DIARY September | 10 things that made me smile

Zoals beloofd wederom in 2020 mijn maandoverzichtjes. Altijd maak ik ze met heel erg veel plezier en blik ik terug op een maand met 10 mooie en gelukkige momenten. Losse foto’s, gifjes en elke maand sluit ik af met een youtube filmpje. Daarbij nu een nieuw deel onderaan: MOMents, Mommy momenten met Noa die me dierbaar zijn, mijlpalen en straks als hij ouder is leuke uitspraken. Het was een maand met vele fijne momentjes en hoogtepunten. Het was de maand van onze 3 weekse vakantie waar we super van hebben genoten. We gingen naar Centerparcs, genoten van onze Noa en hoe hij alles deed, had ik toffe samenwerkingen voor mijn blog en genoot van lezen, series en nam de tijd voor dingen waar ik echt blij van werd.

was de maand van onze 3 weekse vakantie.
Iets waar we heel erg naar uitkeken en waarvan ik zeker heb genoten. De eerste week thuis, dan een weekje weg en nog een weekje thuis. Hoewel de vakantie raar begon (met Noa die koorts had en waardoor ik niet naar werk mocht i.v.m. corona) was het na een aantal dagen echt genieten. Vooral toen meneer doorsliep. Ik nam wat tijd voor mezelf en bracht vooral veel tijd offline door met m’n gezinnetje, heerlijk! Lees hier meer over wat we hebben gedaan.

...gingen wij een weekje naar Centerparcs!
Yay! Het was zeker wel spannend zo’n eerste vakantie als gezinnetje maar wat hebben we genoten (als Noa geniet is het voor ons ook al gauw goed haha). En wat heeft Noa het goed gedaan. Lees hier het gehele (foto)verslag. Een uitgebreider artikel van met een 1 jarige op vakantie ga ik zeker nog uitschrijven ter inspiratie voor andere mama’s.

had ik wederom een super toffe samenwerking op mijn blog
Mijn blog liep heerlijk door en ik kreeg hele fijne mailtjes in mijn inbox. Zowel fijne betaalde samenwerkingen (voor artikelen die ik toch al wilde schrijven, win-win) en vooral werd ik mega blij van mijn samenwerking met Kayasieraden. Prachtig gepersonaliseerd en vooral mega blij met mijn vingerafdruk ketting. Elke dag draag ik hem met veel plezier.

...was ik lekker veel offline
Zoals ik al aangaf spendeerde ik heerlijk wat tijd offline. Ik las wat meer, keek wat toffe series en deelde daardoor ook wat oude & nieuwe kijk, lees & luister tips met jullie. Ook scoorde ik deze onderstaande Winnie mok. Ook al heb ik er al tig, deze kon ik toch écht niet laten staan 😉 Oh en ik geniet altijd van een klein stukje Tony’s als ik serie ga kijken #guiltypleasure

hadden we even quality time met elkaar
Iets wat we eigenlijk te weinig doen: samen op stap KINDLOOS. Noa ging een dagje naar opa & oma en wij genoten van wat winkelen en heerlijk lunchen op een vlonder. Ook pakte we gelijk thuis wat dingen aan waar we weinig aan toe komen en genoten ook gewoon even van het papa/mama-af zijn.

spendeerde ik weer wat meer tijd op mijn blog (en minder op social media)
Ik was achter de schermen lekker bezig met wat artikelen en had genoeg inspiratie. Ook ontdekte ik heel wat nieuwe bloggers, deed inspiratie ook op bij hun voor artikelen en las de feed van mede-bloggers bij. Vooral als Noa op bed lag dook ik eventjes achter de laptop. Ook ben ik zeker mega trots op mijn Bloglovin’ feed waarbij maar liefst 1195(!) blogegrs me volgen!

keek ik van S5 alle afleveringen van Lucifer (die erop stonden)
Hij is UIT (zoals Noa zou zeggen aangezien hij tig keer op een dag uit zeg 😉 ) De afleveringen die op Netflix waren gezet keek ik heerlijk af in mijn vakantie. Kan niet wachten op de volgende afleveringen en het nieuwe seizoen. Nu eventjes een nieuwe serie gaan bekijken naast alle series die ik al opneem.

…had ik een date met mijn lieve vriendinnetjes bij de Bagels
Eindelijk sinds corona weer eens een échte date. Samen met 2 vriendinnetje ging ik eten bij Bagels & Beans. De Bagel smaakte naar mee na zo’n lange tijd er niet te zijn geweest. Tevens was het er erg druk op de Zondag dat we er waren. Ik heb genoten van het lekker eten, goede gezelschap en het face2face bijkletsen met m’n vriendinnen.

…genoot ik van Zondag-dingen
Zondag is altijd een beetje een fijne dag samen met m’n gezinnetje. Maar ook een afsluiting van het weekend dat altijd zo snel gaat. 9 van de 10 keer gaan we gezellig met Noa naar de speeltuin, diertjes of iets anders doen. Hij geniet er altijd zichtbaar van. Afgelopen keer hadden we de speeltuin voor ons alleen. Klimmen, klauteren, rennen en vooral 100x van de grote glijbaan (nee niet de kleine), Als ik zo de foto kijk als hij wegrent gaat mijn moederhart te keer. Wat wordt hij alweer groot.

Ook had ik m’n tipje naar Leiden, gezellig met vriendinnen naar de Bagels, eventjes shoppen en kwam terug met een winterjas en nieuwe hydrofiele washandjes voor Noa (ik koop áltijd dingen voor hem, bijna nooit meer voor mezelf haha) en ging opzoek naar een Woezel & Pip kookset. Uiteindelijk online besteld want was nergens meer te krijgen.

…luisterde ik veel naar
Naast Forever Now, wat ik echt een PRACHTIG nummer vindt kan ik altijd al genieten van de muziek van Michael Bublé. Ook deze onderstaande gouwe ouwe is lekker om mee te bleré.

MOMents van September

1 jaar & 2 maanden oud
Deze maand alweer 14 maanden oud! Je ontwikkeling gaat nog steeds met sprongen vooruit. daarbij je driftbuien als je iets wilt en niet mag ook :’) Je babbelt steeds meer woordjes (uit, zes, aaien, poes), rent door de kamer en je bent nog steeds fan van boekjes en brandweer auto’s. Ik geniet nog steeds elke dag van je. ♥

Eindelijk weer een beetje zichzelf (op het hoesten na dan, dit hield lang aan)
Het begin van onze vakantie was meneer erg ziek (koorts, 6de ziekte en last van tandjes) Een pittig begin dat zeker. Ook het slapen ging af en aan. De ene nacht ging het prima, om een volgende nacht ons maar een uurtje te laten slapen. Het hakte er in ieder geval behoorlijk in; aangezien er totaal geen regelmaat in zat. Gelukkig ging het weer wat beter, echter kwam toen weer een naar hoestje opzetten. Wakker hoesten en huilen door keelpijn en omdat hij gewoon lekker wil slapen. Wiegen. Troosten. Knuffelen. Het is een hoop van dat geweest deze maand. Hopelijk gaat het nu wat stabieler zijn.

Hoe ik me die dagen voelde: 😂

Een nieuwe autostoel
Voordat we op vakantie gingen kochten we een nieuwe autostoel. Ideaal en een fijne aankoop. Noa is er erg blij mee en zit er prima in. Lekker naar buiten kijken of knikkebollend in slaap vallen.

Voor het eerst op vakantie met z’n 3tjes
Dit was toch wel spannend. Hoe zou hij het vinden? Zou het goed gaan of zou hij het lastig hebben? Zorgen om helemaal niks want meneer was gewoon zijn vrolijke zelf. Hij heeft echt genoten in Centerparcs van alle diertjes, het zwemmen en het rondlopen daar.

CJG – 14 maanden afspraak & prikken
Hij had zijn afspraak bij de CJG en alles was helemaal prima (had ook niet anders verwacht) Hij vond de prikken wat minder maar was er na een knuffel van mij wel overheen. Hij wilde daarna zelfs naar de auto rennen met zijn brandweerwagen in zijn hand. Hij heeft gelukkig weinig last gehad van de prikken (kunnen ze nog dagen ziek van worden) maar hij had zoals ik hierboven beschreef van andere dingen last :’)

Scoorde ik een keukentje voor Noa
Ik kon via Marketplace op Facebook dit keukentje overnemen in onze woonplaats. GRATIS zelfs. Dat kon ik niet over mijn kant laten gaan en zo gezegd en zo stond het keukentje bij ons. Gelijk al een hit & erg blij mee. Ik wil hem nog geheel gaan oppimpen #sasdiy en ben de laatste weken lekker inspiratie aan het opdoen en dingen ervoor aan het aanschaffen. Uiteraard komt er uiteindelijk een artikel over online.

Het is mooi te zien dat hij de afgelopen weken steeds meer spel laat zien. Roeren met een lepel in een beker en een hapje laten proeven aan mama/papa of zelf een hapje nemen. Hij kan er een lange tijd mee bezig zijn. Vandaar het aangeschafte Woezel en Pip kookset voor bij het keukentje. Ben benieuwd wat hij ervan gaat vinden.

Op naar een mooi Oktober! Wat gaan de maanden snel, we gaan alweer richting 2021… Hoe ervaren jullie deze laatste maanden van 2020?

11 reacties op “DIARY September | 10 things that made me smile

 1. Zo fijn om te zien dat jullie zo’n heerlijke maand achter de rug hebben. Iedere keer dat ik je Pooh-beker zie moet ik glimlachen. Wel handig dat hij zo groot is. Meer thee, meer beter. Al helemaal met zo’n stuk chocolade erbij. 🙂 Super tof dat je dat leuke keukentje op de kop hebt kunnen tikken. Daar ga je ongetwijfeld iets heel mooi van maken.

 2. De laatste maanden van 2021? Uhm…. zover kan ik niet in de toekomst kijken hoor 😉 hahahaha

  De laatste maanden, gingen eigenlijk goed, tot een paar weken terug, even terug in Almere, wat afspraken, nog niets van mijn werk gehoord, thuis zitten in een forensenstad, huisarts via telefoon, apotheek ook pot moeilijk, met medicijnkast die dan weer niet werkt, fysio, gewoon fysiek massage, en toch, ben ik zomaar een beetje down, ben je niet gewend van mij toch? 😉 Komt wel weer goed! De tweede golf hakt er bij mij heel erg in…

  X

 3. Weer een leuk overzicht! Ik ben zo jaloers op die Pooh-mok <3 Heel mooi vind ik die!
  Offline is zo heerlijk, hier lukt het me ook steeds beter en meer. Ik doe twee schermvrije avonden en vind ze heerlijk.

 4. Wat een leuke dingen allemaal. Een goede vriend van mij is groot Lucifer-fan en ik heb (met mijn domme hoofd) beloofd ook Lucifer te gaan kijken. Zucht. Dat wordt weer helemaal niks. Ik heb er nu al geen zin in. 😉

 5. Wat een leuk overzichtje! Wat leuk dat jullie ook even konden genieten van een dagje kindloos. Soms kan een paar uur al voldoende zijn om even wat meer tijd te hebben voor elkaar. Zo gezellig! En ik ben ook terug gevallen voor Lucifer, we hebben er intussen al 4 bekeken, haha! That’s on you! 😀 Maar ze zijn heel leuk!

  1. Hihi geniet! Vooral van de laatste aflevering 😉 #sorrynotsosorry dat ik ben begonnen met kijken. Nu afwachten op de volgende afleveringen ^^
   Is inderdaad fijn even samen zijn *dat rijmt haha. Binnenkort ook een samenwerking dat we samen een dagje op stap kunnen, kijk er nu al naar uit!

 6. Vermoeiend als je kindje ziek is! Gelukkig hebben jullie toch samen kunnen genieten van de vakantie. En wat tof zeg, dat je dat keukentje gratis mocht ophalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *