DIARY Februari | 10 things that made me smile

Zoals beloofd wederom in 2020 mijn maandoverzichtjes. Altijd maak ik ze met heel erg veel plezier en blik ik terug op een maand met 10 mooie en gelukkige momenten. Losse foto’s, gifjes en elke maand sluit ik af met een youtube filmpje. Daarbij nu een nieuw deel onderaan: MOMents, Mommy momenten met Noa die me dierbaar zijn, mijlpalen en straks als hij ouder is leuke uitspraken. Deze maand hadden we een super fijne date-night, genoot ik van leuke dates met vriendinnen, nam zoveel mogelijk mijn rust door lekker te lezen & vieren we vandaag onze verjaardag.

DIARY Februari | 10 things that made me smile

Bageldate met nicht 🍩 🥯
De maand begon goed, met een fijne Bageldate met mijn nicht. Het was super gezellig, we hebben even bijgekletst en we hebben wederom weer heerlijk gegeten.

Hallo leesflow!
Super fijn maar ik had weer tijd/zin om lekker te gaan lezen. Ik kreeg 2 boeken opgestuurd ter recensie waarvan ik heerlijk aan het genieten ben. Binnenkort dus een recensie op mijn blog van beide boeken. Het is zowel een thriller als een roman. De leesflow had ik deze maand weer een beetje te pakken en ik hoop dat dit door zet.

Bestel de thriller Stille wateren / Bestel de roman Bestemming geluk

Wij hadden een date night ❤❤❤❤❤
Verrassing! Manlief had een heuse date-night geregeld. Zo super lief! Mijn schoonmoeder paste op en wij gingen heerlijk naar Scheveningen. We hebben heerlijk over de boulevard gelopen, daar een drankje gedaan en een stroopwafel gegeten. Daarna fijn binnen in de spelletjes hal wat leuke spellen gedaan (waarbij ik dik heb gewonnen…🥳)

We gingen daarna fijn uit eten bij de Brooklyn Burger en Steak en genoten van een theetje naderhand. Ook gingen we Glow Golfen (wat vind ik dat vreselijk zeg haha, ik ben er dan ook echt wel slecht in) en maakte een fijne wandeling. Ik heb zo genoten om eventjes quality time te hebben samen. Zo belangrijk als papa & mama zijnde nu. Een weekend voor in de boeken!

Leuke dates 👩‍❤️‍👩
Dates, dates en nog meer leuke dates. Zo ging ik midden Februari gezellig met wat lieve collega’s bowlen en uit eten. Ik heb echt een super fijne avond gehad en veel gelachen. Maar ook mijn lieve vriendinnetje was jarig, daar ging ik voor haar verjaardag gezellig een bakkie doen.

Onze vakantie is geboekt! 😎
Yay! Onze eerste vakantie als gezinnetje is eindelijk geboekt. Wij gaan in Juni heerlijk naar Centerparcs met z’n 3tjes, naar mijn favoriet in België. Ik heb er nu al erg veel zin in!

Eigen foto’s van de laatste keer Centerparcs: 2018 De Eemhof

Werken aan mijn blog 💻
Ik ben weer lekker bezig geweest met mijn blog… Nog steeds erg blij met de minimalistische layout en het grotere lettertype. Daarnaast veel artikeltjes gemaakt, blogs van jullie bij gelezen, samenwerkingen in gang gezet en mailtjes beantwoord. Ik heb heel erg veel inspiratie maar met een kleine hummel is mijn tijd schaars en die spendeer ik niet altijd online. Hij slaapt overdag goed waardoor ik ruim de tijd voor mezelf heb op vrije dagen. Extra genieten dus.

Workshop op werk 🎨
Ik verzorgde deze maand meerdere leuke worskhops op werk. Zo deed ik weer het strijken met speciaal wasco maar maakte we ook mondriaan schilderijen. De kinderen hebben er in ieder geval van genoten (en ik ook!) Ik vind het altijd super leuk om creatief bezig te zijn op werk.

Pakketjestijd! Gekocht & gekregen
Deze maand kocht en kreeg ik een hoop leuke dingetjes! Zo kwamen mijn AliExpress bestellingen binnen waar ik erg blij mee ben. Maar er kwamen ook heel wat leuke pakketjes binnen van samenwerkingen. Zo kreeg ik wat toffe kleertjes van Schattigebabykleertjes (#spon) & kreeg mijn 2 schilderijen voor boven de bank met foto’s van Noa (#spon). Ook deze 2 prachtige armbanden (#spon) behoren tot de favoriet.

Met het oog op bewust bloggen en i.v.m. zijn privacy is onze zoon Noa niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)
Voetjes canvas via Drukwerknodig.nl / andere 2 met meerdere foto’s via Photowall

Nog een leuk ding: ik won via Joyce een winactie en mocht wat kleding uitzoeken. Uiteraard wat gekozen voor Noa, zowel wat hij nu aan kan als voor op de groei. Echt super blij mee. Tevens kreeg ik 2 fijne boeken ter recensie waarbij ik nu in de laatste bezig ben… Ik kocht ook nog van wat bonnen wat kleding voor Noa bij de Hema en ook een toffe sjaal met (gekregen) mutsje bij de H&M.

Voorjaarsvakantie @ work 🎭
Het was ook weer voorjaarsvakantie @ work. Dat betekende 3 volle dagen werken met leuke activiteiten en uitstapjes. Zo gingen we bowlen en hadden we een dansworkshop. 1 dag was Noa lekker thuis en mijn moeder paste op, aangezien ik een vroege dienst had. Noa was dat weekend ziek geweest dus het was fijn om hem even een dagje thuis te houden. Daarnaast was hij gelukkig weer aan de beterende hand & ging hij 2 dagen naar het kinderdagverblijf. Hij bleef ook dar z’n ups & downs hebben maar gelukkig waren we ook daarna samen een aantal daagjes thuis. Het was zeker fijn en gezellig werken maar ook fijn wat meer met Noa thuis te zijn en te genieten.

Ook was ik al een klein beetje jarig op werk. Ik kreeg een fijne bon, een lieve kaart met teksten van collega’s, een bloemetje en vanuit de kinderen een beschilderde theepot.

Verjaardagsviering 🎉 & morgen jarig 🎈
Gisteren was M. jarig en vandaag is het eindelijk zover, we vieren onze verjaardag! Vandaag dus lekker veel offline en na deze dag maak ik zeker een update hier met wat foto’s van deze dag. (en waarschijnlijk een aparte verjaardags recap) Daarbij ben ik morgen écht jarig. De plannen? Lekker genieten van mijn gezinnetje (en de vrije dagen die ik erachter heb geplakt als cadeautje voor mezelf)

MOMents van Februari

Noa werd 7 maanden
Hallo 7 maanden! We zijn weer een maandje verder en wat is het leuk alle mijlpalen zo van dichtbij mee te maken. Het wordt al een echte vent en ik denk vaak #waarblijftdetijd Hij wordt al zo groot, schiet van maat naar maat en wandelt nu al stevig door aan de hand.

Oh darling don’t you ever grow up, don’t you ever grow up.. Just stay this little 💙
Ik geniet van elk klein moment met jou. Alle weken, dagen en minuutjes die ik nooit meer terug krijg..

Kuchen, kuchen en nog meer kuchen / Ziek
Noa had last van pseudokroep, waardoor hij erg lastig sliep door het vele kuchen. Hij sliep wat onrustiger en blafte soms de hele boel bij elkaar. Gelukkig was het de ene dag wat minder dan de andere dag maar sneu was het wel, vooral de meest heftige dagen en avonden. Hij houdt er van slapen en dat was toch wel lastig met het hoesten. Gelukkig, hoewel hij het nog steeds heeft is het wel een stukje minder geworden.

Daarnaast was Noa afgelopen weekend erg ziek. Spugen, koorts… gelukkig was hij snel aan de beterende hand en was het tegelijk met een sprongetje (waardoor we denken dat het daaraan lag.) Meneer sprak z’n eerste woordje! (‘papa‘) en kon ineens zwaaien en gaat omhoog met z’n benen om te kruipen (iets wat meneer niet doet, lopen aan de hand daarin tegen wel :’))

Afspraak CJG
Begin februari stond Noa zijn check weer op het programma. Hij doet het super goed en ben maar wat trots op ons mannetje. Hij loopt met een aantal dingen al op de 9 maanden (lees: aan de hand lopen & met hulp uit een beker drinken) en is een heel tevreden kind. Lekker boekje lezen in de wachtkamer tussen de gillende kinderen en hij vindt het allemaal wel best op mijn schoot. Hij was daarna super moe en viel (zelfs op mijn schouder al) in een recordtempo in slaap. Daarbij zijn we gestart met het afbouwen van 1 fles (van 4 naar nu 3) Dat gaat tot nu toe ook hardstikke goed en hij geniet erg van het mee-eten van groeten en daarna een bakje yoghurt.

Nieuwe kleertjes #spon
Ik ben erg blij met de nieuwe kleertjes voor Noa. Meneer grooit echt als kool, niet normaal. Sommige dingen heeft hij kort of niet(!) aangehad en dan hop weer door naar de volgende maat. Lees hier het gehele artikel inclusief alle foto’s van alle kleertjes. Ook erg blij met de gekregen kleertjes van de winactie bij Joyce.

Extra keren naar kinderdagverblijf & eerste knutselwerkje
Noa ging deze maand wat extra dagen naar het kdv. Ik had een BHV cursus op mijn normaliteit vrije dagen en in de voorjaarsvakantie ging hij ook een extra dag. Onderstaand werkje kregen we mee voor Valentijn: zijn eerste knutselwerkje op het kdv. Super leuk! Note: ik heb al een uitklapbare map gekocht voor al zijn werkjes… Hoe bewaren jullie de werkjes van je kids?

Wat gaan jullie doen op deze extra dag van het jaar?

» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

9 Comments

Jessica

Wat een fijne maand! Leuk om te zien hoe het gaat met Noa, maar ook met jullie.
Op naar een volgende geslaagde maand.

Reply
Nicky

Oh ja! We hadden een extra dag. Wij zijn samen gaan winkelen. En ook ergens koffie gaan drinken. Heel gezellig! Balen dat Noa ziek was. Zo zielig, die kleintjes. Wat betreft de kunstwerken die Noa allemaal nog gaat maken…. Je kunt niet alles bewaren. Ik deed dat wel (ja, echt) en toen Mich veertien was, had ik een zolder vol bende én ging ik verhuizen. Toen moest er heel veel weg. En dat vond ik zooooo moeilijk! Ik heb de mooiste (bijzondere) dingen bewaard en van andere dingen heb ik een digitale foto gemaakt. Dat maakte het weggooien een stuk makkelijker!

Reply
SAS

Ja was zeker sneu om hem zo te zien. Gelukkig gaat het nu weer beter met hem 🙂
Ik ga ook zeker niet alles bewaren, maar de pareltjes wil ik zeker wel in die map doen om te bewaren <3 Inderdaad leuk om van alles ook foto’s te maken en daarvan misschien een boek te laten drukken… Zoveel ideeën, gelukkig is de map nog láng niet vol 😉

Reply
Sofie

Wat een fijne dingen allemaal. En leuke vooruitzichten voor in juni. Naar iets uitkijken is ook altijd heel erg leuk.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *