8 x nieuwe aankoopjes van de afgelopen tijd (waar ik super blij mee ben)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Kayasieraden

De afgelopen tijd heb ik flink wat nieuwe spullen aangeschaft of gekregen. Dingen waar ik erg blij van werd, die nodig waren of gewoon leuk-voor-de-leuk. Ik deel graag 8 van mijn favoriete items die ik de afgelopen tijd heb gekocht.

Sieraden voor mama
Ik begin met toch wel het leukste en waar mijn glimlach erg breed werd toen het pakketje in de bus lag. Ik draag namelijk steeds minder sieraden, maar die ik draag zijn wel met een speciale betekenis. Via Kayasieraden bestelde ik een 3 tal toffe items die te maken hebben met onze Noa. Met deze aankoop steun ik tevens stichting Eduki die het mogelijk maakt dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Ik zeg win-win, aangezien ik erg dankbaar ben voor de mooie sieraden.

Ze kwamen binnen voor onze vakantie naar Centerparcs (echt een uitstekende snelle service) waar ik erg blij mee was. Zo heb ik kunnen pronken met mijn mooie nieuwe sieraden. Benieuwd welke items het zijn geworden?

Ik koos een prachtige ring met geboortesteen, de geboortesteen van Noa van de maand Juli: een rode. Het is een minimalistisch ringetje waar ik wel blij mee ben. Ik hou namelijk helemaal niet zo van bling-bling en dit valt bijna niet op. Ik draag hem bij mijn trouwring <3

Ik heb altijd al wat gehad met Romeinse cijfers, sinds er in mijn jeugd altijd een klok hing bij mijn ouders was ik erdoor gefascineerd. Geen gekke keuze dus dat ik een klein armbandje liet maken met zijn geboortedatum in het Romeins erop. Wederom minimalistisch en simpel. Voor mij van grote betekenis; de dag dat ik mama werd. Ik denk er soms nog wel eens aan terug. Hoe heftig het was, hoe snel ineens alles ging en hoe het moment was dat ik Noa voor het eerst hoorde huilen. En als ik hem dan nu naar hem kijk… Al rennend door de huiskamer, ‘uit’ zeggen en alles al begrijpen wat je zegt. Een eigen wil, uitproberen en een voorliefde voor boekjes en brandweerwagens. Wat gaat de tijd toch hard, juist een fijne herinnering aan deze heftige maar oh zo bijzondere dag die ons leven veranderde.

En last but zeker not least bestelde ik een sieraad met vingerafdruk en koos voor een ketting. Iets wat ik altijd al wilde hebben en wat echt uniek is en blijvend, ook als Noa ouder is. Ik koos ervoor zijn 2 vingerafdrukjes in een hartje te laten maken. Het maken van de vingerafdruk is erg makkelijk; alleen niet als je zoontje Noa heet. Manman, hij is 1 en zegt nu al nee. Of in ieder geval; als hij iets niet wil zet hij een keel op. Zo ook met het nemen van de vingerafdruk. Wat een temperament zit erin zeg. #heeftienietvanmijhoor #eigenlijkwelsssssst Ik ben echt ZO ontzettend blij met mijn mooie ketting met vingerafdrukjes van hem erop. Een mooi aandenken, ook als hij straks groot is. Dit is 2x dezelfde vingerafdruk en ben er echt super blij mee. Ik doe het dan ook alleen af met douchen & slapen en heb hem verder altijd om.

Eekhoornsleutelhanger
In Centerparcs nam ik nog een toffe souvenir mee; een houten eekhoorn sleutelhanger. Toepasselijk als eekhoorntjes-liefhebber maar ook omdat het me deze vakantie weer was gelukt om eekhoorntjes te voeren en op de foto te zetten.

Raamhorren voor onze kozijnen
Iedereen keer klooien met van die raamhorren die je om je raam moet plakken en die weer loslaten. We besloten dat het tijd was voor passende horren. Het resultaat is echt super mooi en ben er erg blij mee. Dit was een probeersel en de andere zijn al besteld. We hebben nog niet voor het gehele huis besteld, aangezien we nog de kozijnen achter gaan doen en ze wel moeten blijven passen. #opmaatgemaakt

Boek Nora Roberts
Wie wat bewaard die heeft wat. Zo had ik nog wat boekenbonnen die ik kon inleveren en zo kocht ik het nieuwe van van Nora. Ik ben er nog in bezig en moet er nog een beetje inkomen/aan wennen. Al een idee hebben van het boek? Liesbet schreef op haar blog Zwartraafje al een recensie, ik ben erg benieuwd wat ik er uiteindelijk van ga vinden. Tevens in mijn vakantie had ik nog wat andere boekjes van Nora bij me ter afwisseling.

AliExpress bestellingen kwamen binnen
Steeds sneller komen de leveringen van Alie binnen. Ik vertelde al in mijn Augustus-maandoverzichtje dat ik een nieuwe bestelling had geplaatst. deze kwam dus een 2 tal weken binnen; een vossen romper met een vos-op-zijn-kont-broekje. Tevens kreeg ik snel de meldingen dat de leveringen zijn verzonden en in het land al zijn. Een paar uur voor we vertrokken op vakantie kwamen nog een aantal kledingstukken van Noa binnen, echt super snel en erg blij mee. De gele met giraffe is op de groei, de andere met een walvis paste hij al. Tot nu toe echt super blij ermee en er komen nog wat toffe dingen binnen.

2 nieuwe badcapen voor Noa & nieuwe kleding
Alles wordt steeds kleiner ^^ Zowel zijn kleding als zijn badcapen. We besloten dus om 2 nieuwe xxl badcapen te bestellen, waar hij voorlopig mee vooruit kan. Erg fijn aangezien er nu niet allerlei voeten en armen uitsteken. Ze zijn heerlijk zacht en we zijn er erg tevreden mee. Daarbij kocht ik wat nieuwe kleding voor hem bij de Zeeman, Wibra en ook bij de Primark. Meneer gaat richting de volgende kledingmaat alweer.. #stopdetijd

Een nieuwe autostoel
Hij was eraan toe; een nieuwe autostoel. Meneer zat nog steeds in z’n maxi-cosi die we sinds dag 1 hadden. Hij lag erin en zat achterste voren. Iets waar hij het de afgelopen weken niet meer zo mee eens was. Aan zijn gordel trekken; ‘uit!’ roepen en telkens omdraaien erin. We besloten dus voor onze vakantie een nieuwe stoel te kopen. Beste idee ever. Hij vind het geweldig in zijn stoel. Weer zo’n mijlpaal dat onze baby geen baby meer is. Dit autostoeltje komt trouwens bij de Babydump vandaan en is tot 7 jaar te gebruiken.

Slapend in zijn autostoeltje op weg naar Centerparcs / inclusief speendoekje aan zijn speen

Knuffeldoekje voor Noa aan zijn speen
Onze Noa slaapt altijd met een speen en een tutendoekje. Een stoffen lapje gemaakt van hydrofiel-spul. Nou kwam ik een Louka speendoekje driehoek veertjes tegen en vond dit wel handig om aan zijn speen te maken. En zeg nou zelf.. Hij is ook gewoon leuk! Ik ben erg blij dat Noa het een fijn doekje vind. Ik was blij dat hij ook voor onze vakantie aankwam zodat hij er de hele vakantie baad bij had.

Hebben jullie sieraden die je draagt met een speciale betekenis? En hadden jullie een aankoop afgelopen tijd waar je erg blij van werd?

20 reacties op “8 x nieuwe aankoopjes van de afgelopen tijd (waar ik super blij mee ben)

 1. Is zien of het dit keer wel lukt om een reactie te posten. Zo lief dat je naar mijn recensie verwijst. Ik ben benieuwd wat jij van het boek zal vinden en je halsketting met daarin Noa’s vingerafdruk verwerkt vind ik heel leuk. Echt een uniek stuk, daar ga je ongetwijfeld heel veel plezier van hebben.

 2. Ik heb een hele fijne sjaal gekocht! Heerlijk warm en super zacht. Vind heerlijk om even buiten luchtje te scheppen met kopje koffie even buiten pauze te houden. Ideaal om dan even snel een sjaal om te doen ipv jas aan. Zit toch comfortabeler.

 3. Die ‘vos-op-zijn-komt’ is geweldig! Die hanger met zijn vingerafdrukken ook! Ik had een gouden geloof-hoop-en-liefde hangertje (gekregen van een vroeger vriendje toen ik 20 werd). Mijn dochter beet als baby altijd in het hartje dus haar tandafdrukjes stonden er in. Er hing ook een kinderkopje aan dat ik gekocht had van geld dat ik van haar opa en oma van vaders kant had gekregen. En ik ben ‘m verloren/kwijt geraakt! Huilen! Toen kreeg ik van mijn lieve schat een nieuw geloof-hoop-en-liefde hangertje en van mijn dochter een nieuw kinderkopje. Dus nu heb ik weer een bijzonder sieraad! <3

 4. Wat een prachtige sieraden en natuurlijk vooral heel mooi dat er een verhaal achter zit en dat je op deze manier Noa altijd bij je kunt dragen. Vooral die ring met het rode steentje vind ik heel mooi en stijlvol.
  Die pakjes van Noa zijn ook echt schattig trouwens. En je verhaal over de hor doet me eraan denken dat ik er volgend jaar ook echt één moet kopen. Ook omdat ik een van mijn ramen zonder hor niet open kan zetten (dat is zo’n raam dat je alleen volledig kunt openzetten, maar dan kan Pippa eruit springen) en het daardoor superheet werd in de zomer. Dan is zo’n hor een handige manier om het raam toch open te laten staan.

 5. Wat een bijzonder mooi ringetje. Hij viel me meteen op vanwege het rode steentje. Extra leuk dat het dan ook nog een geboortesteen is.

 6. Wat leuke spulletjes, daar word echt een mens blij door.
  En wat super mooi die sieraden, echt prachtig omdat der een betekenis bij hoort.

 7. Wat een hoop leuke en nuttige aankopen! Ik vind je ketting met vingerafdrukken echt heel mooi. Daar hou ik echt van <3 Ik heb vorige week een voorraad bij Pink Gellac gekocht en even een voorraad broeken ingeslagen bij de Primark. Nu weer even de knip erop…

 8. Mooie sieraden meid. Ik vind vooral dat hartje vind ik heel tof. En wat een leuke kleding heb je weer voor hem 🙂 .

  Ik heb 2 voetjes met de namen van de kinderen als hanger gekregen met kerst. Deze is voor mij heel speciaal. Daarnaast heb ik een gouden ketting met een vlindertje die heel speciaal voor mij is. Deze heb ik van mijn moeder gehad jaren geleden voor ze overlijd.

 9. Zo’n mooie spullen! Die sieraden zijn zo mooi! Ik ben helemaal weg van sieraden maar ik draag ze nooit 🙂
  De vossenkledij van Noa is zo tof! *vosjesfan*

 10. Wat een prachtige ring en ketting met die vingerafdrukjes!! Must resist! Oh en is Noa misschien wat aan de kleine kant? Hier zit Remus al van 9 maanden (of was het 10) in de autostoel, hij paste niet zo goed meer in de maxicosi en ik kreeg commentaar van de opvolgsters. Dan maar geswitched.

  1. Noa was met zijn geboorte wat aan de kleine kant, nu zit hij wel gewoon goed waar hij moet zijn qua leeftijd. Nog steeds wel een bescheiden mannetje qua formaat. Wij kregen hier het advies zo lang mogelijk met de Maxi-Cosi te doen, vandaar dat we pas later over zijn gegaan naar een autostoel. Eigenlijk had hij er nog in mogen blijven, aangezien zijn hoofd goed beschermd erin zat. Zijn benen zijn aan de lange kant dus met 9/10 maanden hingen deze er al deels uit. Heb er navraag naar gedaan maar kreeg dus dit advies.

 11. Om direct naar jouw vraag te gaan, ja, volgens mij al vaker vertelt bij jou, mijn ring, mijn opa en oma waren 50 jaar gehuwd, en ik kreeg een ring… (eerst geld, die ik zelf heb omgezet in een ring), valt amper op ook, en die draag ik het liefst dagelijks, ook nu dus. Ketting, mijn maansteen… soms mijn gouden ketting die bij de ring past en is gekomen later toen. Kortom… Ik ben ook vrij honkvast in het dragen van sierraden, terwijl ik zat heb liggen, misschien wordt het tijd om deze eens door te geven. 😉

  Laatste aankopen waar ik heel blij mee was en ben? uhhhhhm plantjes? hahahaha Garen en ringen, voor de mandala’s 😉 Dat is altijd wel weer fijn… ben bijna klaar weer met eentje…. en dan op naar een volgende… project. (deze ga ik met restjes doen).

  X

  x

 12. De sieraden zijn heel mooi, vooral met een speciale betekenis. Ik draag ze zelf nooit, alleen een horloge. En horren wil ik volgend jaar ook aanschaffen. We hebben zoveel last gehad van muggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *