Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Terug in balans: Vandaag een dagje (offline) voor mezelf

Ja ik heb nét een fijne vakantie gehad in Oostenrijk achter de rug. Genoten, maar niet echt opgeladen. Want het was meer doen dan tot jezelf komen. Helemaal niet erg, maar het maakte naast de erg drukke weken op werk dat ik een dagje vrij nam voor mezelf. En..

Today is THE day


Oostenrijk 2018


De weken tot de Zomervakantie op mijn werk zijn hectisch. Overleggen, vakantieprogramma’s maken, stagiaire die afscheid neemt net als een vaste collega van mijn groep. Maar ook nog een bedrijfsuitje, afronden van een periode met observaties van kinderen en een zomerfeest. Juist. Mijn agenda stond na mijn vakantie al geheel volgepland. Voor mij een reden even een break in te plannen. Even rust, terug in balans. Want die balans was direct de week na mijn vakantie geheel zoek. Een reden voor mij, om het deze week (naast deze vrije dag) ook even anders te doen. Want ik geef eigenlijk altijd 100%. Met álles dat ik doe. Alle werksoorten maar ook met alle taken die gedaan moeten worden. Tijd voor verandering, en écht bewuste verandering in plaats van dat ik het alleen roep. Even een pas op de plaats, dat is wat ik ga doen.

Zo werd ik het begin van deze week ook ziek, en zat dus thuis. Mijn lichaam gaf aan dat het even genoeg was geweest. En daar heb ik naar geluisterd. Hoe lastig ik dat soms ook vind om te doen. Het heeft me goed gedaan en ik ben weer een klein beetje opgeladen.

Daarbij wél het fijne vooruitzicht dat het in de zomervakantie voor mij fijner gaat zijn, 1 á 2 dagen in de week vrij en aan één gesloten werktijden. Ik hou altijd wel een beetje van in de vakanties werken daardoor. En daarbij, aan één gesloten heb ik zelf mijn vakantie gepland. 2.5 week (als het goed is, en anders 2 maar het werkrooster is nog niet helemaal rond). Daarbij boekte wij van de week een weekendje Centerparcs waar ik nu al heel erg veel zin in heb! ?

Maar over vandaag: even genieten van dit soort momentjes geheel voor mezelf [#momentjevoormezelf]
Vandaag een dagje, net als in Oostenrijk lekker offline. Bye!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Plan jij ook op deze manier vrije dagen in met drukke periodes?

0
Geluksmomentjes, Lifestyle
Previous Story
Next Story

7 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Jessica
  25/06/2018 at 09:28

  Ik hoop dat het een heerlijke offline dag is geweest en dat je weer tot rust bent gekomen.
  Heerlijk!

 • Reply
  Nicky
  24/06/2018 at 15:01

  Groot gelijk! Voor mij nog steeds geen helemaal vrije dagen. Ben nog steeds mantelzorger/boodschappendienst/interieurverzorgster/dierenverzorgster/wasvrouw/accountant en oh ja! Ook nog secretaresse. Maar ik doe gewoon tussendoor dingen voor mezelf. Muziek luisteren, boekjes lezen. En slapen. Veeeeel slapen.

 • Reply
  Sammie
  23/06/2018 at 07:34

  Goed dat je zo’n dagje in kunt plannen, soms heb je dat inderdaad gewoon nodig. Maar de vakantie plannen klinken goed, leuk dat jullie weer naar center parcs gaan 🙂

 • Reply
  Villasappho
  23/06/2018 at 03:55

  Super goed lijkt mij. Ik las geen boeken meer merkte ik. Nu plan ik bewust mijn blog vooruit reageer selectiever op blogs en chill in mn stoel met een boek.

 • Reply
  sofie
  22/06/2018 at 22:04

  Fijn vooruitzicht!!

 • Reply
  Wanda
  22/06/2018 at 10:32

  Helaas heb ik daarvoor te weinig vakantiedagen, wel probeer ik soms mijn parttimedag op die manier vrij te houden zodat ik dan tijd voor mezelf heb.

 • Reply
  Darina
  22/06/2018 at 08:53

  Je hebt helemaal gelijk!! Geniet van je dag.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png