Fotoblog van een fijn weekend Centerparcs

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Centerparcs

1 Juli was het dan EINDELIJK zover. Ons weekendje weg! We hadden last-minute besloten om toch even lekker weg te gaan. Na al het sparen voor ons toekomstige nieuwe huis, de stress van de nieuwe baan die ik erbij kreeg en de overstap van andere makelaar (komt nog een artikel over), hakte er behoorlijk in. Tijd voor even wat ontspanning. Samen. Rust. Genieten. Even weg van de dagelijkse sleur. En wat hebben we genoten! Hierbij een fotoblog van een super fijn en rustgevend weekendje Centerparcs!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg


Onze trip ging richting de Vossemeren in België. Een park van Centerparcs waar we samen nog niet waren geweest. Omdat dit (waarschijnlijk) 1 van de weinige vakanties wordt dit jaar (i.v.m. de verkoop van ons appartement) hebben we deste meer genoten en een extra luxe huisje genomen. Een echt VIP huisje voor 2 personen. In de bossen. Echt erín. Normaliteit hebben we een huisje waar je zo binnen stapt, maar hier moesten we een eindje verder lopen het bos in, om tot de voordeur te komen. En wauw, toen we de deur open deden waren we blij verrast!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het was een super luxe huisje met een mooie open haard, genoeg ruimte, een mooie (moderne) keuken, een fijn groot bed, en de badkamer… De badkamer! Holy echt het toppunt van luxe. En vooral belangrijk: het was een super schoon huisje en zag er tip top uit.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Oh en deze 2 kwamen bijna elke ochtend even aan de voordeur (ze belde nog net niet aan haha) Ik heb dus fijn de eendjes kunnen voeren uit zowel voor en achter tuin.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Hallo achtertuin! We hadden een kleine binnenplaats en zodra je verder liep kwam je bij dit hele fijne meer uit.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

We hebben alle dagen erg genoten van de prachtige natuur! Een groot meer, op loop afstand fijne winkeltjes en restaurants, en…..

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De eerste 20 minuten dat we binnen waren zag ik in de achtertuin een eekhoorn. Blij als een kind pakte ik mijn camera. Teleurgesteld dat hij zo snel weer weg was… Net een glimp van een staart erop. Maar ik had een eekhoorn gezien, mijn vakantie kon al niet meer stuk. Maar toen…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

#selfie met de eekhoorn. (ik sta er niet op i.v.m. bewust bloggen)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik koop altijd een zak met nootjes. De vorige Centerparcs vakantie zaten we aan het water dus kwamen er voornamelijk vogels en dergelijke voorbij. Ik kocht dus weer een zak nootjes en gooide deze op de tafel en voor de deur. Het resultaat?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De volgende foto reeks van eekhoorntjes! (ik geloof dat bijna al onze vakantie foto’s eruit bestaan haha) Ze kwamen dichtbij en ik maakte talloze foto’s door het raam heen. Ze kwamen maar wat graag nootjes halen. Echter, kwam ik op het idee de schuifpui eens open te doen. Zo kon ik mooie foto’s maken zonder dat er een raam tussen zat.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Echter is het altijd al een wens geweest om eekhoorntjes te voeren. Uit mijn handen. En ja hoor dit is gelukt. HET STAAT ZELFS OP FILM. (check mijn Instagram voor de filmpjes!!!) Zo blij als een kind was ik (M. zat me maar wat raar aan te staren) Ze kwamen de nootjes uit mijn handen halen, aten sommige op en andere begroeven ze weer voor de voorraad.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zo kreeg ik dus mooie foto’s en wauw, wat een prachtige dieren om zo van dichtbij te zien. De laatste dag dat we weg gingen was het helemaal bizar. Ze kwamen al aanrennen toen ik de schuifpui open deed! En hopla, 4 eekhoorntjes die zonder twijfelen naar me toe liepen en hup, uit m’n handen aten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Nogmaals, de mooie natuur heeft me echt heel erg goed gedaan. Lekker wandelen, lezen, genieten van het uitzicht en de rust. Rust om me heen en rust in mijn hoofd. Tevens gelijk overal mijn nieuwe profiel foto ^^ (in het kader van nogmaals bewust bloggen)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zowel voor als achter, elke dag familie eend eten geven. We hadden elke ochtend een heerlijk ontbijtje aan de deur. Overheerlijk en echt heel erg veel. We hielden dus altijd wel wat brood over voor de eendjes te voeren.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Mijn grootste vriend (of vriendin) Deze eekhoorn was van allemaal het meest gedurfd. In deze fijne pose (zoals je hierboven ziet) kwam hij nootjes halen. Helemaal plat op zijn buik, poten naar achter. Twijfelend en dan HAP, meenemen. Precies op het goede moment heb ik deze foto gemaakt.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Tevens genoten we van de vele fijne restaurantjes en hebben werkelijk fijn gegeten. Ook onder het genot van een live band dronken we een drankje.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Genieten. Met een hoofdletter G. Of allemaal hoofdletters. GENIETEN. Dat was het…

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

1 van de fijne restaurantjes, een grill. De bediening was top, het eten was erg smakelijk en we hebben erg genoten van deze avond. Onze laatste avond tevens, maar zeker niet de minste.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik kan het niet laten. Weer een eekhoorn foto. HARTJESSS!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Uiteraard nog heel wat andere dieren gezien. Eenden, konijnen, papegaaien, kippen, flamingo’s en verschillende soorten vogels. EN EEKHOORNTJES. (had ik dat al genoemd 😉 ) Allemaal heb ik ze op de foto kunnen zetten.

Hoewel we naar veel parken van Centerparcs zijn geweest in de loop der jaren was deze wel favoriet. En nee, niet alleen om de eekhoorntjes. Het eten was voortreffelijk, de sfeer die er hing, DE NATUUR en het hele fijne luxe huisje. Alles was perfect. Even lekker samen eruit geweest. Ik wil weer terug… We hebben fantastische foto’s die ik hier niet kan delen (bewust bloggen) maar zeker van kan genieten.

Ook naar Centerparcs? Ga erheen met deze kortingscode en bespaar op een prachtig verblijf.

Welke vakantie hadden (of hebben) jullie dit jaar?

NOTE: Deze vakantie hebben wij geheel zelf betaald.

40 reacties op “Fotoblog van een fijn weekend Centerparcs

 1. Wat een leuke foto’s! Echt schattig, die eekhoorntjes! Ik wil naar Dublin dit jaar met dochterlief maar we hebben het allebei een beetje druk. Ik weet niet of het gaat lukken…

 2. Oh die eekhoorns, zo lief, weet je wat nu zo leuk is? Mijn oom had vorige week ineens een eekhoorn op zijn balkon, een rode dus, hahahaha die kwam het vetbolletje wat er nog hing even confisqueren…. ja met foto ook, zo gaaf!

  X

 3. Leuk dat je bezocht bent door eekhoorntjes! Zelf ga ik ook alleen nog maar voor de VIP huisjes. Ik vind de Comfort huisjes super krap. Dat is leuk als je met een groep vrienden bent. Toen was het overnachten, samen eten, maar verder buiten het huisje zijn. Maar voor een kleintje is het gewoon fijn dat die de ruimte heeft. En doordat we nu met een kleine zijn, zit je in de avond meer gebonden aan je huisje. Dus een sauna vind ik dan echt een uitkomst.

  1. Ik vond vooral het comfort huisje wat we vorige keer hadden qua schoon zijn niet echt fijn. Wij gaan voortaan ook voor een VIP huisje, zo ontzettend fijn en van alle gemakken voorzien!

 4. Ik geloof dat we in dat park ook al eens een weekje hebben doorgebracht. Geweldig hoe tam je die eekhoorntjes hebt gekregen trouwens, en dat op een paar dagen tijd. Mooie foto’s!

 5. Wat een heerlijk rustgevend park! En die badkamer, sjonge jonge, wat een luxe. Je hebt groot gelijk om het er even van te nemen. Ah, lief, zo’n eekhoorn en heel grappig dat hij een pinda kwam halen.

 6. Wat heerlijk! Ik hou van CentreParcs! Zo’n Vip huisje is fijn he? Hadden we laatst ook gedaan. Wij hadden gelukkig wel een huisje vlakbij het parkeerterrein. Dat vind ik zelf wel heel fijn.

  1. Zelf hadden wij een huisje wat vlakbij de dome lag en het centrum. Parkeer terrein was een eindje lopen maar dat was fijn te doen in de mooie natuur!

 7. In België ben ik nog maar alleen in Centerparcs Erperheide geweest. Ondertussen hebben we ook een Centerparcs in Nederlands Limburg bezocht én twee Landal Parken (Parc du Brabant en Vennebos). Ik was al een hele poos benieuwd naar het Vossemeren-park dus hopelijk ziet mijn echtgenoot het zitten om daar de volgende keer is naar toe te gaan. Misschien helpt het wel wanneer ik al deze eekhoorn-foto’s laat zien. 😉

 8. Dit ziet er uit als een heel relaxte weekendje weg,
  heerlijk ♥
  en wat leuk om die eekhoorntjes eten te kunnen geven vanuit je hand

 9. Wat heerlijk zullen jullie het hebben gehad! Dit soort huisjes zijn ook bij ons favoriet, van alle gemakken voorzien en toch heerlijk in de natuur. En wat gaaf dat je een ‘eigen’ huis eekhoorntje had!

 10. Ik zag inderdaad al het wat voorbij komen op Instagram. En ja, eekhoorntjes… ze blijven leuk om te zien en ook vrij lastig om vast te leggen. Die beestjes zijn zo ontzettend rap! Het is voor mij wel alweer dik 25 jaar geleden dat ik in een Center Parcs park ben geweest joh…

 11. Jaaa, leuke eekhoorntjes! Klinkt als een top park, fijn dat jullie zo genoten hebben!

  Een vakantie zit er ben ik bang niet in dit jaar. Maar goed, daar krijgen we een koophuis voor terug dus ik mag zeker niet klagen 😉 Vanaf maandag aanstaande ben ik in ieder geval twee weken vrij van werk (om te klussen, maandag de sleutels!!)

  1. Ik hoop voor ons ook de enige vakantie dit jaar aangezien we de rest van de dagen willen opsparen voor een eventuele nieuwe woning.. 😉

   En nog gefeliciteerd met jullie nieuwe woning he? Heel erg veel (woon)plezier samen.

 12. Genieten! Een schoon huisje vind ik vooral altijd belangrijk. Wij waren eens naar Centerparcs Kempervennen en dat was me toch een oude vieze bedoening, verwacht je niet van Centerparcs…

 13. Mooie foto’s heb je geplaatst. Die met het eekhoorntje zijn super schattig. Het huisje is zo te lezen super leuk. Volgens mij een heel mooi park om te relaxen.

 14. Ziet er super uit! Ik ben jaren geleden bij de Vossemeren geweest, mooi park en het huisje ziet er geweldig uit! Fijn dat jullie zo’n mooie tijd daar hebben gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *