig. 🙂 ik word dit jaar op 13 augustus echt vet oud hopelijk, 45 jaar, enneh.. ik wil wel die doos, maar dan met 45 theetjes! super! (die toeter om 5.30? ik zou zooooo niet blij zijn!)

    1. Haha ik had M. er de avond ervoor al voor gewaarschuwd & hij zat me dan ook met een schijn oog aan te kijken toen ik keihard toeterde.

  4. Zien er echt een paar fijne dagen uit! En zo’n zalig cadeau, die theetjes. En zo veel! 😀 Kan je wel even mee verder! Ik kan me ook vinden in je laatste alinea, maar ik moet zeggen dat ik zelf echt heel slecht ben geworden in verjaardagen onthouden waardoor ik soms 2 dagen te laat ben. Maar het is alleszins allemaal even gemeend. Ik word in april 27 en ik vind het echt heel raar dat ik al ‘zo oud’ ga zijn dan.

  5. Superleuk, al die verschillende soorten theetjes met confetti! 🙂 Wat ben je lekker verwend! Superleuk dat er ook op het werk zo aan je verjaardag gedacht wordt! 😉

  6. Wat fijn dat je zo’n geslaagde dag (of nou ja, eigenlijk dagen) hebt gehad! Superleuk dat je verjaardag ook op het werk zo uitgebreid wordt gevierd met de kinderen én dat jullie de dag voor je verjaardag allebei vrij waren. Ik herken trouwens wel je laatste alinea. Ik vind het inderdaad best wel een eye-opener als iemand die dicht bij je staat je niet of juist wel feliciteert op je verjaardag.

  7. Wat een heerlijk uitgebreide verjaardag heb je gehad, en voorlopig kun je weer lekker verschillende theetjes drinken, haha! 🙂 Ik ben op 1 april jarig (ja, echt) en ik word 26 dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *