HIEPERDEPIEP….

Happy birthday to ME! Vandaag ben ik dan écht jarig. Wij vierde gisteren gezellig onze verjaardag en van de week trakteerde ik al op werk. Ik voelde me de hele week dus al een beetje jarig haha. Vandaag op de planning? Lekker (offline) genieten van mijn gezinnetje <3 Vandaag neem ik jullie graag mee in a trip down memorylane. Wie zijn op dezelfde dag jarig qua celebrity’s en welk liedje stond op 1 toen ik werd geboren?

HIEPERDEPIEP….
Mini Saskia

Welke dag is het nu?
Het is vandaag Zondag, 1 Maart 2020.

Welke dag ben je geboren?
1 maart viel op de 1e dinsdag van de maand. Deze dag was de 61e dag van het schrikkeljaar.

Welk sterrenbeeld heb je dankzij jouw verjaardag? En welk chinees sterrenbeeld ben je?
Ik ben van sterrenbeeld Vissen. Mijn chineese sterrenbeeld is Draak.

Welk liedje stond op nummer 1 toen je geboren werd?
Het toffe nummer  Time of my Life, van Bill Medley & Jennifer Warnes uit de film Dirty Dancing…
Nobody put’s Baby in the corner…

Met welke beroemdheden deel je jouw verjaardag?
Aart Staartjes (RIP), Aron WinterFrédéric ChopinGlenn Miller en Piet Veerman Niet iedereen van dit lijstje kende ik. Oh en ik schijn ook jarig te zijn tegelijk met Justin Bieber. Jottum… Mijn leven is compleet 😉

Wat voor weer was het toen je geboren werd?
Redelijk zonnige en kille (max 3,8°C) dag met 4 uur en een kwartier zon. De lucht was zwaar bewolkt, er woei een zwakke wind (2 Bft) met krachtige windstoten, tot 48 km/u (6 Bft) Bron

Is er in de geschiedenis op jouw verjaardag een belangrijke onthulling of iets dergelijks gedaan?
Nee, dat ik geboren ben was een belangrijke onthulling op-zich 😉

Wat staat er boven aan je verlanglijstje dit jaar?
Normaliteit heb ik altijd een lang lijstje met leuke dingen die ik wil hebben. Dit jaar ben ik echter een beetje inspiratieloos. Ik heb geld gevraagd en krijg een speciaal armbandje van M.

Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf? Hoe vier jij jouw verjaardag en heb je tradities?
Dit ligt er een beetje aan op welke dag het valt. Meestal het weekend ervoor of erna vieren we het, met vrienden en familie. Meestal vieren we het in 2e zodat we genoeg tijd (en ruimte) hebben om met iedereen te kletsen. Wij kopen altijd wat taarten, zetten fijne muziek op en maken er een fijne dag van. Een traditie is dat de jarig job mag bepalen wat we die avond eten..

Wat is je lievelings taart?
Slagroom en chocoladetaart gaan er altijd wel in.

Krijg je veel kaartjes/smsjes/telefoontjes op je verjaardag?
Dat zeker, ik voel me altijd extra jarig. Vaak zijn het tegenwoordig meer appjes dan dat ik daadwerkelijk kaarten krijg, dat is soms wel jammer.

Ken je mensen die op dezelfde dag jarig zijn?
Nope, wel iemand die een dag ervoor jarig is 😉 M. (dit jaar zit er heel leuk een dag tussen haha)

Hoe vier jij je verjaardag?

Artikel idee / artikel idee 2

About the Author

15 Comments

Nicky

Gefeliciteerd met je verjaardag! En ja, Dirty Dancing. Ik ben zo oud dat ik dat nog weet. Slik. Ik vier mijn verjaardag niet echt. We gaan gewoon lekker uit eten met dochter en schoonzoon.

Reply
Nikita

Gelukkige verjaardag! Best wel mooi dat je zo net na de schrikkeldag bent verjaard. Ik ken iemand die op de schrikkeldag jarig is. Geniet van je dag met je vriend je man en natuurlijk met kleine Noa. Maar volgens mij komt dat helemaal goed!

Reply
Romy

Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een heerlijke dag zult hebben <3
Wel bijzonder trouwens dat jij en M. elke vier jaar opeens een dag tussen jullie verjaardagen in hebben zitten. En natuurlijk mazzel dat jullie allebei niet net op schrikkeldag jarig zijn. Lijkt me best jammer als je verjaardag maar één keer in de vier jaar is 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *