RECAP: De 3de verjaardag van Noa

Precies een week geleden was Noa jarig. Het weekend ervoor vierde we het uitgebreid in een verjaardagsweekend. Tijd om eens terug te blikken met foto’s van zijn taart, cadeautjes, gezelligheid met familie en vrienden. Een gedenkwaardig weekend waar we zeker nog van aan het nagenieten zijn πŸ₯³πŸŽ‚πŸŽˆ

Trakteren bij het kinderdagverblijf

De Woensdag voordat hij jarig was trakteerde hij op de opvang. Uiteraard een Paw Patrol traktatie. Het was een uitdeelzakje (wat een werk, thnx voor de hulp lief) met daarin een bellenblaas, koekje, fluitje en een krijtje.

Traktatiezakjes: Printjetraktatie
Sluitstickers hiep hiep hoera: bol.com (link toevoegen)
In de traktatie: Paw Patrol koekje, PP stift, fluitje en PP bellenbaast: Action
Ballon 3 jaar & Krat met letters: Hema
Houten doosje voor de juffen, letters, pennen & verf: Action/kringloop
Gelukspoppetjes: Sow Low

Cadeautje voor de juffen: Een houten pennendoosje geverfd door Noa, groepsnaam erop met houten letters. Pennen erin en gelukspoppetjes met de voorletter van elke juf.

Gekregen bij de opvang: Ze mogen altijd toveren en een cadeautje kiezen. Noa had (uiteraard) weer een puzzel. Of hij er blij mee was kan je zien op de foto πŸ˜‰ Hij heeft echt een super fijne dag gehad daar.

Zijn Paw Patrol verjaardagstaart

Bloed zweet en tranen maar ik maak elk jaar zijn verjaardagstaart. Wederom weer gekozen door meneer zelf: een Paw Patrol taart met in de hoofdrol Rocky (groen) en Skye (zijn favoriet, roze). Ik ben al maanden bezig geweest met inspiratietaarten te vinden, het aanschaffen van alle producten… Ik ben in totaal 6(!) uur ermee bezig geweest. Het zijn 2 taarten geworden, witte fondant aan de onderkant, bovenop een mix van groen & roze. Een groene rand met gras, marshmallows aan de bovenkant en alle figuurtjes er ook nog eens op. Ook een kaarsje van PP geregeld, wat hij graag wilde. Het is echt een werk geweest en er zaten ook wat dingen tegen. Maar hij was heerlijk te eten en de fantastische blik van Noa toen hij de taart kreeg en mocht uitblazen was alles waard. Volgend jaar weer een nieuwe ronde, benieuwd wat voor een taart het dan gaat worden πŸ˜‰

Het eindresultaat πŸŽ‚πŸ°

I.v.m. bewust bloggen is de 2de naam van Noa niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Dag 1 van de viering

Dag 1 van de viering vierde we eerst in de ochtend samen zijn verjaardag met de door ons gegeven cadeautjes. Daarna hadden we in de middag het geluk dat het super mooi weer was: hop in onze nieuwe tuin met onze familie. Meneer stond te glimmen met de taart die ik had gemaakt en genoot ontzettend van alle aandacht. Hij is super verwend en heeft veel gekregen van zijn verlanglijstje. O.a. PP kinder koptelefoon, Houten Speelgoedkassa en Play-Doh Animal Crew Kukele Kip

Onze gegeven cadeautjes: Paw Patrol tekentas, PP onderzeeΓ«r, PP ijsmaker, PP Zuma boot, PP missie armband, PP sokken, PP pen, PP Chase auto en een Step2 Dino Dig Zand & Watertafel voor in onze tuin. Een dikke hit kan ik je vertellen! Veel cadeautjes komen ook via Vinted.

En nog meer cadeautjes. Helaas vertraagd maar via Etrias #spon koos ik een aantal toffe cadeaus voor Noa. Zo kreeg hij een nieuwe loopfiets, ABC schrijf pakket (alvast) en een elektrisch vis spel. Ook kreeg hij via de post heel wat toffe cadeautjes zoals een Paw Patrol puzzel, boekjes en een leuke ballon. Ook super lief dat heel wat mensen een kaartje hebben gestuurd. Post is altijd leuk!

Dag 2 van de viering

Dag 2 was het gelukkig in de middag ook super lekker weer! We vierde het deze dag met vrienden. Super gezellig om iedereen weer te zien & even te spreken. Ook leuk om een hoop kids op de verjaardag te hebben, vorige verjaardagen waren ‘corona verjaardagen’ dus weinig visite. Nog nooit zoveel kinderen in ons huis gehad dus. Noa genoot volop van alle aandacht, speelde veel met kinderen en genoot van zijn cadeautjes.

Wat hij o.a. heeft gehad is ontzettend veel van Paw Patrol zoals een pyjama, zonnebril, emmer-set en een Houten Kalenderklok. Maar ook kreeg hij een handgemaakte Ajax kabouter met zijn naam erop, kruiwagen en een leuke Action cadeaukaart, die we op zijn verjaardag zijn gaan inwisselen voor wat leuke cadeautjes.

I.v.m. bewust bloggen is Noa op de foto’s niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Voor alle kinderen die kwamen maakte ik nog een Paw Patrol meeneemzakje. Met een stickervel erin, koekjes en een snoepjes pez houder van 1 van de figuren. Alle kinderen (en ik had er uiteraard ook eentje voor Noa) vonden het erg leuk om mee te nemen als verrassing naar huis. 🎁🎈

Op de dag zelf: 4 Juli 🎈

Deze dag was ik fijn vrij met Noa en we maakte er een gezellig dagje van. We waren veel buiten te vinden en Noa genoot ontzettend van zijn nieuwe zandtafel in de tuin. We aten ijsjes en gingen de ochtend nog even samen winkelen. We kochten wat leuke dingen voor hem bij Zeeman en bij de Action mocht hij zijn gekregen cadeau kaart inwisselen. Traditie hier dat de jarige het avondeten mag beslissen, het werden poffertjes. Ook kwam zijn beste vriend van de opvang nog even langs om een cadeautje te brengen, super lief!

Al met al is Noa Γ©cht jarig geweest en heeft hij het weer bewuster meegemaakt dan vorig jaar. Zo leuk om te zien hoe hij zich ontwikkeld. En nu op naar 4(!) jaar. Met weer hele andere, nieuwe fases. #ikhoumnmoederhartvast

Ik wil iedereen bedanken die op wat voor een manier dan ook aan zijn verjaardag heeft gedacht. Iedereen die is langs geweest, een kaartje heeft gestuurd of een felicitatie. Noa voelde zich hierdoor echt jarig en heeft een super tof XXL-verjaardagsweekend gehad. πŸ₯³πŸŽ‚πŸŽ‰πŸŽˆ

Β» Lees meer over de affiliate links hier


8 reacties op “RECAP: De 3de verjaardag van Noa

 1. Gefeliciteerd nog!
  Wat hebben jullie het goed gevierd, heerlijk!
  En wat een prachtige taart is het geworden. Knap dat je dat kan.
  Heerlijk verwend ook met al die leuke cadeautjes. Ik denk dat hij (en jij) genoten heeft πŸ™‚

 2. Wat een heerlijke verjaardag heeft hij gehad. Met meerdere feestjes zelfs. Zo leuk om zijn enthousiasme te zien bij de puzzel van de opvang. Met warm weer is het bakken en versieren vaak moeilijker hΓ© maar je taart ziet er prachtig uit en hij zal het ongetwijfeld geweldig gevonden hebben om niet alleen heel veel Paw Petrol pakjes te krijgen maar ook een heuse themataart.

  Mochten we wat dichter bij elkaar wonen dan zou ik met veel plezier een middag zijn komen helpen met het maken en vullen van de uitdeelzakjes. Dat soort zaken vind ik immers fijn om te doen. Zeker wanneer je ondertussen met een vriendin kan bijpraten.

 3. Wat heerlijk, joh! Je hebt er weer veel werk van gemaakt. Maar dat hoort er ook een beetje bij. Zo leuk dat Noa nu de leeftijd heeft om het echt bewust mee te maken. Maar jeetje! Drie al! Mijn eerste weblog-meelees-baby is alweer drie! De tijd vliegt!

 4. Ziet er als een topverjaardag uit! De tijd gaat ook zo snel. Ik volgde de blog al toen hij geboren was en het idee dat hij nu alweer drie wordt. Blij dat hij zich verwend voelde en dat verdient hij ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *