Geluksmomentjes | Waar ik de afgelopen weken érg blij van werd

Ik ben alweer een tal van weken aan het werk naar een fijne vakantie. En wat voor een weken! Vooral de aller eerste week, die altijd al zwaar is was extra zwaar door allerlei omstandigheden op werk. Ik keek er erg tegenop om de dagen aan het werk te gaan, gewoon omdat het eigenlijk té druk was. Ik ben dus extra veel offline en mijn rust aan het pakken. Wel gelijk een goed moment om eens even te bekijken waar ik de afgelopen weken juist éxtra blij van werd.

♥ Mijn vakantie
De gehele vakantie in het algemeen, wat was ik er aan toe! We hebben heerlijk genoten van een aantal dagen thuis, operatie schuur & zolder en onze relaxte vakantie in Centerparcs. Genoten samen van de fijne vrije tijd.

♥ Het fijne nieuws over Yara
Zoals ik al in onze vakantie terugblik vertelde, kregen we het einde van de vakantie goed nieuws over Yara. Echt een last die van mijn schouders afvalt dat het zo ontzettend goed gaat met haar. Dankbaar ✨

♥ Bingewatchen Elementary
Ik ben echt aan het genieten van deze serie! Ik zit begin S2 en vind het nog steeds een super fijne, net even andere serie. De cast is erg goed en de verhaallijnen zijn telkens weer lekker anders per aflevering. Kan niet wachten tot ik weer wat vrije middagen/uren heb om lekker te kunnen gaan zitten.

♥ Fijne muziekjes
Ik heb wat super fijne playlisten gemaakt van nummertjes van nu en de jaren ’90/’00. Super fijn om hiervan te genieten. ?

♥ Mijn blog ansich
Lekker weer bezig geweest met aanpassingen achter de schermen met mijn blog, maar ook mijn lettertype is weer aangepast. Ben er tijden mee bezig geweest en ben nog steeds een beetje zoekende. Ik zag een tof lettertype maar op een 1 of andere manier kreeg ik deze niet goed op mijn site. En ook om zeker blij van te worden: weer wat leuke emailtjes in mijn mailbox.

♥ Thee, thee en nog meer (nieuwe) thee
Ik kocht weer mijn nieuwe favoriete theetje van Pickwick, Whi­te blue­ber­ry & gin­ger wit­te thee. Echt heerlijk en ontdekt bij een vriendinnetje. Super fijne en vooral lichte thee om te drinken. Ook zat er bij mijn werk een nieuwe winkel waar ik EINDELIJK dat fijne theetje van Celestial genaamd Honey Vanilla Chamomile Tea kan kopen. Een erg fijn theetje met losse zakjes die erg lastig te krijgen is in winkels. Erg blij mee dus!

♥ Mediteren
Ik ben er weer mee gestart via de app: Stop breathe think. Ik had de laatste tijd nog al vaak last van hoofdpijn (sowieso omdat ik verkouden ben maar ook door drukte op werk) en vind het heerlijk om ’s avonds voor het slapen te gaan even te mediteren.

[EDIT] ♥ Tof nieuws op werk
Hoewel ik bewust blog en dus niet geheel kan uitweiden waar dit over gaat, wil ik het jullie toch niet onthouden. Ik mag mee doen met een toffe cursus die ik heb gevolgd, en nu samen met degene die dit aan ons heeft gegeven mag gaan geven! #snapjehetnog Een tijdje terug kreeg ik deze cursus en was er ontzettend enthousiast over en mee bezig op mijn werk. Het is iets met een super positieve insteek qua werken met kinderen, iets wat zo ontzettend bij mij past. Ik krijg er nog meer informatie over en het start in 2019. Zodra ik meer weet deel ik dit in een beveiligde blogpost i.v.m. bewust bloggen.

♥ Deze week mijn vakantie aanvragen!
Deze week ga ik mijn volgende vakantie aanvragen: met de kerst. Zelfs door een rekenfoutje in mijn urenberekening (aangezien week 2 van de kerst in 2019 valt) kan ik er een extra weer voor plakken. Yay, voor verkeerd berekenen 😉 Ik kijk er nu al naar uit.

Waar werd jij de afgelopen weken EXTRA blij van?

21 reacties op “Geluksmomentjes | Waar ik de afgelopen weken érg blij van werd

 1. Wat een fijn lijstje.
  Ik hoop in november nog een weekje vrij te krijgen en dan naar een zonnige bestemming te kunnen als ik vriend zover krijg met zijn vliegangst… Gewoon echt even er helemaal uit, daar kijk ik echt naar uit.

 2. Wat fijn dat je zoveel mooie geluksmomenten bij elkaar kon sprokkelen Sas. Zelf kijk ik heel erg uit naar onze midweek Centerparcs in het najaar. Die werd vorige week geboekt en dat we daardoor echt kunnen aftellen vind ik erg leuk. Daarnaast had ik ook het geluk dat de mensen om me heen me een paar leuke verrassingen bezorgden. Mooie bloemen van mijn tante, een troostcadeautje van mijn man, twee gewonnen boeken, leuke post, … die warme momenten zijn een mooi tegengewicht voor mijn lichaam dat het serieus uithangt nu de herfst er weer is.

 3. Fijn lijstje! Ook wij kijken nu Elementary, heel gaaf! En ik heb de Millenium serie van Stieg Larsson uitgelezen. Hij is goed! Nu even wat luchtigs tussendoor en dan start ik in boek 4 (van de Millenium serie, geschreven door iemand anders)

 4. Dat nieuwsover Yara is helemaal top! En vakantieplannen ook! Ik werd heel blij van Vriendje. Het gaat zó goed! Joepie!

 5. Een heerlijk kopje thee, da’s echt genieten hé. Al een beetje benieuwd naar die cursus die je mag gaan volgen. Vakanties plannen zijn natuurlijk ook altijd leuk. Geniet ervan 😉

 6. Leuke happy points! Toevallig deelde ik mijn geluksmomentjes laatst op mijn blog. Wat voornamelijk uit fijne dagen samen met Eleanor bestaat, handwerken, de komende herfst en de daarbij horende kleuren en lekkere snoepmomentjes.

 7. Fijne momentjes! En wat een luxe om vakantie te nemen met kerst! Ik zal gewoon moeten werken op de kerstdagen na, meestal wel een gezellige tijd dus dat scheelt 🙂

  1. Ik heb het geluk dat mijn collega’s dan nooit vrij willen, en wij werken per groep. Als andere collega’s van een andere groep vrij willen kan dat dus ook. Ideaal! En tot nu toe elk jaar geluk mee gehad (ondanks wisseling van collega’s)

 8. Mooie dingen noem je hier! Er zijn hier wel een paar dingen: een verrassing voor onze huwelijks verjaardag bijvoorbeeld. Of de lieve lach van mijn dochter.

 9. Altijd fijn om bij die momentjes stil te staan! Mmmm die theetjes klinken heerlijk <3 En mediteren daar zou ik ook weer mee willen beginnen

 10. Oh wat een fijn lijstje zo! Thee is natuurlijk altijd goed, maar een vakantie in het vooruitzicht is nog veel beter 🙂 En hoe leuk ook dat je die cursus voor je werk kunt gaan volgen. Hopelijk heb je er veel aan 🙂

 11. Wat leuk van je werk! En helemaal tof, dat je weer vakantievoorpret mag hebben 🙂 Ik werd extra blij van… goede gesprekken met mijn broertje ^^ En mijn tattoo 🙂

 12. Fijne momentjes! De thee van Celestial lijkt mij ook erg lekker. Ik werd extra blij omdat we een midweek Texel hebben geboekt. Kijk er zo naar uit.

 13. Fijn artikel weer Sas! Ik werd blij van onze huwelijksreis en we hebben alle foto’s van de bruiloft gehad. Ze zijn zo mooi <3 <3 Dat maakt me super blij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *