Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!DIY projectjes van de afgelopen maanden

Zoals jullie weten ben ik wel van de DIY projectjes. Al eerder deelde ik op mijn blog DIY projecten, en ontneem jullie niet graag de pareltjes die ik met heel erg veel plezier voor dierbare personen maakte. Van geboorte borden, tot trouwborden en gewoon een leuke knutsel voor mijn vriendinnen voor een high tea.

Via de hashtag #sasdiy op Instagram kan je mijn DIY stuff ook volgen. Binnenkort zal ik het updaten met de onderstaande borden.

* NOTE: Met het oog op bewust bloggen zijn sommige gegevens op de borden niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Geboortebord


Aller eerst het geboorte bord wat ik maakte voor het 2de kindje van mijn beste vriendinnetje. Inclusief de tijd, de geboorte datum met rummikub cijfers en wat baby beeldjes erbij.

Trouwbord Simone


Ik had een prachtige bruiloft van lief blogvriendinnetje Simone en maakte dit bord voor haar. Super leuk om te geven op haar bruiloft. Ze had geld gevraagd en deze heb ik in het bord verwerkt. De randen van het bord heb ik ook zelf versierd.

Verjaardagsbord vriendinnetje


Mijn lieve vriendinnetje werd ook 30 dit jaar, reden om zeker even een speciaal bord te maken. Wederom de randen ook zelf versierd.

Opa & Oma 62 jaar getrouwd


Mijn opa & oma waren een hele tijd terug 62 jaar getrouwd. Leek me leuk om een bord voor ze te maken, ideetje van mijn moeder. Met hun echte portret trouwfoto en trouw gegevens.

Kaartjes high tea’en vriendinnen


In November wilde ik graag een high tea houden bij mij thuis, met mijn 4 liefste vriendinnetjes. Het leek me dan ook leuk dit op een speciale manier te doen. De kaart heb ik niet zelf gemaakt, maar heb wel van alles geknutseld op de enveloppe en in de kaart. Inclusief confetti.

Samenwoon bord vriendinnetje


Een lief vriendinnetje van mij ging samenwonen met haar vriend, in het appartementje waar ze al woonde. Ze hebben de afgelopen maanden flink geklust en vond het wel toepasselijk dit bord te geven.

[ Alle materialen/lijsten komen van de Action of kringloopwinkels/rommelmarkten ]
Ik heb echt met heel erg veel plezier aan de borden gewerkt en vond het tof te zien hoe blij iedereen ermee was. Tevens heb ik nog een volle verhuis doos vol met knutsel spullen. Binnenkort gaat een collegaatje samenwonen in haar nieuw gekochte appartement en ze wilde ook graag zo’n mooie creatie. Tevens ben ik wachtende op de volgende bruiloft, samenwonen of een baby… 😉

Heb jij wel eens DIY gemaakt en doe je het graag?

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

15 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  25/09/2018 at 20:15

  Heel erg leuk! Het lijkt me trouwens ook heel leuk om te shoppen voor al die kleine frutsels die je gebruikt!

  • Reply
   SAS
   29/09/2018 at 21:35

   Dat is het ook zeker! Bij de Action, Kringloopwinkels en alles waar ik wat tegen kom. Super leuk! Heb dan ook nog een hele grote doos staan, voor als ik weer een bord wil maken.

 • Reply
  Hilde
  23/09/2018 at 16:34

  Een post naar mijn hart. Ben ook weer in actie geschoten met DIY projectjes. Daar zit het – betere – weer voor iets tussen. De herfst is dan ook mijn favo seizoen. Terecht schrijf je ‘pareltjes’ want wow inderdaad wat een pareltjes heb je ervan gemaakt. En dat briefpapier/die stationery set met die theekopjes/cupcakes herken ik 😉

 • Reply
  Michelle
  22/09/2018 at 16:50

  Je bent lekker creatief geweest! Altijd leuk om te maken en te mogen ontvangen!

 • Reply
  Linda
  18/09/2018 at 18:50

  Echt heel erg leuk dit!

 • Reply
  Louise
  18/09/2018 at 09:57

  Wat leuk en tof dat je dit voor je vrienden en familie maakt! Ik vind vooral het bord voor je opa en oma heel erg mooi geworden.

  Ik ben heel erg slecht in DIY, dus ik denk niet dat ik iemand heel blij kan maken met mijn creaties :’)

 • Reply
  Mei Qi
  17/09/2018 at 23:10

  Zo creatief!

 • Reply
  Sammie
  17/09/2018 at 21:18

  Leuke persoonlijke cadeaus heb je gemaakt! Dat is nog eens origineel om te geven en leuk om te krijgen 🙂

 • Reply
  Kelly Mulder
  17/09/2018 at 19:17

  Het is heel gaaf geworden!

 • Reply
  Darina
  17/09/2018 at 18:53

  Wat leuk gedaan! Je hebt me wel geïnspireerd om ook eens een mooi bord te maken.

 • Reply
  Saar
  17/09/2018 at 17:04

  Leuke DIY’s zeg. Dat moet heerlijk zijn om cadeau te krijgen! Lekker persoonlijk 🙂

 • Reply
  Jenn
  17/09/2018 at 09:31

  Wat leuk gedaan!

 • Reply
  Mariska
  17/09/2018 at 08:15

  Leuk gedaan! Zelf ben ik nooit zo creatief haha!

 • Reply
  Romy
  17/09/2018 at 07:47

  Wat gaaf dat je voor vriendinnen en familie dit soort persoonlijke borden maakt om cadeau te geven! Echt een leuk cadeau om te geven en te krijgen, lijkt me! Ze zijn prachtig geworden 🙂
  Ik maak zelf ook regelmatig dingen. Dat zijn meestal kaarten, maar ik heb ook weleens op canvas scrapbookpagina’s gemaakt en die cadeau gegeven 🙂

  • Reply
   SAS
   18/09/2018 at 21:11

   Ben erg benieuwd naar jou creaties!

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png