Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!DIY’s die ik heb gemaakt voor onze nieuwe woning

In het artikel van laatst: HEAD FULL OF IDEAS: DIY’s voor ons toekomstige nieuwe huis, schreef ik al over de leuke DIY’s die ik wilde maken en al mee bezig ben. Ik zou nog een apart artikel maken over de leuke DIY’s die ik al heb gemaakt. Al eerder deelde ik mijn creaties, zoals bijvoorbeeld bij dit artikel.

Oude DIY’s Die ook een plekje krijgen in onze nieuwe woning

 photo diy_zpsvy2tk82z.jpg

In het artikel: Mijn eigen 4 DIY’s van de afgelopen tijd, deelde ik deze 4 mooie creaties van jaren terug. Zo maakte ik een leuke gastenboek lijst, een lijst met alle herinneringen van mij & M. (hij is al bijna vol! – dit is een oude foto) en een leuke creaties die ik maakte voor mijn beste vriendinnetje die ging trouwen, plus een wissellijst met allerlei attribute en foto’s van onze trouwdag. Nog steeds kan ik genieten van de 3 creaties die in mijn woning hangen, en ze krijgen in onze nieuwe woning zeker een prachtige plek. De gastenboek lijst hang nu al in de hal, de momenten-lijst hangt op de overloop en de trouw creatie met wissellijst, moet even vervangen worden (lijst heb ik al) aangezien deze stuk is. Dan even gaan bedenken waar deze tot zijn recht zou kunnen komen.

Dit is de momentenlijst hoe hij er nu uitziet:

Wat ik voor de bovenstaande DIY’s heb gebruikt?
Gastenboeklijst: Lees het hier.
Momentenlijst: Lijst van de Action en heb alle kaartjes/tickets e.d. bewaard.
Creatie beste vriendin die ging trouwen: Het komt her en der vandaan. Het beeldje is van een kringloop, de letters van een scrabble spel maar ook kleinere houten letters van een soort ketting, hartje(s) van de Action, plateau van de Action en het klokje van de kringloop. Ik heb heel wat leuke letters e.d. van de kringloop waardoor ik vaker van deze leuke borden kan maken.
Trouw wissellijst: Lijst van de IKEA. Verder attribute van onze trouwerij gebruikt (zoals stof van de jurk op de achtergrond, onze trouwkaart, foto’s en kussentje ringen en een bloem uit mijn boeket)Nieuwe DIY’s

Deze deelde ik al in het eerste artikel: een lijstje met alle belangrijke data’s van mij en M.

 photo IMG_20161106_175912_zpshhyj2bav.jpg

Wat de data’s (op volgorde) betekenen: onze wij-kregen-verkering-datum, aankoop van ons appartement, trouwdag en aankoop van onze nieuwe droomwoning.

Deze kon ik niet eerder delen, aangezien hier breeduit ons adres opstaat. Dit is een lijstje die ik heb gemaakt als herinnering aan ons eerste koop appartementje. 15 december (gisteren!) was de sleuteloverdracht, wat het geheel officieel maakt. We hebben een mooie nieuwe woning een een leeg appartement overgedragen. Gek, maar voelt erg goed.

 photo IMG_20161215_1917312_zpsusuyxxxm.jpg

Wat ik voor de bovenstaande DIY’s heb gebruikt?
Belangrijke data’s: Alles komt van de Action
Herinnering appartement: Lijstje: kringloop. Letters: scrabble, weer die ketting en 44 van de Action. Sleutels van onze deur/brievenbus, stadskaart, huisje/hartje uit een doodle boek van de Action, naambordje van onze brievenbus

Daarnaast ben ik voor een aantal mensen nog bezig leuke DIY’s te maken. Maar dat blijft uiteraard nog even geheim 😉 Ik kom mijn vakantie straks wel door met lekker freubelen.

Heb jij DIY’s in je huis met een bepaalde herinnering?

0
Home sweet home, Lifestyle
Previous Story
Next Story

21 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  bijsaramsades
  21/12/2016 at 21:53

  echt leuk en gezellige herrinneringen

 • Reply
  Sheila
  19/12/2016 at 20:41

  Ik vind het DIY project met de data echt cool. Die is super persoonlijk dat het alleen jullie wat zegt. Heel leuk gedaan. Ik vind hem ook minder druk dan de overige projecten. Dus dat zou ook zo hier kunnen hangen.

  Ik doe vooral veel met foto’s. Ik heb de foto’s van mijn instagram account (die van mijn zoontje) laten printen in het vierkante mini formaat. En die heb ik vervolgens in hartjes vorm op de deur geplakt in de woonkamer, bijvoorbeeld.

  Ik heb je trouwens getagd 🙂

 • Reply
  Tessa
  18/12/2016 at 06:41

  Door jou baal ik altijd dat ik nooit kaartjes en zo bewaard geb. Die lijst vind ik nog steeds zo gaaf!

 • Reply
  Saar
  17/12/2016 at 23:28

  Leuke DIY’s! Je hebt me een beetje geïnspireerd om de peter en meter van ons kindje te verrassen, maar daar mag ik voorlopig niets ober zeggen 🙂 lastig is dat als je trots bent op iets!

  • Reply
   SAS
   19/12/2016 at 20:18

   Ik had het op Instagram gezien, echt super leuk!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  17/12/2016 at 19:35

  Ik vind ze allemaal erg leuk!

 • Reply
  Lief meisje
  17/12/2016 at 18:24

  Wat een leuke herinneringlijsten heb je gemaakt.

 • Reply
  Els
  17/12/2016 at 14:57

  Wat een leuke dingen heb je gemaakt! Ik vind dingen met een herinnering altijd extra leuk!

 • Reply
  Sarah
  16/12/2016 at 22:40

  Oeh, ik bewaar zulke kaartjes/ticketjes ook altijd maar gooi ze dan in een doos. Ziet er echt heel mooi uit in zo’n kader. Origineel.

 • Reply
  Sanne
  16/12/2016 at 21:18

  Prachtige diy’s, je bent lekker creatief bezig geweest. Nee helaas geen diy’s in huis met een herinnering. Wel een paar gewone diy’s gemaakt. 🙂

 • Reply
  Lies
  16/12/2016 at 20:51

  Echt mooi gedaan!

 • Reply
  Mariska
  16/12/2016 at 18:46

  Wat leuk heb je dit gedaan, heel creatief 🙂

 • Reply
  annouska
  16/12/2016 at 16:13

  Oeh die lijst met al je kaartjes van optredens en films ziet er tof uit. Helaas mis ik daarvoor te veel haha!

 • Reply
  Joor
  16/12/2016 at 16:10

  Wauw wat geweldigeen creaties! Nu ik zo je artikel lees ben ik ook van plan om iets te gaan maken van mijn herinneringen met mijn vriend.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16/12/2016 at 14:19

  Ik vind het heel mooi geworden. Wat een fijne manier om je mooie momenten vast te leggen en te herinneren.

 • Reply
  Kelly
  16/12/2016 at 09:43

  Ohh ik bewaar ook altijd bonnetjes, erg leuk! In huis zou ik het alleen niet zetten. Ik bewaar het als een boekje.

  • Reply
   SAS
   16/12/2016 at 20:39

   Ik had het eerst als boekje, maar M. kwam ermee dat het zeker ook wel leuk zou staan in een lijst. En hij had gelijk 😉

 • Reply
  Simone
  16/12/2016 at 09:14

  Wat leuk zeg! Ik vind je herinnering naar je vorige woning ook echt heel erg leuk gedaan!

 • Reply
  PatriciaKleijn
  16/12/2016 at 09:11

  wat super leuk zeg, die momentenlijst is mijn favoriet! ik heb zelf geen diy in huis staan

 • Reply
  Nancy
  16/12/2016 at 08:55

  Ik hou hier van! Maar ik ben niet creatief!? Maar ik heb wel een hele grote lijst met een collage van foto’s in de gang hangen.met foto’s van ons maar ook van vrienden en familie!

 • Reply
  Inge
  16/12/2016 at 08:24

  Ze zien er heel gezellig uit, maar ik zou zelf zoiets niet in mijn huis zetten. Het is gewoon niet zo mijn ding 🙂 Ik maak vaker dingen maar ik kan zo eigenlijk even niet iets noemen met echt een bepaalde herinnering. 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png