Happiness van de afgelopen weken

Omdat ik graag happiness deel op mijn blog! Bij Romy van Vakervrolijk kwam ik een favorieten lijstje tegen, die mij inspireerde om deze eens over te nemen. Naast mijn maandoverzichten waren er de afgelopen weken heel wat fijne, leuke dingen die ik met jullie wil delen. Lekker divers; van een nieuwe (interne) baan, nieuwe kleding tot het fijne herfst weertje.. Kijken jullie mee?

Sportleggings


2 nieuwe om wel te verstaan! Eentje (de gestippelde) komt bij AliExpress vandaan, de andere kreeg ik middels een samenwerking met Superyoga. Binnenkort een recensie over de laatst genoemde online. Ik ben zo super blij met beide leggings! Ze zaten als gegoten en vooral de grijze heeft een hele fijne kwaliteit aan stof. Met de grijze ben ik al gaan skaten, de gestippelde wil ik zeker nog mee gaan rijden. Duimen voor een beetje fijn weertje, anders kan het pas weer na het herfstseizoen.

Elementary & Criminal Minds S14!


Ik geniet nog steeds heel erg van Elementary en ben nu inmiddels bij seizoen 3 aanbeland. Nog steeds vind ik het een super fijne serie en zit er graag even voor met een kopje thee. Meestal kijk ik 3 á 4 afleveringen achter elkaar [lees: ik kan dan gewoon niet stoppen. Onder het mom: nog ééntje dan] Daarbij ook een nieuw seizoen van Criminal Minds, 14 alweer! Ook iets waar ik echt voor kan gaan zitten & van kan genieten.

Fijne sokken


Deze fijne sokken zijn van de Action. Ja, je leest het goed. Lekker budget en zijn 3 dikke sokken. Heerlijk voor in huis met de koudere periodes & ze hebben een erg tof printje.

Favoriete film


Ik keek een tijdje terug eindelijk weer eens mijn aller liefste lievelingsfilm <3 Ik GENOOT. Zoals ik elke keer doe als ik hem kijk. Hieronder een artikel over de film die ik schreef [zonder spoilers, voor als je hem nog wilt kijken]

Waarom While you were sleeping (uit 1995) nog steeds mijn favoriete film is ♡

5 jaar in dienst (bloemetje)


Ik was afgelopen 14 Oktober alweer 5 jaar in dienst bij mijn huidige werkgever. Een super mooie mijlpaal, die vanuit hun altijd wordt gevierd met een bloemetje. Ook daarbij nog een super attent kaartje en zelfs tijdens het overleg voordat we beginnen met werken & fijne speech. Nog steeds super blij met deze werkgever en zit echt helemaal op mijn plek.

Nieuwe (interne)baan


Over op mijn plek zitten gesproken…. Ik heb jullie uiteraard verteld over mijn nieuwe (interne) baan. Super tof dat deze kans zomaar ineens voorbij kwam en ben erg benieuwd. Deze week heb ik gesprek op het hoofdkantoor om alle ins & outs te horen en ook te horen wanneer ik start. Benieuwd wat deze nieuwe baan inhoudt? Lees dan zeker even het artikel hieronder.

Uit mijn comfortzone: Ik heb een nieuwe interne (bij)baan!

Nieuwe kleding / oorbellen


Ik kocht een aantal fijne nieuwe kleding stukken, helemaal herfstproof! Het shirtje met kattenhoodfjes kon ik niet laten liggen, maar ook zeker het oranje vest. Daarbij nog fijne kleding voor werk en voor het sporten gescoord, dus helemaal geslaagd!

Ook kocht ik een tijdje terug nieuwe oorbellen; super fijn! Ik wilde weer eens wat anders, aangezien ik altijd erg grote ronde oorbellen in heb. Wilde wat kleiner en het kleine maantje & sterretje zijn een leuke finishing touch.

Oh en nog even een foto van mijn nieuwe oorbellen…

Het fijne herfstweertje


Ik kan daar van genieten he? Een fijne herfstwandeling gemaakt inclusief een fijn theetje. Genieten van de mooie kleuren en dieren die er allemaal zijn. Ook zeker heel wat skate ritten gemaakt in de mooie natuur. Steeds meer & meer ben ik lekker buiten aan het genieten in de natuur.

Nog meer herfst….


Heerlijk weer al die fijne herfst theetjes<3

Heb jij nog een favoriet die je graag deelt?

About the Author

16 Comments

sammie

Fijn lijstje! De Pickwick herfstthee is mijn favoriete thee sinds een paar jaar, zo ontzettend lekker! Ik drink hem het hele jaar door 😀

Reply
Hilde

Oh die quote! (If it doesn’t scare you…) Je hebt er duidelijk alles aan gedaan om het jezelf zo gezellig te maken, met hoog knuffelgehalte. Heerlijk zulke overzichtjes. En de herfst…jaaaah, een topseizoen als je ’t mij vraagt 😉

Reply
zwartraafje

Ik drink momenteel vaak de Winter thee van Jumbo. Die vind ik eigenlijk nog lekkerder dan de Autumn Storm. Dat t-shirt met de katjes erop is super schattig. Met halloween keek ik opnieuw naar Hocus Pocus en ik vond het heerlijk om die film nog eens terug te zien. Ik ben de laatste tijd ’s avonds vaak in de zetel terug te vinden, onder een dekentje en met van die cozy sokken aan.

Reply
Louise

Leuke kleren! Vooral die sokken ❤️. Zelf ben ik ook fan van sportleggings. En de Autumn Storm van Pickwick is favoriet!

Reply
Morgaine

Dat zijn stuk voor stuk hele fijne dingen! Heb ik nog een favoriet, ja vast, een heleboel ook. De sokken ik ga eens even kijken, ik was toch al van plan om richting de Action te gaan, hahaha Moet er in de buurt zijn en de prijsmepper zit erboven, vandaar…

Verder, mijn ouders bij hen op bezoek, met mijn kleinzoon en dochter, was heerlijk, dat mijn kleinzoon weer een nachtje is blijven slapen, ook erg fijn, nu hij nog blijft liggen ~kuche~ 😉 Picasso natuurlijk en nieuwe series op tv ook, of op Netflix.

X

Reply
Mei Qi

Aah Criminal Minds heb ik al zo lang niet meer gekeken! Ik ben gestopt met kijken, omdat er nieuwe mensen bij kwamen. Maar het is inderdaad erg leuk, ik wil het weer gaan kijken! En oeh die herfst theetjes zien er goed uit!!

Reply
Simone

Wat een fijne dingen allemaal! Ik geloof niet dat ik op dit moment echt een favoriet heb. Al is de thee-drinker in mij weer terug, want herfst!

Reply
Ilona Wielinga

Aah lekker lijstje! Ik hou van lekkere zachte, warme sokken in de herfst/winter

Reply
Johanne

Krijg bijna zin in de herfst door jouw enthousiasme, haha. Wat een fijne dingen heb je meegemaakt of gedaan de afgelopen tijd. Die thee klinkt heel erg lekker. Nog nooit gehad, maar ga het dit weekend maar eens kopen!

Reply
Jenn

Wat een fijn lijstje, ik word er zelf blij van bij het lezen! Ik ga eens kijken of onze Action ook fijne dikke sokken heeft, die zoek ik nog.

Reply
Romy

Zo leuk dat je een lijstje hebt gemaakt met dingen waar je blij van wordt! En wat onwijs lief dat je mijn blog noemt! <3
IK kan me voorstellen dat je heel blij wordt van je nieuwe baan. Zo gaaf dat jij het bent geworden! Dat kattenshirt en de oorbellen vind ik ook erg leuk. En de Caramelised Pear-thee blijft héérlijk 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *