Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home sweet home

Hoe onze vakantie een onverwachte wending nam….

Het was stiller dan normaal op mijn blog. Ik beantwoorde minder vaak reacties en keek minder op andere blogs. Mijn artikelen waren wat oppervlakkiger en hoewel ik inspiratie had was de prioriteit om te bloggen even weg. En dat had een reden…

Zoals jullie weten had ik 1.5 week vakantie, waarvan we een prachtige trip maakte naar Londen (voor de foto’s klik hier 1/2) Onze eerste verre trip in jaren en de eerste echte vakantie van dit jaar. Het was genieten. Sowieso om vakantie te hebben maar ook om te genieten van Londen, de stad waar ik echt verliefd op ben geworden. Het heeft een zekere rust over me gebracht en dat kon ik wel gebruiken…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Wij samen ♡♡♡ in Londen 2016

Echter was er deze vakantie nog meer fijn nieuws…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

ONS APPARTEMENT IS NAMELIJK EINDELIJK
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Wat was het MOEILIJK om mijn mond dicht te houden maar ik ben erg blij dat ik het eindelijk kan delen. Ik zal even kort vertellen hoe de verkoop is gegaan en wat de volgende stappen zijn (die we al hebben ondernomen haha) Ik deelde gisteren al het nieuws op social media en kreeg echt ZOVEEL felicitaties. Dank hiervoor.

Voordat we naar Londen gingen kreeg ik een email in mijn inbox over en bezichtiging. De dag nadat we ‘s nachts terug kwamen uit Londen, was deze bezichtiging. Aangezien we vele bezichtigingen hebben gehad en ik met mijn hoofd nog in Londen zat (we waren pas een aantal uren terug, dus niet zo gek) heb ik het geheel los gelaten. Blijkbaar heeft dit geholpen. Een aantal uren later een bod en TADA. Iets waar we al bijna een heel jaar mee bezig zijn was met onze nieuwe makelaar binnen 3 bezichtigingen geregeld. HEEL ONWERKELIJK. Ik knijp mezelf nog elke dag. Heel eerlijk? Ik geloof alles nog niet zo.

De rest van de vakantie bestond dus uit hypotheek gesprekken, formulieren regelen/tekenen en nieuwe huizen bezichtigen. Alles in een sneltrein vaart. Dit zal dus ook resulteren in minder online, meer bezig met de aankoop van een nieuwe woning. En ja, we hebben zeker al huizen op het oog en zijn er bij eentje al aan het bieden. En ik kan je zeggen dat het bod GEACCEPTEERD is van onze nieuwe woning! Nog niet officieel uiteraard, maar we zijn daar dus druk mee bezig. Al met al een hele fijne anderhalve week waarin super veel is gebeurd. Super spannend en heel erg blij dat we eindelijk die stap verder kunnen maken. Uiteraard komt er binnenkort een artikel online (mét foto’s!) van onze gekochte woning, maar nu alles nog niet officieel is wacht ik daar nog even mee.

Per begin November weten we of ons appartement definitief is verkocht, of eerder als de financiering eerder rond is van de kopers. Daarnaast moeten we uiterlijk midden December uit ons appartement zijn. Met het vooruitzicht dat we met de kerstdagen in onze nieuwe eengezinswoning zitten. Zucht. Ik droom alvast even verder.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Ik wil iedereen bedanken die zo met ons hebben meegeleefd. De lieve berichtjes, emails en comments hebben me echt goed gedaan. Het is fijn te weten dat er zoveel mensen hebben geduimd en hebben geholpen op zoveel verschillende manieren. Heel erg bedankt, allemaal stuk voor stuk.

Ik ben een blij ei!

3

42 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *