Geluksmomentjes van afgelopen weken

De laatste ‘geluksmomentjes’ die ik deelde was toen ik 37 weken zwanger was. Uiteraard sinds die tijd heel wat geluksmomentjes gehad, waarvan ik de afgelopen weken graag met jullie deel. De laatste tijd was een periode met ups & downs (en vooral drukte) dus juist fijn om stil te staan bij alle fijne momentjes. ♥

Blij met het nieuwe vloerkleed in Noa zijn kamer
Door middel van een samenwerking mocht ik bij Otto wat toffe dingen uitzoeken. Naast een tof cadeau voor Noa zijn eerste sinterklaas, een rompertje en een leuk beren shirt & broekje koos ik ook voor een vloerkleed in zijn slaapkamer. Ik was al tijden opzoek naar iets leuks en kwam toevallig deze tegen. Erg leuk en past geheel in onze grijs,witte,groene kinderkamer. Er staat een maan op en een raket. Ze hebben hem in verschillende formaten: wij kozen voor een formaat wat bijna gelijk is aan zijn bed-formaat, aangezien hij hiervoor zou komen te liggen. Ik ben er in ieder geval erg blij mee als finishing touch van de mooie kinderkamer.

Het vloerkleed is hier te vinden

Wij gingen een avondje naar de Lama’s
Wij hadden al kaartjes geregeld toen ik nog niet zwanger was: een avondje Lama’s. Voor 2 avonden zouden ze een show geven, iets waar we graag bij wilde zijn. Ik heb me kapot gelachen maar was na deze avond wel echt kapot moe (iets met helemaal niet meer gewend zo laat nog weg te zijn) Een collega-vriendin paste op en we hebben een super fijne avond gehad. Super fijn om even zo’n quality time uitje te hebben gehad.

Ik knutselde weer eens wat dingen
Ik was weer lekker creatief bezig. Nu Noa heerlijk aan het ontdekken is en alles in zijn mond stopt, leek het me leuk een bijtring zelf voor hem te maken. Ook was ik bezig met de laatste hand te zetten aan mijn gipsenbuik zodat deze eindelijk een plekje kan krijgen (en een artikel op mijn blog geplaatst kan worden). Heerlijk om creatief bezig te zijn.

Een nieuwe handgemaakte trappelzak voor Noa
Ik zocht het al tijden: een nieuwe trappelzak. Echter vond ik ze altijd erg duur. Totdat ik toevallig tijdens een uitstapje van werk het tegen kwam voor een betaalbare prijs. Tevens werd hij nog handgemaakt voor me ook! Van de week heb ik hem opgehaald en ik ben er zó blij mee. Vooral nu met de aankomende wintermaanden zit hij lekker warm in zijn maxi-cosi, zijn kinderwagen en kan ik hem ook lekker thuis gebruiken.

1 jaar geleden:onze positieve zwangerschapstest
Wauw, wat een bijzondere mijlpaal was dat op 5 November. Een jaar geleden dat we ’s avonds een test deden en dat deze positief testte. Verbaast. Spanning. Geluk. Blijheid. Angst. Alles kwam voorbij in deze paar seconde. Aangezien onze weg langer duurde dan gedacht geloofde ik het dan ook niet. Na 3 andere testen kwam ik toch tot de conclusie dat het écht zo was. Wanneer het pas echt tot me doordrong? Eigenlijk pas bij de eerste echo begin December. Een jaar geleden, ik schreef er een artikel over. Nu alweer ruim 4 maanden mama van Noa. Can’t believe it…

Voorbereidingen Sinterklaas
Wij zijn heerlijk bezig geweest voor Sinterklaas: een feest dat we altijd met mijn ouders vieren (kerst is altijd met de schoonfamilie) Ik kocht cadeautjes voor mijn ouders en voor Noa. Pakte alles in met leuke labels en leuk inpakpapier. Vorig jaar tijdens Sinterklaas vertelde wij mijn ouders op een bijzondere manier dat we zwanger waren. Ik kijk erg uit naar deze fijne dag, samen met mijn ouders en als eerste feest van Noa.

Genieten van de vrije ochtenden/dagen (met Noa)
De ochtenden zien er nu ik anders werk en met Noa thuis ben heel anders uit. Ik probeer er elke ochtend van te genieten dat ik met de kleine hummel lekker thuis ben. We starten dan ook rustig samen de ochtend op. Enige nadeel is dat ik erg laat thuis ben door het ophalen na mijn werk. Dat neemt niet weg dat ik extra geniet van de ochtenden, en het feit dat ik nu een dag in de week vrij ben. Pfhoe wat is dat lang geleden en fijn om naartoe te werken. Ik heb elke week gewoon lekker lang weekend!

My Blood van Westlife
Op repeat dit PRACHTIGE nummer van Westlife. Ik kijk zó ontzettend uit naar eind deze maand: als hun CD uitkomt. Deze staat ook hoog op mijn Sint lijstje.. Ik zou dit nummer al prachtig hebben gevonden maar nu ik een zoontje heb… kippenvel.

Wat was jou genietmomentje van afgelopen week/weken?

16 reacties op “Geluksmomentjes van afgelopen weken

 1. Mijn mooiste meest recente geluksmomentjes? De afgelopen 2 dagen, Liefste was al sinds afgelopen dinsdag bij mij, maar onze planning was super druk, afspraken voor ons, werk voor mij, en boodschappen, kortom, fysio voor mij, ik moest er telkens uit. Zaterdag dachten wij, nu even niets, wat wij willen, mijn Liefste ging naar mijn kapster die weer een eigen zaak heeft op een vaste plek, hiervoor is ze aantal jaren ambulant kapster geweest dus altijd op afspraak overal en nergens, en nu, kan ik weer langs gaan.

  Liefste zit daar, kennis maken ook nog voor hen beiden, kletsen doen, belt mijn moeder, we komen straks even langs, rond 3 uur? Uhm… ja, uh we moeten ook nog boodschappen doen, waarop oma had besloten dat het vast wel oke was dat dochter ook nog kwam met kleinzoon, whahahaha kortom huis vol….

  Zondag!!!! Yesssssssss eindelijk even alleen met nul op de planning, alles in huis, en wow…. wat hebben we genoten… alleen een mail, of Liefste dinsdag weer kan komen werken…. gisteren dus nog even samen…. heerlijk! Samen netflix gedaan, veel gestaard naar elkaar, dat dus, en vanmorgen, hmmmm een uurtje eerder de wekker heel vroeg… en hmmm nou ja, vul maar in 😉 Om 6 uur liet hij mij nog even slapen.

  Ik zit hier nu met een glimlach.

  X

 2. Wat een heerlijk overzicht van je geluksmomentjes. Goed dat jullie er met z’n tweetjes even op uit zijn geweest en de Lama’s zijn altijd leuk!

 3. Zo fijn dat je nu telkens een lang weekend hebt want dat betekent extra tijd voor je gezin en jezelf. Die foto van je aankondiging deed me meteen weer beseffen hoe snel de tijd voorbij vliegt. Momenteel ben ik aan de kerstkaarten bezig en dat is ook elk jaar zo’n momentje … “Huh, ben ik nu alweer kerstkaarten aan het knutselen? Het lijkt nog maar net geleden.”

 4. Wat een fijn lijstje. En ik kan me voorstellen dat de voorbereidingen voor Sinterklaas leuk zijn.

 5. Die voorbereidingen voor sinterklaas lijken me zo leuk. Hoe ouder ze worden hoe specialer 🙂 .En dat vloerkleed zo leuk!

 6. Wat tof dat je bij de Lama’s bent geweest! En die foto van jullie test met de echo doet me weer denken aan dat appje dat je me stuurde waar ik echt ZO blij verrast van was. <3 Dat kan ik me echt nog als de dag van gisteren herinneren 😀

 7. Wat een leuke en heerlijke genietmomentjes en wat een heerlijke trappelzak! Waar heb je die vandaan als ik vragen mag?

 8. Wat een mooi lijstje! Super leuk om hier bij stil te staan! Mijn geluksmoment was wel dat ik een tentamen heb gehaald 🙂

 9. Lekker om er even samen uit te zijn! En zo’n trappelzak wil ik ook. Voor mezelf! Ik moet een beetje wennen aan de kou. Mijn geluksmomentje van nu is dan ook ’s avonds lekker warm douchen.

 10. Wat een mooie momenten zijn dat inderdaad. Mijn geluksmoment is toch meestal rond 10 uur ’s ochtends als ik in mijn eentje een kopje koffie kan drinken. Dan kom ik even tot mezelf en heradem.

 11. Wat heerlijk dat jullie er een avondje op uit konden! De Lama’s is sowieso een goed idee! Zo leuk, die trappelzak en dat vloerkleed! En wat bijzonder om je nu te bedenken dat mijlpalen als de zwangerschapsaankondiging alweer een jaar geleden zijn. Wat kan er dan veel veranderen in een jaar tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *