Terugblik | Mijn weekje vakantie

Als dit artikel online komt is mijn weekje vakantie helaas alweer voorbij. Ik had deze mini vakantie voor mezelf echt even nodig na mijn nieuwe werk, de omschakelperiode die daarbij kwam kijken en de ‘Keep calm take one step at a time periode’ met Noa. Het was echt even een time-out voor mezelf, waarin ik probeerde de batterij (waarin ik het in mijn maandoverzichtje van Juni al over had) op te laden en vooral opgeladen te houden.

Wat ik vooral deed? Ontspannen. Genieten van alle dingen die ik nog wilde doen en waar ik eigenlijk te weinig tijd voor nam. Ik las heel wat boeken, (her)keek Castle (zo leuk!), genoot van onze tuin en zat wat meer op mijn blog.

Vrijdag/Zaterdag/Zondag Ook was er een deel het voorbereiden van de 3de verjaardag van Noa. Zo maakte ik zelf zijn taart en vierde we het weekend zijn verjaardag. De taart was ik tot de middag de Vrijdag mee bezig en verder heeft Noa super genoten van zijn verjaardag. Hij is erg verwend, kreeg heel wat kaartjes en cadeautjes via de post en heeft gesmikkeld van zijn taart. Hij is nu echt 3… *zucht. Mijn moederhart. Het is zo leuk te zien hoe hij het deze keer echt heel bewust allemaal heeft meegemaakt. Uiteraard komt er nog een uitgebreider fotoartikel online over de taart, zijn gekregen cadeautjes & zijn verjaardag 🎂

Op zijn verjaardag (en ook het weekend dat we het vierde) was het super lekker weer. Wij gaven hem voor zijn verjaardag deze Step2 Dino Dig Zand & Watertafel waar hij uren mee zoet is geweest. Ook gingen we de ochtend even gezellig winkelen samen en kocht hij leuke dingen van zijn gekregen cadeau kaart. Op zijn verjaardag mocht hij kiezen wat we gingen eten: poffertjes it was.

Ook was er nog even een dagje voor mezelf. Noa ging naar de opvang dus had ik een dagje mijn handen vrij. Voornemen: niet teveel doen en echt eventjes genieten van deze dag. Ik heb dan altijd het idee om toch van alles op te ruimen en de doen, maar nee. Ik regelde wat kennismakingsgesprekken bij scholen, zocht uit hoe het zit met de BSO van Noa volgend jaar en zat aan dit artikel. Het wordt zo lekker Castle kijken, wat wasjes opvouwen en kleine huishoudelijke dingetjes en verder even helemaal NIKS. Ik vind het nog steeds lastig vrij te zijn en Noa dan weg te brengen maar deze oplaad dag had ik echt even nodig. Ik heb er dan ook zeker van genoten en heb deze dag zeker kunnen opladen.

We moesten even geduld hebben want de levering was vertraagd maar daar waren nog wat extra cadeautjes! #spon via Etrias koos ik wat spullen uit waarbij ook een nieuwe loopfiets zat voor Noa. Een regelrechte hit waar we nu vaak mee buiten zijn. Ook kreeg hij via de post nog wat lieve pakketjes en geniet hij van zijn nieuwe vis-spel.

Daarbij hadden we ook fijne dagen thuis, vooral met het slechte weer. Hij speelde veel met zijn nieuwe Play-Doh Animal Crew Kukele Kip (echt een super leuk ding!) en we gingen gezellig winkelen inclusief met zijn loopfietsje. Daarbij namen we dit mooie bosje bloemen mee. Gewoon, om van te genieten 💐

Al met al heb ik echt wel genoten van dit weekje en heeft het me goed gedaan. Ik heb daarom ook weinig foto’s gemaakt van deze week, het was lekker veel offline. Het was genieten, opladen, lekker serie kijken en sinds gisterenavond weer heerlijk gaan lezen ter ontspanning. De eerste vakantie die er pas weer aankomt is in Augustus, dus dit was wel even extra fijn.

Wanneer hebben jullie vakantie?

» Lees meer over de affiliate links hier

6 reacties op “Terugblik | Mijn weekje vakantie

  1. Fijn, zo’n weekje vakantie. Het was goed bestede tijd, zo te zien, op alle vlak.
    Als Noa graag naar de opvang gaat, waarom zou je dan niet zo eens een dagje voor jezelf mogen nemen toch? Als je uitgerust bent, kan je een nog betere mama zijn toch?
    Ik heb nu wat vakantie, gisterenavond mijn laatste klantenafspraak gehad, tot in augustus nu.

  2. Grappig eigenlijk hoe zo’n rustdag vaak een dag wordt waarin je de hele tijd door met vanalles bezig bent maar uiteindelijk amper gerust hebt. Wat werd Noa in de watten gelegd. Zo fijn dat je de taart opnieuw zelf hebt kunnen maken en dat jullie zand & watertafel meteen succes had. Nu kan hij meteen ook zelf (zand)taartjes maken.

  3. Heerlijk om even een weekje op te laden. Ik snap wel dat het lastig is om Noa naar de opvang te brengen en dan ‘niks’ te doen. Terwijl het juist zo lekker is om even je handen vrij te hebben. Leuke cadeau’s heeft Noa gehad. En zijn taart is prachtig geworden! Ik heb eind juli vakantie. Ook een mini vakantie. Ik houd liever wat vrije dagen over om tussendoor op te nemen dat in een keer een paar weken achter elkaar vrij te zijn.

  4. Heerlijk even zo’n weekje vakantie. Ik kan me overigens best voorstellen dat het gek voelt om Noa naar de opvang te brengen terwijl je vrij bent, maar denk dat zo’n dagje voor jezelf zeker ook belangrijk is!

  5. Mijn vakantie zit er ook bijna weer op. Maar doordat ik gestopt ben met mijn eigen bedrijf, is het toch wat verlengd 😅 Snap je het nog? Nou ja, in elk geval heb ik dus nog een soort van vakantie. Lekker even wat meer echte rust aan mijn hoofd en daar ga ik goed van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *