Dingen die fijn zijn

Series kijken


Ik keek hele wat fijne series: zowel keek ik verder met Elementary (nog steeds een fijne serie), maar ook nieuwe afleveringen van Criminal Minds en oude afleveringen van Rizzoli & Isles, Castle en CSI kijk ik nog steeds met heel erg veel plezier.

Sporten


De afgelopen weken was ik erg goed bezig qua sport. Ik maakte meerdere skate ritten maar maakte ook zeker een paar fijne wandelingen in de buurt. Ook thuis pakte ik weer wat workouts op en was wat bewuster bezig met mijn voeding.

Work, work, work


Het was een drukke maar wel gezellige periode de afgelopen tijd op werk. Veel leuke activiteiten en workshops gedaan met de kids. Deze week start ik officieel met mijn nieuwe interne baan. Inmiddels al helemaal voorbereid met een speciale map en kladblokken ervoor en nu de inwerkperiode in!

Genieten met een grote G. #loslaten


Ik genoot. Van thee. Van series. Van boeken. Van meer offline zijn. Van een glaasje Jillz. Van knuffelen met de poezen. Van quality time met hubs. Ik liet steeds meer dingen los en pakte vooral de afgelopen hectische tijd mijn rust.

Neuzen in kringloopwinkels/boekenzolders


Met mijn ouders ging ik het weekend langs wat kringlopen en een boekenzolder. Mijn buit staat hierboven, erg blij mee! Weer heel wat leesvoer gevonden een Disney DVD, RUMAG quote boekje en een gevouwen van een boek egeltje. Super leuk! Binnenkort mijn boekenkast maar weer eens grondig her inrichten en uitzoeken wat weg kan…

Samen zijn met vrienden


Ik had veel fijne uitjes met vrienden. Zo had ik een bagel date met een vriendinnetje, deed een thee date en ging met vrienden naar de pannenkoekenboerderij. Gisteren had ik met al mijn lieve vriendinnetjes een gezellige high tea bij mij thuis. Heerlijk eten, fijn gezelschap en een vragenquiz gedaan. Een geslaagde Zondag dus!

Happy Monday, Happy New Week!

14 reacties op “Dingen die fijn zijn

 1. Wat een heerlijk blij lijstje! Na onze vakantie in Mexico moet ik enorm wennen aan de kou (30 graden koeler) en geniet ik extra van een grote mok thee!

 2. Zoveel geluksmomentjes. Ik had er vandaag zelfs meer dan één. Het was sowieso al leuk dat ik met een blogvriendin had afgesproken in Antwerpen. Zo konden we ook eventjes offline afspreken. Dat ik ’s middags van een heerlijke bagel-burger kon smullen was natuurlijk ook fijn. Maar nog toffer is dat die lieve vriendin voor me bij een theewinkel was langsgeweest waar ik zelf niet geraak en een zakje verse thee met kers en mandarijn voor me had meegenomen. Eerder dit jaar heb ik die thee voor het eerst geproefd en tot mijn verbazing (het klonk immers als een vreemde combinatie) vond ik hem heerlijk. Ik heb van haar ook een gepersonaliseerde kerstkalender gekregen. Allemaal kleine pakjes die ik vanaf 1 december dag per dag mag uitpakken. Zo lief van haar dat ze zo’n persoonlijk cadeautje heeft uitgewerkt voor me.

 3. Thee en chips. Misschien toch nog even ‘normale’ kleren aandoen en naar de winkel wandelen..
  Thee heb ik wel in huis, maar geen chips..

 4. Superleuk, die high tea! En zo goed dat jij regelmatig offline momentjes neemt! Volgens mij kan dat echt fijn zijn op z’n tijd.
  Ik wens je een mooie nieuwe week toe <3

 5. Leuk, zo’n mini high tea bij je thuis! Ziet er goed verzorgd uit! En wat een leuke stapel boeken joh! Er zitten een aantal tussen die mij ook wel wat lijken!

 6. Wauw, dat ziet er goed uit! Een high tea thuis, ja dat is ook een plan natuurlijk. Je zet mij even aan het denken. 😀

  Alles even loslaten is goed, dat probeer ik een goede vriend van mij nu ook te leren, hij is positief maar toch, wat er soms uitkomt, de hele wereld willen dragen 😉 You know, hahahaha

  X

 7. Zulke fijne momentjes! Ik kan ook zo genieten van series kijken en lekker buiten zijn. En dat loslaten is heel goed, ik ben mij daar ook steeds meer bewust van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *