Hoe onze vakantie een onverwachte wending nam….

Het was stiller dan normaal op mijn blog. Ik beantwoorde minder vaak reacties en keek minder op andere blogs. Mijn artikelen waren wat oppervlakkiger en hoewel ik inspiratie had was de prioriteit om te bloggen even weg. En dat had een reden…

Zoals jullie weten had ik 1.5 week vakantie, waarvan we een prachtige trip maakte naar Londen (voor de foto’s klik hier 1/2) Onze eerste verre trip in jaren en de eerste echte vakantie van dit jaar. Het was genieten. Sowieso om vakantie te hebben maar ook om te genieten van Londen, de stad waar ik echt verliefd op ben geworden. Het heeft een zekere rust over me gebracht en dat kon ik wel gebruiken…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Wij samen ♡♡♡ in Londen 2016

Echter was er deze vakantie nog meer fijn nieuws…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

ONS APPARTEMENT IS NAMELIJK EINDELIJK
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Wat was het MOEILIJK om mijn mond dicht te houden maar ik ben erg blij dat ik het eindelijk kan delen. Ik zal even kort vertellen hoe de verkoop is gegaan en wat de volgende stappen zijn (die we al hebben ondernomen haha) Ik deelde gisteren al het nieuws op social media en kreeg echt ZOVEEL felicitaties. Dank hiervoor.

Voordat we naar Londen gingen kreeg ik een email in mijn inbox over en bezichtiging. De dag nadat we ’s nachts terug kwamen uit Londen, was deze bezichtiging. Aangezien we vele bezichtigingen hebben gehad en ik met mijn hoofd nog in Londen zat (we waren pas een aantal uren terug, dus niet zo gek) heb ik het geheel los gelaten. Blijkbaar heeft dit geholpen. Een aantal uren later een bod en TADA. Iets waar we al bijna een heel jaar mee bezig zijn was met onze nieuwe makelaar binnen 3 bezichtigingen geregeld. HEEL ONWERKELIJK. Ik knijp mezelf nog elke dag. Heel eerlijk? Ik geloof alles nog niet zo.

De rest van de vakantie bestond dus uit hypotheek gesprekken, formulieren regelen/tekenen en nieuwe huizen bezichtigen. Alles in een sneltrein vaart. Dit zal dus ook resulteren in minder online, meer bezig met de aankoop van een nieuwe woning. En ja, we hebben zeker al huizen op het oog en zijn er bij eentje al aan het bieden. En ik kan je zeggen dat het bod GEACCEPTEERD is van onze nieuwe woning! Nog niet officieel uiteraard, maar we zijn daar dus druk mee bezig. Al met al een hele fijne anderhalve week waarin super veel is gebeurd. Super spannend en heel erg blij dat we eindelijk die stap verder kunnen maken. Uiteraard komt er binnenkort een artikel online (mét foto’s!) van onze gekochte woning, maar nu alles nog niet officieel is wacht ik daar nog even mee.

Per begin November weten we of ons appartement definitief is verkocht, of eerder als de financiering eerder rond is van de kopers. Daarnaast moeten we uiterlijk midden December uit ons appartement zijn. Met het vooruitzicht dat we met de kerstdagen in onze nieuwe eengezinswoning zitten. Zucht. Ik droom alvast even verder.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Ik wil iedereen bedanken die zo met ons hebben meegeleefd. De lieve berichtjes, emails en comments hebben me echt goed gedaan. Het is fijn te weten dat er zoveel mensen hebben geduimd en hebben geholpen op zoveel verschillende manieren. Heel erg bedankt, allemaal stuk voor stuk.

Ik ben een blij ei!

42 reacties op “Hoe onze vakantie een onverwachte wending nam….

 1. Bizar idee, he? Dat je Kerst viert in je nieuwe huis! Zo leuk voor jullie! Ik moet ineens denken aan toen ik van mijn eerste flatje naar een ‘echt’ huis verhuisde. Soms was ik iets kwijt en dan dacht ik ‘oh, dat ligt nog boven.’ Dat bóven! Daar heb ik weken om gegrinnikt!

 2. Wat een prachtig nieuws; super fijn voor jullie! Gefeliciteerd! Hopelijk zijn de formaliteiten snel achter de rug en kun je gaan toeleven naar jullie nieuwe stekkie… zo leuk!

 3. Oh wat een heerlijk idee zeg, met kerst in jullie nieuwe huis <3 GEFELICITEERD! Het is jullie zo gegund! 😀 Mom maar op met al die interieur blogs 😉

 4. Ik ben zo blij voor jullie! Echt super dat het ineens toch nog zo snel ging. Eerst een mooie vakantie en dan thuis komen in je net-verkochte- huisje, hoe bijzonder eigenlijk hoe snel dingen ineens kunnen gaan. Lekker van genieten en op je af laten komen. En vergeet je rust niet te pakken he Sas, want dit is een ongelofelijke spannende tijd! Nogmaals gefeliciteerd =)

 5. Aaah ik ben zo blij voor jullie! Wat een opluchting moet dit zijn zeg! En met kerst in jullie nieuwe huis… Beter had je het niet kunnen bedenken! Geniet er van jullie hebben het verdiend 🙂 !

 6. Wat fijn Saskia! Ik hoop dat alles door gaat. Dat is weer een hele kopzorg minder voor jullie. Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe woning 🙂 .

 7. Van harte gefeliciteerd! Ben heel blij voor je 🙂 Huis ziet er mooi uit op je foto op Insta. Ben benieuwd naar meer foto’s en verhalen over jullie verhuizing. Geniet lekker van deze leuke tijd!

 8. Ik schrok even van de titel maar wat een fijn nieuws zeg! Het moet wel een hele stressvolle periode zijn nu maar juist ook heel leuk. Gefeliciteerd!!

 9. Van harte gefeliciteerd Sas! Wat een opluchting dat het nu dan toch eindelijk gaat gebeuren. Ik duim voor je dat alle financieringen op tijd rondkomen, en dat december gevuld wordt door emmers verf en verhuisdozen.

 10. Wauw, het idee dat je dit jaar al in je nieuwe huisje zit! Dan kan je 2016 mooi positief afsluiten! Gefeliciteerd meis, dan hebben jullie er goed aan gedaan om een ander makelaar in te schakelen.

 11. Jaaaaa, zo ontzettend fijn! Nogmaals van harte gefeliciteerd! Bizar hoe je dan opeens je huis verkocht hebt en alweer een nieuwe zo goed als gekocht! Zo snel kan het dus opeens gaan! 🙂

 12. Hé wat goed zeg, dat is inderdaad heel fijn nieuws. Lijkt altijd wel als je het loslaat dat het wel goed komt. Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe woning 🙂

 13. Wat super! Heel veel plezier de komende tijd, met alle leuke dingen die bij verhuizen horen. Het is jullie van harte gegund.

 14. Ik moet zo lachen jij blij ei… heb ik niet vanaf het begin gezegd, LAAT LOS? En toen dit jaar, heb ik niet gezegd, dit jaar wordt het? 😉 Goh ik moet maar tarot gaan leggen of zo of de toekomst gaan voorspellen denk ik 😛 😉

  Ik ben zo blij voor jullie! En ja voor het einde van het jaar, zitten jullie elders, i’m sure! Succes met alles!

  X

 15. Echt ik ben zo blij voor je! Ik weet hoe je je voelt, en het gevoel is heerlijk 🙂 . Ben erg benieuwd naar jullie nieuwe huis 🙂 .

 16. Oh ik ben zo blij dat het voor jullie nu ook eindelijk zo ver is dat jullie naar een eensgezinswoning kunnen gaan uitkijken en stiekem al in je hoofd inrichten!! Gefeliciteerd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *