Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 5x Waarom ik de leukste werkgever heb | Alweer 5 jaar in dienst!

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

15 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  10/11/2018 at 13:11

  Fijn is dat! Het is zo belangrijk om je lekker te voelen op je werk. Ik werk alweer 8 jaar bij deze werkgever. Ik vind vooral het werk en de collega’s leuk. Wat betreft het bedrijf: we zijn heel klein (13 mensen maar) dus veel dingen kunnen gewoon niet. Omdat we zo klein zijn doen we ook veel dingen zelf. Een muur behangen of Kerstpakketten maken. Maar dat vind ik juist wel leuk. Afgelopen week bijvoorbeeld hebben mijn collega en ik 150 doppers voorzien van een zelfgemaakt kerstkaartje. Cadeautje voor onze opdrachtgevers. Ach, het heeft wel wat.

 • Reply
  Simone
  05/11/2018 at 21:47

  Wat leuk om te lezen dat je zo je passie kwijt kunt. Ik ben natuurlijk ZZP’er en één van de leukste dingen is dat ik continu word uitgedaagd en dat ik ook écht mijn eigen ding kan doen. Iets wat blijkbaar voor mij heel belangrijk is.

 • Reply
  Saar
  05/11/2018 at 11:41

  Je klinkt inderdaad super enthousiast over je baan en de punten die je noemt, zijn wat mij betreft ook ontzettend belangrijk om je ergens goed te voelen.
  Ik werk intussen al drie jaar bij mijn werkgever en ben er ook tevreden van. Fijne collega’s, interessant werk, mogelijkheid tot bijscholing, etc. Jep, ik ben ook nog niet van plan om per direct te vertrekken. Tenzij ik een bestseller schrijf, want dan heb ik mijn droomjob echt te pakken XD

 • Reply
  Michelle
  04/11/2018 at 20:34

  Zo fijn dat je het er zo goed naar je zin hebt! Al deze punten zijn zeker niet vanzelfsprekend en zo bijzonder als je ze allemaal in één werkgever, collega’s en baan vind. Ikzelf ben thuisblijf mama dus ik bepaal zelf mijn dagen maar in het verleden veel issues gehad met banen en stageadressen. Manlief stuggeld ook nog wel eens met werk, werkgevers etc. In december weer een nieuwe uitdaging, ben benieuwd!

  • Reply
   SAS
   08/11/2018 at 21:19

   Heel erg veel succes voor de nieuwe uitdaging voor je man 🙂 Hopelijk bevalt het hem goed!

 • Reply
  Mrs. T.
  04/11/2018 at 18:31

  Ik werk inmiddels alweer 14 jaar bij mijn werkgever en 7 jaar in deze functie. Ik vind het heerlijk! Leuk dat jij het ook zo goed naar je zin hebt.

 • Reply
  Evelyne
  04/11/2018 at 17:20

  Gewaardeerd worden op je werk is ooh zo belangrijk. Ik ben blij voor jou dat het zo goed gaat en hopelijk kun je dit behouden.

 • Reply
  Johanne
  04/11/2018 at 14:43

  Wat heerlijk dat je daar zo op je plek zit! Niet meer loslaten dus 😉 . Ik herken wel veel van wat je zegt. Van alle werkgevers die ik heb gehad, was ik bij mijn laatste werkgever het meest op mijn plek. Ik kreeg waardering, werd overal bij betrokken en had de beste collega’s. Ik werk daar – nu als freelancer – nog steeds twee keer per week op kantoor en vind het fijn dat ik dat niet hoef te missen.

 • Reply
  Rianne
  04/11/2018 at 14:31

  FIjn voor je dat je het zo enorm naar je zin hebt. Een fijne werkomgeving is een pre. Je brengt er zoveel tijd door!

 • Reply
  Shirley
  04/11/2018 at 11:28

  Zo fijn om te lezen dat je al een paar jaar goed op je plek zit en gewaardeerd wordt. Hopelijk heb je het vanaf november net zo naar je zin met de nieuwe interne baan. Ik werk zelf al 7 (!) jaar als webredacteur bij een tijdschrift. Ik begon bij een ander tijdschrift binnen het bedrijf en ik heb ook al wat interne verhuizingen en veranderingen meegemaakt. Zo blijft de sleur er in ieder geval uit.

 • Reply
  zwartraafje
  04/11/2018 at 10:59

  Zo leuk om te horen dat je er nog steeds zo graag werkt. Het lijkt me heerlijk om bij een werkgever te zitten waar je het zo naar je zin hebt. Ik kan zelf nog steeds niet gaan werken dus ik ben eigenlijk mijn eigen werkgever.

 • Reply
  Romy
  04/11/2018 at 09:25

  Wat fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt bij je werkgever! Het klinkt ook wel echt als een heel fijne werkgever, zeker omdat je niet alleen gewaardeerd wordt, maar ze ook nog eens in je investeren en je mooie kansen bieden! Ik zit bij mijn huidige werkgever ook echt op mijn plek. Ik krijg waardering en uitdaging en mijn werkgever is ook geïnteresseerd in waar mijn ambities liggen en wil daarbij meedenken. Vooral vind ik het prettig dat er naar mij geluisterd wordt en dat mijn visie op bepaalde zaken er ook toe doet. Dat heb ik eerder weleens anders meegemaakt en is dus echt wel heel fijn 🙂

  • Reply
   SAS
   08/11/2018 at 21:18

   Fijn om te horen dat je zo op je plek zit bij je werkgever, leuk! is zeker fijn als dat er is en maakt het werk ook een stuk leuker vind ik zelf.

 • Reply
  Morgaine
  04/11/2018 at 08:25

  Jeetje, blog ik alweer zolang dat ik dit destijds allemaal heb mee gekregen? 😉 Hi hi, wat heerlijk dat jij het zo naar je zin hebt nu!

  En hier, weinig veranderingen, ik zit weer in de wachtkamer…

  X

  • Reply
   SAS
   08/11/2018 at 21:17

   Succes! x

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png