Monthly recap | Juni Highlights

Zoals aangegeven in 2021 ga ik zeker met deze reeks door in dit nieuwe jaar. Een terugblik van afgelopen maand d.m.v. foto’s, stukjes tekst en gifjes. Dingen die deze maand mooier, positiever en mij gelukkier maakte ligt de focus op. Juist in deze tijden kunnen we daar wel wat meer van gebruiken. Aan het einde weer het welbekende MOMents, mommy momenten met Noa: quotes, foto’s en alles wat er deze maand met hem gebeurde. Een dagboekje, terugblik om later terug te kunnen lezen. Dit keer in een nΓ©t iets ander jasje gegoten dan je gewend ben. Let’s start this month!

Juni, we gaan alweer naar de helft van het jaar toe. Ongelofelijk hoe snel dat is gegaan. Juni de maand van opladen, opladen en nog meer opladen. De maand van voorbereiden voor Noa zijn 3de verjaardag, van onze vernieuwde tuin en daar heerlijk in genieten. Van Vaderdag vieren, ups & downs qua gezondheid maar ook vooral veel genieten met elkaar.

+ Mijn batterijtje opladen πŸ”‹
Ik schreef al eerder op mijn blog over de omschakelperiode die ik nu doormaak. Het was even op. Ik nam dus meer en meer tijd voor mezelf. Ik las veel Nora. Was veel offline. Was veel buiten (in de nieuwe tuin) en keek mijn fijne serie. Soms deed ik even niks met een theetje en probeerde zo mijn batterij weer even op te laden. Soms makkelijker gezegd dan gedaan maar deze maand heb ik mijn best gedaan om echt even te unwinden.

+ En nóg meer opladen ☺️
Héél veel opladen deze maand. Met Tony’s. Met thee. Met een serie. Ik was hier dus ook (helaas) even wat meer afwezig. Ik las jullie reacties later en blogs bijlezen stond ook even op een laag pitje. Ik genoot van het fijne weer, onze tuin en van de mama dagen met Noa. Offline. Even geen mail. Geen blog. Geen social media. Ik wil deze dagen zeker vaker inlassen aangezien het me zeker goed heeft gedaan. Ontprikkelen en echt even denken aan mezelf en wat ik nodig heb.

+ Onze (laatste) tuinverbouwing 🏑πŸͺ΄Inclusief deuntje van eigen huis en tuin.. Tudududududu…
EINDELIJK was daar onze vernieuwde tuin. Uiteraard komt daar nog een uitgebreid artikel van online. Ik ben er zo blij mee. Heel wat fijne plantenbakken en ook Noa-proof πŸ˜‰ Ik kan er heerlijk genieten mijn mijn lounge set wat ik de afgelopen dagen ook zeker heb gedaan. Ook het kunstgras ligt er nu eindelijk in zodat het echt helemaal af is. Lekker decoreren en vooral genieten.

+ En waren wij dus veel in tuincentra’s te vinden πŸͺ΄
Af en aan gezellig naar wat tuincentra dus. Planten scoren. Leuke dingen voor in de tuin. Kunstgras… We waren er druk mee. Noa vond het maar wat leuk om mee te gaan en alle plantjes te bekijken.

+ Begon ik met het kijken van Elementary S6 πŸ“Ί
Ik had ze opgenomen, in de veronderstelling dat ik ze al had gezien. Maar hij ging verder waar ik was gebleven, YES! Ik heb dus nog 2 (nu inmiddels nog bijna maar 1, helaas mis ik er een aantal van S6 πŸ™ ) seizoenen om heerlijk te kijken. Ik zat er gelijk weer helemaal in en ben blij weer even op deze manier te kunnen ontspannen.

+ En waren wij extra veel aan het genieten in onze nieuwe tuin 🌳🌲
Genieten met een grote G. Ik was veel in onze nieuwe tuin te vinden. Samen spelen met Noa. De was opvouwen in het zonnetje. Theetjes drinken. Lekker kijken naar Noa die zich prima aan het vermaken was. Alles klopt nu aan onze tuin en ik ben er zo blij mee. Vooral nu heerlijk met het mooie weer en de verjaardag van Noa in het vooruitzicht.

+ Begon ik met het (her)kijken van Castle πŸ“Ί
Aangezien ik wat afleveringen van Elementary miste ben ik begonnen met het her kijken van Castle. Blijft een heerlijke serie en leuk om vanaf de eerste aflevering weer te kijken. I love Beckett en Castle samen.

+ Was het de maand van Vaderdag πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦
We vierden uiteraard dit jaar weer Vaderdag. Het is leuk nu Noa wat ouder is dat hij het bewuster meekrijgt en met dingen wil helpen. Zo maakte we voor papa een ontbijtje, knutselde we wat (een vragenlijstje), maakte Noa wat leuks op de kinderopvang en hadden we nog 2 kleine cadeautjes erbij. ‘Ssssssst papa het is een verrassing en het ligt op de kast’ Het is echt super leuk te zien hoe hij ernaar toe leeft en een leuke dag voor papa wil maken.

+ Had ik een leuke avond date met mijn nichtje & video belde ik met Simone πŸ«–β˜•
Ik had een fijne bijklets date met mijn nicht waarvan ik erg genoot onder het genot van een theetje. Daarbij sprak ik na lange tijd via video bellen Simone weer. Super gezellig om je weer eventjes te ‘zien’!

+ Work work work en was daar lekker creatief bezig
Het was hectisch op werk aangezien m’n vaste collegaatje op vakantie was. Werken met inval, lange dagen, vergaderingen en wat negativiteit die ik om wilde buigen naar positief, maar ook dat is soms vermoeiend. Ik deed wat leuke activiteiten met de kinderen, maakte een sensomotorische hoepel en genoot vooral veel van mijn boeken in mijn pauze. Nog steeds ontzettend blij met deze baan maar het is nog steeds ontzettend wennen aan dit nieuwe ritme.

🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢

Luisterde ik veel naar… πŸŽ™οΈ

MOMents van Juni

Noa 2 jaar & 11 maandenπŸ‘¦πŸ»
Als dit artikel online komt is het einde van de maand aangebroken. Over 4 dagen(!) ben je jarig. Morgen heb ik vrij om een dag je Paw Patrol taart in elkaar te flansenπŸŽ‚ (wish me luck) en dit weekend gaan we je verjaardag uitgebreid met vrienden en familie vieren. Het was een maand van zorgen. Een maand van genieten. Een maand om met gemengde gevoelens op terug te kijken. Maar we gaan vooruit. Vooruit naar de 3 jaar. Nog steeds ga je graag op de foto met je maandbord, en na je verjaardag komt er een mooi fotoboek van 1 maand tot 3 jaar, elke maand een foto #spon

Quotes van deze maand

Papa had de jam mee naar werk ‘Geen paniek mama!’

Voorzichtig met de oven, anders verbrand je. ‘Dan doe ik toch gewoon zonnebrand crΓ¨me op, dan verbrand ik niet’ #logica

‘Mama? Kom je even bij me liggen, ik vind je zo lief!’

Tijdens het poepen: ‘Hij heeft er geen zin in. Hij is weer terug in zijn holletje’ πŸ˜…

Tijdens F1: ‘Gelukkig is hij de goede kant op gereden’

Zijn blokkenbak omgooien: ‘Ik ga het een klein beetje omgooien, niet schrikken mama’

Hij wilde een extra koekje. ‘Maar dat mag wel want het is mama-dag’

NOTE: Er is dus een aanpassing van de MOMents van de maand. Omdat ik toch best veel deel over Noa en dit met mate wil gaan doen is er een korter overzichtje elke maand van deze momenten. NΓ³g bewuster bloggen. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie) Inmiddels zijn alle voorgaande maanden van dit jaar ook aangepast en zal dit de aankomende maanden de invulling worden van de dagboekjes.

Was het vooral een β€œKeep calm and take one step at a time.” maand ❀️‍πŸ”₯ genoten wij van het super lekkere weer in onze nieuwe tuin πŸͺ£πŸ˜Ž was ik blij dat de waterpokken invasie van Noa eindelijk over was #ietsvanheteneinhetandere πŸ€’ kwamen er weer wat Vinted items binnen voor Noa zijn verjaardag 🎁 Was ik sowieso veel bezig met de voorbereidingen voor zijn (Paw Patrol) verjaardag πŸŽ‚πŸŽˆ Noa hielp me met een aantal voorbereidingen: zo plakte hij z’n eigen hoed en verfde we zijn Paw Patrol blikgooi-spel βœ‚οΈπŸ–ŒοΈ genoot ik samen met Noa van onze mamadagen met mooi weer in de tuin of lekker op stap β˜€οΈ had hij een super leuk uitstapje met de bus (voor het eerst!) met opa & oma en kreeg heel lief een fantastisch cadeau voor onder de douche 🚿🚌 gingen we weer eens naar de kapper βœ‚οΈ gingen we met z’n 3e een Zondagochtend heerlijk zwemmen πŸŠπŸ»β€β™‚οΈπŸ’¦

9 reacties op “Monthly recap | Juni Highlights

 1. Gek hoe tegenslagen elkaar soms lijken op te volgen. Dan voelt het inderdaad aan als van het ene in het andere. Gelukkig waren er ook heel wat fijne momenten als afwisseling. Meer dan een jaar later ben ik nog steeds super blij wanneer ik op ons terras zit en terugdenk aan de put die het voorheen was. Nu met de hitte blijf ik een hele dag binnen maar wat is het dan fijn om ’s avonds toch nog wat buiten te kunnen zitten met een theetje en boek. Ik ben er dus van overtuigd dat jij ook nog heel lang volop van die mooi afgewerkte tuin zal kunnen genieten. Oh en Noa’s uitspraken blijven heerlijk om te lezen.

 2. Wat leuke foto’s zijn het weer.
  Denk dat iedereen dat wel eens dat zijn batrijen moet op laden. Heb ik ook af en toe last van.
  Wat leuk de tuin aanleggen.

 3. Fijn dat je ondanks de wisselvallige maand (ups en downs) zoveel mooie momenten op een rijtje hebt kunnen zetten en hebt kunnen genieten van elkaar (en de nieuwe tuin waar ik erg benieuwd naar ben).
  Heerlijk ook dat Noa het zo goed doet. En drie jaar al bijna, wow wat vliegt die tijd!

 4. Ik snap helemaal hoe blij je bent met jullie tuin. Heerlijk om lekker bij te komen. Die uitspraken van Noa zijn toch echt wel favoriet bij mij. Zo heerlijk! Gefeliciteerd alvast!

 5. Altijd leuk om zo’n maandoverzicht te lezen en ja, ik kan me heel goed voorstellen dat je soms bewust even tijd voor jezelf neemt. Petje af dat je dat ook gewoon doet, want vaak blijft het er bij. Noa alweer 3… gaat echt hard joh! En die uitspraken, geweldig! Vooral dat je even bij hem moet komen liggen omdat hij je zo lief vindt, dan smelt je toch als moeder?

 6. Was zeker leuk je te zien en te spreken! Snel weer 😊 Gelukkig heb je jezelf de tijd gegeven om wat op te laden. Hopelijk is je batterij snel weer vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *