4 dingen waar ik naar uit kijk voor de maand Februari

De 2de maand van 2020 is alweer bijna aangebroken. Het lijkt wel of de maanden de laatste jaren voorbij vliegen. Deze maand zijn er zeker een aantal dingen waar ik naar uitkijk.

Foto: Kattencafé 26-10-2020

Vele leuke dates

Ik heb deze maand weer heel wat leuke dates op de planning staan. Zo ga ik het begin van de maand met mijn lieve nicht weer eens langs de Bagels. Ook is er nog de verjaardag van een andere lief vriendinnetje die wordt gevierd in The Chocolate company. Nu al zin in! Ook een uit eten en drankje doen date met lieve collega’s en ik ga wat vaker bij mijn moeder op bezoek nu ze deze maand op Noa gaat passen.

AliExpress bestellingen die binnen gaan komen / Samenwerkingen

Ik deed weer sinds lange tijd een kleine Alie bestelling. In de aankomende maand gaan hier zeker wat dingen van binnenkomen. Ik bestelde o.a. de onderstaande items voor Noa. Erg benieuwd!

Daarbij heb ik nog een paar leuke samenwerkingen in de pen waarbij ook zeker wat leuke items in er Februari aan gaan komen. Zoveel leuke dingen in mijn mailbox van gepersonaliseerde sieraden, mooie canvasdoeken (die binnenkort worden opgehangen en op mijn blog verschijnen) als toffe kleertjes voor Noa. Altijd leuk om zulke pakketjes te ontvangen en fijne artikelen te schrijven.

Onze verjaardag & verjaardagsviering

Eind Februari zijn zowel manlief als ik jarig. Ik heb heel veel zin in one verjaardagsviering, lekker thuis met vrienden, familie en taart. Daarbij onze eerste verjaardag samen met Noa erbij. Ben benieuwd hoe hij alles gaat vinden.

Inplannen me time

Ik wil deze maand, na een drukke en heftige maand Januari heel wat rust pakken om weer op te laden. Ik heb deze maand de hele maand AAN gestaan, gezorgd, gewerkt, gedaan… In Februari wil ik in mijn vrije tijd lekker offline zijn. Series kijken of een fijn boek met een mok thee. Even unwinden en eventjes dagelijks tijd nemen voor mezelf om te ontspannen.

Waar kijk jij naar uit?

Artikel idee

12 reacties op “4 dingen waar ik naar uit kijk voor de maand Februari

  1. Zo’n fijne vooruitzichten. Ik heb begin februari zelf ook met mijn nicht afgesproken en indien we die dag naar Nederland zouden gaan is de kans heel groot dat we bij Bagels & Beans gaan lunchen. Perfect adres om gezellig bij te praten. Hopelijk hebben jullie een heerlijk verjaardagsfeest. Zo leuk dat jullie dat samen kunnen vieren.

  2. Die babyspulletjes zijn toch allemaal zo leuk, he? Ik zou me helemaal te pletter shoppen, vrees ik. Ik plan nooit zover vooruit dus ik heb nog geen idee wat ik allemaal voor leuke dingen ga doen. Ik kijk erg uit naar de lente. Maar daar is het nog een beetje te vroeg voor, geloof ik.

  3. Leuke plannen heb je in februari! Ik heb een meeting met een mede-fotograaf gepland staan. Hopelijk wil mijn gezondheid dit ook even toe laten. Ook hebben we weer een spelletjesavond met mijn bestie en haar vriend gepland. Super veel zin in!

  4. Het klinkt alsof februari inderdaad een hele leuke maand wordt voor jou en jullie! Fijn vooruitzicht! Goed ook dat je op tijd aan de bel trekt om even te ontspannen in drukke tijden.

  5. Ah wat een fijne vooruitzichten, inclusief de tijd voor jezelf! Ik ben nu al heel benieuwd naar de inhoud van de pakketjes die je zult ontvangen. De AliExpress-collage ziet er al heel erg tof uit. Maak er een mooie maand van en geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *