10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | September

Elke laatste dag van de maand online: 10 positieve en leuke dingen die mijn afgelopen maand nóg mooier maakte. Want, het leven is gewoon leuk. We maken er zelf elke maand een feestje van. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Gewoon alle leuke dingen. Om op deze manier terug te blikken naar alle leuke dingen die ik mee heb gemaakt. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Ik maak ze elke maand met heel erg veel plezier, dit kijkje achter de schermen.

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand allemaal heb meegemaakt!


Vakantie / inclusief Centerparcs ?
Deze maand had ik de eerste weken een heerlijke vakantie, die startte eind Augustus. We hebben heerlijk genoten thuis, zijn lekker bezig geweest en hadden een fijne mini vakantie. Bekijk hier onze gehele vakantie en ook foto’s van Centerparcs

Healthy Yara ?
Zoals ik al in dit artikel vertelde hadden we een vervolg afspraak voor de checkup van Yara haar fosfaat gehalte die nog te hoog bleef. De uitslag was meer dan goed. ALLES WAS GOED! Nou blijft ze uiteraard altijd last houden van nierfalen maar al haar waardes zijn op het juiste pijl. Met haar nierdieet en het poeder wat ze krijgt gaat het dus eigenlijk gewoon fantastisch en op pijl. Dit belletje was zeker een super fijne afsluiting van onze vakantie.

Reading & films/series ??
Ik keek veel films en had de leesflow weer een beetje te pakken aan het einde van de maand. Lekker lezen in een thriller (recensie) boek. Daarbij keek ik veel mijn favoriete series en heb veel genoten onder een dekentje met een mok thee.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

New opportunity @ work ?
Zoals ik al in een eerder artikel vertelde: ‘Hoewel ik bewust blog en dus niet geheel kan uitweiden waar dit over gaat, wil ik het jullie toch niet onthouden. Ik mag mee doen met een toffe cursus die ik heb gevolgd, en nu samen met degene die dit aan ons heeft gegeven mag gaan geven! #snapjehetnog Een tijdje terug kreeg ik deze cursus en was er ontzettend enthousiast over en mee bezig op mijn werk. Het is iets met een super positieve insteek qua werken met kinderen, iets wat zo ontzettend bij mij past. Ik krijg er nog meer informatie over en het start in 2019. Zodra ik meer weet deel ik dit in een beveiligde blogpost i.v.m. bewust bloggen. ‘
Ik ben zo benieuwd aangezien ik dus nog meer informatie hierover moet krijgen. Tevens mag ik gaan helpen met een ouderochtend. Genoeg leuke dingen op de planning dus.

Glow in de dark Lichiesloop ✨
Spierpijn to the max. Een avond ging ik gezellig met mijn nicht een Glow in the Dark run doen. Man, wat een spierpijn achteraf en wat een helse loop. Ik ben toch meer van het skaten, maar de gezelligheid was zeker wel aanwezig. Een geslaagde avond.
Lees hier er meer over

Regenachtige dagen ?
Ik genoot van de regenachtige herfstdagen! Lekker op de bank Netflixen en genieten. Minder als je uiteraard moet werken, maar op zich viel het nog meer hoe vaak ik in de regen heb gestaan. Het heeft altijd zo’n fijn sfeertje, inclusief kaarsjes ’s avonds.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nieuwe (werkende) koelkast ?
We hebben een nieuwe koelkast, helaas een uitbouw terwijl we een inbouw wilde hebben & al hadden. Ik moet er nog steeds erg aan wennen, maar hij doet het prima. Iets wat de inbouw niet deed. Het kastje is gesloopt en hij staat nu fijn te werken in de keuken.

2 years ago… ?
Het was 2 jaar geleden dat onze vakantie een onverwachte wending kreeg, en wij ons appartement na een jaar verkochten onder voorbehoud. Wat gaat de tijd hard. In November wonen we hier alweer 2 jaar. Echt ons paleisje en ben nog steeds elke dag super dankbaar dat we deze woning hebben voor onze toekomst.

DANKBAAR ZIJN ?
Gisteren maakte ik een Happiness tag i.v.m. de internationale dag van het hart. Wat me aan het hart gaat is zeker het drama wat zich afspeelde op de dag van de leidster: een Stint waarbij er wat kinderen om het leven kwamen. Ik wil er niet teveel woorden aan vuil maken, maar het is zeker iets wat mij als pedagogisch medewerkster raakt. Ook vooral de ondoordachte reacties en het zware gevoel wat erop ligt. R.I.P.

Dit filmpje/liedje: ? #at repeat

En dan deze maand zag ik dat WESTLIFE waarschijnlijk een come back maakt. YAY for that. Het schijnt dat ze zijn overgehaald door Ed Sheeran en dat hij nieuwe nummers voor ze gaat schrijven.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hoe was jou afgelopen maand?

About the Author

17 Comments

zwartraafje

Ik heb tot nu toe vrijwel steeds geluk gehad qua herfstweer waardoor ik niet minder dan tweemaal net enkele minuten binnen was toen er een wolkbreuk losbarstte. Regenachtige dagen vind ik immers enkel leuk wanneer ik ze gezellig knus binnen kan doorbrengen. 🙂

Reply
Nicky

Lekker maandje! Hier kabbelde september eigenlijk gewoon voorbij. Ook wel eens lekker!

Reply
sammie

Vooral dat werk ding is wel mooi nieuws! Heel positief, de hele maand wel zo te lezen 🙂 Van de regenachtige herfstdagen kan ik niet genieten, heb wel ontzettend genoten van de zon afgelopen weekend 😀

Reply
Michelle

Ik had je nog willen taggen in een bericht over Westlife op FB, maar ik dacht dat heb je vast al gezien 😉 En inderdaad.
Wat een fijn nieuws omtrent werk, ben erg benieuwd klinkt alvast erg leuk en positief. Al met al een fijne maand voor je dus. Hier was het een prima maand. Niet bijster bijzonder, maar gewoon goed. Wel hadden wij onverwachts twee middagen dat Eleanor bij mijn ouders ging spelen zodat wij de handen vrij hadden om even wat kleding voor Chris in de stad te kopen en om uit eten te gaan. De tweede keer gingen wij uitgebreid lunchen en wandelen met de hond. zo fijn!

Reply
Amy

Ik moest echt METEEN aan jou denken toen ik dat berichtje over Westlife zag.. ben heel benieuwd! En wat een goed nieuws van je werk, altijd leuk als er nieuwe mogelijkheden en kansen op je pad komen..

Reply
Louise

Heerlijk lijstje om te lezen. En spannende dingen op werk, leuk! Haha en Westlife joh… zijn die niet onderhand al bejaard? 😉

Reply
Romy

Wat een mooie, positieve terugblik op de afgelopen maand! Zo fijn dat Yara een goede uitslag heeft gekregen. Het is altijd goed om te weten dat een lief beestje gezond is, zeker na de onzekerheid van eerst <3 En zo fijn ook dat er zich een nieuwe kans voordoet op je werk! Ik ben heel benieuwd.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *