10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Oktober

Elke laatste dag van de maand online: 10 positieve en leuke dingen die mijn afgelopen maand nóg mooier maakte. Want, het leven is gewoon leuk. We maken er zelf elke maand een feestje van. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Gewoon alle leuke dingen. Om op deze manier terug te blikken naar alle leuke dingen die ik mee heb gemaakt. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Ik maak ze elke maand met heel erg veel plezier, dit kijkje achter de schermen.

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand allemaal heb meegemaakt!


#fitgirl
Ik nam het er nog even van met het fijne Oktober weertje in het begin van de maand. Ik wandelde veel en maakte het wat skate ritten. Ik was sowieso deze maand meer & meer bezig met rust & selfcare en genoot ook van mijn nieuwe sportkleding. Tevens tijdens het regenachtige niet-skate-achtige-weer deed ik bewust aan sporten thuis. Heerlijk om op deze manier wat workouts te doen.

Nieuwe sportleggings
Zoals ik hierboven al zei, was ik erg blij met mijn nieuwe sportleggings. Eentje via SuperYoga en eentje via Alie. Ook kocht ik nieuwe sport handschoentjes voor het koudere skateweer en nogmaals een fijne legging bij de Kruitvat. Fijn om alles al op orde te hebben, zodra ik wil sporten kan ik dus aan de slag! ??

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Quality time [offline]
Ik nam wederom weer wat tijd voor mezelf. Mijn lichaam gaf aan van de afgelopen (drukke) weken even wat rust nodig te hebben: ik luisterde dus naar mijn lichaam en was meer offline. Ik keek series en vooral afleveringen van Elementary maar was ook gewoon even voor mezelf bezig met bloggen, lezen, thee drinken, muziek luisteren en sporten.

Keek mijn aller liefste lievelingsfilm
Ik keek hem weer eens, mijn favoriete film. Ik schreef ook een artikel over While you were sleeping, en waarom dit mijn favoriete film EVER is, zeker een aanrader als je van hilarische romantische films houdt. <3 Ik heb hem inmiddels 80.000x gezien en kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. ?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

NIEUWE INTERNE BAAN!
Zoals jullie allemaal al weten via mijn blog & social media heb ik een nieuwe interne baan. Het kwam op mijn pad, ik solliciteerde en werd aangenomen. Super trots en blij mee! Inmiddels heb ik meer informatie dan het artikel dat ik er eerder over schreef (wel te lezen als je nog niet weet wat ik ga doen). Ik start per morgen, 1-11. Inmiddels meer info en echt super blij dat ik deze stap heb gemaakt. Het is een tijdelijke baan maar heb nu al uitzicht op een langere termijn. Yay! Nu al zo super spannend en heb er vooral heel erg veel zin in! ??

Daarbij, ontzettend bedankt voor alle leuke reacties en felicitaties op dit fijne nieuws die jullie achter lieten op mijn blog/social media! Was echt super fijn ?

5 jaar in dienst!
Ik was in Oktober ook alweer 5 jaar in dienst! (dezelfde dag dat ik solliciteerde voor de bovenstaande baan haha) Heel fijn om al zo lang in dienst te zijn bij een werkgever waar ik erg blij mee ben. Ik ga ook zeker nog een artikel maken over waarom dit voor mij de perfecte werkgever is! Ik kreeg die dag een mooi bosje bloemen, een super attent kaartje en zelfs nog een kleine toespraak ten overstaande van het team. Doordat ik nu de nieuwe interne baan heb, stop ik na 5 jaar met de TSO (tussenschoolse opvang) Ik heb het er super naar mijn zin & vind het zeker ergens jammer. Ik nam op korte termijn afscheid maar zie gelukkig de meiden/collega’s in de middag ook nog. Na 5 jaar tijd voor een nieuwe uitdaging!

Bruiloft (oud)collegaatje
Ik had een bruiloft van een (oud)collegaatje van me. Een super tof feest is het ’s avonds geweest & heb een hele nacht staan dansen met mijn lieve collega’s! Ik heb super gelachen, heerlijk gegeten en mijn haar kreeg een metamorfose.

Herfstwandeling
Ik was deze maand veel buiten. Genieten van alle mooie herfstkleuren ?? Ik had wat vaker deze maand last van mijn PDS, waardoor ik meer bezig was met sporten, ontspannen en wandelen. Ik maakte dan in een weekend ook een wandeling van ruim een half uur in de buurt bij onze woning. Mooi aan het water, door parken… Echt genoten! Net als het feit dat ik toen ik een avond richting huis reed een grote wilde haas zag rennen en naar een regenboog toe reed..

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Uit eten met friends ♡ Pannenkoekenboerderij & Bagels and Beans
Ik ging met vrienden/vriendinnen heerlijk uit eten bij een Pannenkoekenboerderij. Super leuk, aangezien ik een aantal al tijden niet had gezien. Ik nam een fijn drankje, een heerlijke pannenkoek en we hebben super gezellig bijgekletst. Super fijn zulke quality time with friends. Daarbij had ik ook een fijne date bij Bagels met een lief vriendinnetje. Super fijn om even bij te kletsen.

Dit filmpje/liedje: ?

En even extra ✨

Er waren deze maand heel wat dingen waar ik gelukkig van werd, daar gaat deze post ook altijd over. Echter waren er heel wat ontwikkelingen deze maand die ook zo zijn neerslag hadden. Mijn gezondheid maar ook zeker wat privé dingen die speelde. What doesn’t kill you makes you stronger ??

About the Author

14 Comments

Michelle

Altijd fijn om een lievelings film weer te kijken, al is het voor de honderdste keer hihi. Zo heb ik zelf ook een aantal favoriete films en series die ik keer op keer kan kijken. En bagels en pannenkoeken zijn altijd goed, zeker met gezellig gezelschap 😉

Reply
Sofie

Heerlijk die herfstwandelingen! Ik wandel sowieso veel maar de mooiste zijn die van de herfst, dan heb ik gelijk zin om naar het bos te gaan 🙂 Wat knap dat je geregeld bewust offline gaat 🙂

Reply
Wanda

Wandelen in de herfst is echt wel mijn favoriete hobby hoor. Ook ik trok er bijna elk vrije dag wel lekker op uit. En ja, net als jij deel ik over het algemeen alleen de leuke dingen en hou ik de mindere dingen voor mezelf. Hopelijk krijg je in november wat meer rust daarin zodat je straks ook op november met een glimlach kunt terugkijken.

Reply
sammie

Wat een fijn lijstje en nog van harte gefeliciteerd met je nieuwe job bij je huidige werkgever! Super leuk! Ik was ook wat meer offline de laatste tijd, zeker minder aan het bloggen geweest en dat beviel best goed. Veel drukke weekenden zorgen er ook wel voor dat ik doordeweeks gewoon lekker op de bank wil hangen in de avond. Offline 🙂

Reply
Evelyne

Heerlijk fijne momentjes weer! Word ik instant vrolijk van 😉 De laatste zin ‘What doesn’t kill you makes you stronger’ is vanaf heden op toepassing bij mij. Ik kreeg een slag vandaag, maar ben niet van plan om mij te laten kennen. Dus, watch me, haha!

Reply
Johanne

Ik ben wat dat betreft écht in het verkeerde land geboren…zodra het koud wordt vind je me niet buiten meer, haha. Zo erg! Fijne dingen heb je afgelopen maand meegemaakt hoor. Had over een par dingen al gelezen, maar zo alles samen klinkt het toch wel als een hele goede maand! 😀

Reply
Romy

Wat een mooi lijstje met je nieuwe baan natuurlijk als groot hoogtepunt. Zo gaaf dat je aan een nieuwe uitdaging gaat beginnen! En wat fijn om te horen dat je het na 5 jaar nog steeds zo naar je zin hebt bij deze werkgever. Herfstwandelingen zijn ook iets waar ik deze maand van genoot. Wat is de natuur toch mooi in de herfst!

Reply
Inge | Monsieur Mango

Heerlijk lijstje en wat we ook doen, het draait inderdaad altijd om de balans. Dat is niet altijd even makkelijk. Je hebt je voorraad leggings goed aangevuld! Nog gefeliciteerd met je 5 jaar in dienst alweer!

Reply
Morgaine

Balans is er altijd, in zowel mooie dingen en minder mooie dingen die eventueel gebeuren, het is belangrijk, zoals jij ondertussen wel weet, je concentratie bij de mooie en goede dingen te blijven houden en wat minder mooi is, gewoon negeren of vergeten zelfs.

X

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *