Vier de liefde elke dag, het is te mooi om een dag over te slaan

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door oNecklace

Lekker commercieel altijd: Hallo Valentijnsdag! Ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen een leuke dag is, aangezien je als single dan met je neus extra op de feiten wordt gedrukt. Doen wij iets aan Valentijn? Wij zeggen altijd steevast: NEE. Echter kreeg ik toch vaak een bloemetje gestuurd op mijn werk of een kleinigheidje. Zo ook in 2019: ik kreeg een mooi bosje bloemen op werk van M. en de 2 onderstaande kaartjes van 2 lieve vriendinnetjes. Wat ik zelf ook graag doe is een ‘anoniem’ kaartje sturen naar mijn vriendinnen: niet elk jaar maar soms als verrassing. Super leuk om dit te doen. Je kunt het zo gek en leuk maken deze dag als je zelf wil. Dit hoeft niet eens met ‘een partner’ te maken te hebben.

[ Samenwerking oNecklace , 2 armbandjes ]

Vier de liefde elke dag, het is te mooi om een dag over te slaan

Kim Munnecom

Dit jaar gaf ik mezelf een presentje voor Valentijn. Als mama vind ik het prachtig om sieraden te dragen met een betekenis. Ik heb dan ook een Bagle armband met zijn naam en datum erop, echter zelfs na een reparatie valt deze telkens af. Ik draag hem daardoor dus minder graag wat echt zonde is. Uiteraard draag ik elke dag mijn verlovings/trouwring waarin onze namen en trouwdatum staat. Ook dierbaar is een nieuwe ketting, die ik kreeg voor kerst. Een hanger met de letter ‘N’ erop. Noa is er weg van en zit er vaak mee te spelen & aan te trekken. ‘Zachtjes ermee’ is iets wat vaak de revue passeerd. Nou kreeg ik nog 2 prachtige armbanden met een dierbare herinnering: eentje die ik nu om mijn pols kan koesteren.

Ik werd al erg blij met het feit dat er zulk leuk contact was met Donna, degene waarbij ik de armbandjes heb besteld. Ik wilde namelijk iets speciaals wat nog al wat voeten in de aarde had. Na over en weer gemaild te hebben is het uiteindelijk toch gelukt en het is prachtig geworden. Ik was dan ook super nieuwsgierig toen ik bovenstaande zakjes mocht open maken… Was het naar verwachting?

Een handtekening armband…

Mijn eerste armbandje is een personalized signature bracelet. Maar.. uiteraard heb ik hier geen handtekening op staan… Ik wilde graag een armbandje met de hartslag van Noa erop. Bij de 20 weken echo hadden we 1 foto erbij waarop deze was te zien. Is hij niet prachtig geworden?! Ik vind het heel bijzonder om dit om mijn arm te hebben.

Deze armband is verkrijgbaar in diverse kleuren en is van fijn materiaal gemaakt. Het enige wat nog even wennen is, is als ik hem om heb en me omkleed. Dan blijf ik nog wel eens aan de puntjes hangen. Verder zijn ze gelukkig niet scherp maar ik moet er wel erg aan wennen. Tevens is het lastig om het armbandje met 1 hand om te doen, juist omdat ik een kleine maat pols heb. Ik ben wel erg blij dat hij goed past, iets waar ik altijd met armbandjes last van heb; juist dat ze te groot zijn. Ik heb dan ook de kleinste maat genomen.

Roman Numeral Engraved Bracelet

Ik heb altijd al wat met Romeinse cijfers gehad. Ik geef de schuld aan mijn ouders, die altijd een Romeinse klok in de huiskamer hadden hangen. Daardoor vond ik het leuk om de geboortedatum van Noa op een Romeins gegraveerd armbandje te zetten. Wederom is deze in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Vier jij Valentijnsdag?

About the Author

12 Comments

zwartraafje

Zo grappig … ik kreeg tijdens de week van Valentijn een kaart met exact hetzelfde beertje erop van een lieve vriendin. Als koppel doen we echter niet mee aan Valentijnsdag. Ik vind het fijner om mijn man af en toe te verrassen met iets kleins. Maar dan gewoon op een dag waarop hij het niet verwacht. Dan maak ik zijn favoriete taart of iets anders dat hij graag lust, of ik geef hem iets cadeau waarvan ik weet dat hij het fijn zal vinden.

Reply
Nicky

Wat goed bedacht van je! Ik doe niet aan Valentijn. Ik stuur dochterlief altijd een kaartje. Vergeten dit jaar! Vond ze niet erg, hoor. Ze voelde zich eindelijk niet schuldig omdat zij niks had geregeld.

Reply
Olga // Daar Was Eens

Nee, ik sta zelf niet zo stil bij iets als Valentijnsdag, dat is eigenlijk echt leuk als je iemand om je heen hebt om dit soort dingen mee te vieren. Op school doen ze hier niet veel aan, dus weinig post ontvangen dit keer 😉

Reply
Sofie

Zo mooi die juwelen! Heel origineel <3
Zelf ben ik single dus ik vier geen Valentijn, maar ik heb er vroeger ook nooit aan mee gedaan eigenlijk.

Reply
Simone

Wat een bijzondere armbanden! Wij doen niks bijzonders op deze dag. Ik word liever écht verrast wanneer ik het niet verwacht 🙂

Reply
Jenn

Wat een mooie armbanden! Wij doen eigenlijk niks aan valentijnsdag. Vroeger stuurde ik nog wel eens ‘kusjespost’, maar dat doet PostNL al een paar jaar niet meer helaas.

Reply
SAS

Ja dat deed ik ook nog wel eens regelmatig naar vriendinnen. Zo jammer dat dit er niet meer is, vond het altijd zo leuk!

Reply
Annelies

Ik vier het niet want single. Heb straks wel fijn afgesproken met een vriend die komt eten, maar dat staat los van de datum.
Het is wel de huwelijksverjaardag van mijn ouders vandaag, dus ik wil nog proberen bij mijn papa langs te gaan want ook al zegt hij het niet luidop, het zal altijd wel een lastige dag zijn nu mijn mama er niet meer is.

Reply
Romy

Wat een prachtige sieraden! En wat een mooi idee om jezelf als mama zoiets cadeau te doen. Je hebt groot gelijk trouwens: liefde is mooi genoeg om elke dag opnieuw te vieren, niet speciaal op Valentijnsdag.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *