Geluksmomentjes van afgelopen weken

Omdat ik graag stil sta bij de mooie, kleine en fijne dingen in het leven.

Foto van vorige week, inmiddels bijna 38 weken zwanger

Het feit dat alles goed gaat met #babypeanut (ook na de check-up in het ziekenhuis) ✩ series kijken en het feit dat Bones S2 weer gaan beginnen ✩ jurkjes weer en slipper weer (zo fijn geen sokken en schoenen met rits meer aan te hoeven doen) ✩ het zien genieten van Ayla dat ik thuis ben ✩ mergpijpjes mjammm ✩ baby eendjes nestje 4.0 in onze voortuin ✩ nog maar een paar weken tot we papa en mama zijn ✩ lezen in Oktober onder het genot van een heerlijk munt theetje ✩ het kunnen gaan op pimpen van mijn gipsenbuik (het idee is er al, nu nog het uitvoeren) ✩ mijn fijne verloskundige ✩ goede nachten ✩ het fijn bezig zijn met mijn blog ✩ het toffe trouwkaartje van mijn vriendinnetje en het vooruitzicht van deze mooie dag (als getuige) ✩ veel water & thee drinken ✩ oude afleveringen kijken van Castle ✩ druk bezig zijn met een aantal DIY projectjes, leuk leuk ✩ leuke (babygerelateerde) samenwerkingen in het verschiet (waaronder iets met de echo’s) ✩ nieuwe blogs ontdekken ✩ hopelijk wat minder warm weer aankomende dagen?! Liefde voor water, ventilatoren en voetenbadjes.

En…

…de liefste vriendinnetjes hebben die heerlijk langs kwamen of waar ik dates mee had in mijn verlof. Zo blij dat jullie nog eventjes allemaal langs kwamen voordat #babypeanut is geboren. Ik kreeg heel wat lieve cadeaus, kletste bij en at heel wat fijne en lekkere dingen. Daarbij maakte ik met mijn bestie een buikfoto, aangezien we deze van haar zwangere buik ook hebben gemaakt. Te zien via Instagram (niet hier i.v.m. privacy)

Gekregen van Sabine: trappelzak (zelfgemaakt), pakje en een Rituals pakket voor mijzelf | Heerlijk eten met Leona | Gekregen van Leona: Ouders van Nu blad (inclusief een hele tas vol met oude bladen) en geboortethee, douchegel en chocolade | Heerlijk Bagelen met Juulz | Gekregen van Juulz: Slabbetje met eekhoorntje en lief kaartje | Toetje samen met Juulz

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

About the Author

19 Comments

Morgaine

Blij van… Liefste die mij verrast, en super romantisch uit de hoek komt, dingen doet en uitprobeert en zich dan fantastisch voelt daarna, loslaat daarmee, en mij dan weer heel erg lief heeft 😉

X

Reply
zwartraafje

Die foto van jou en je vriendin was super leuk en ik vond het echt heel fijn om te zien dat je de laatste weken met een heel deel van je vriendinnen kon afspreken en leuke cadeautjes kreeg voor jullie kindje. Hopelijk gaat alles goed met jullie nu jullie kleine spruit er eindelijk is. Zo bijzonder dat je getuige mag zijn. Ik heb het zelf ook mogen meemaken bij één van mijn vriendinnen en stuur hen sindsdien elk jaar een kaartje op hun huwelijksverjaardag.

Reply
SAS

ja vond het zelf ook super lief en fijn dat iedereen eventjes op bezoek kwam en nu nogmaals nu Noa er ook daadwerkelijk is. Zo fijn zulke mensen om me heen<3
Blijft inderdaad bijzonder getuige te zijn en stuur ook regelmatig kaartjes of berichtjes op jubileums.

Reply
Geke

Zo’n kleine geluksdingetjes geven echt kleur aan het leven hé, heerlijk!
En wat ben je lekker verwend door je vriendinnen. Echt leuke cadeautjes en momenten. Maar wellicht nog waardevoller is hun vriendschap en steun, zo mooi!

Reply
Romy

Wat een fijn lijstje! Zo leuk dat je volop aan het DIY’en bent, ook voor de baby. En hoe leuk dat je getuige mag zijn bij een vriendin. Iets moois om naar uit te zien, net als de baby natuurlijk! <3

Reply
Rachel

Ik ben altijd een beetje jaloers als je al jaren lange zulke vriendschappen hebt.
Bij mij zijn er al veel afgevallen..maar mooie dat je dit soort herinneringen kunt maken.
Fijn weekend alvast<3

Reply
SAS

Ja ik bof er echt mee dat ik al deze meiden al járen van school ken en het contact nog goed is. Zijn genoeg mensen die ik nooit meer spreek maar deze meiden zijn eigenlijk altijd in mijn leven gebleven. Maar ach, maakt in principe niet uit hoelang je iemand kent zolang je er maar blij mee bent, de vriendinnen die je hebt <3

Reply
Simone

Wat een hoop fijne momenten! Zo lief al die vriendinnen bezoekjes😁 jammer dat we zo ver uit elkaar wonen, maar als de kleine er is kom ik graag snel langs ❤

Reply
Johanne

Wat veel fijne momenten weer. Heerlijk dat je kunt genieten van die kleine dingetjes nu je verlof hebt. Geniet er nog even van en ik ben zo benieuwd naar de dag dat #babypeanut komt!

Reply
Irene

Oh oude afleveringen van Castle kijken, leuk! Ik heb er weer wat van Rizzoli & Isles opgenomen. Ik heb die serie echt al heel vaak gezien maar ik raak het niet beu. Fijn lijstje. Je bent nogal verwend!

Reply
SAS

Blijft leuk he, die oude series kijken. Ik kan er echt van genieten, ook van Rizzoli & Isles…

Reply
Audrey

Wat leuk dat je met zoveel lieve vriendinnen hebt kunnen afspreken. Het ziet er heel gezellig uit!

Enne, Bones weer te zien? Waar en wanneer?

Reply
SAS

Op Fox komt het een aantal dagen (uit m’n hoofd vanaf 20.30) Zo blij mee, want ze gingen vorige keer van seizoen 1 naar seizoen 4. 😅

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *