DIY projecten | Geboorte, samenwoon- & trouwborden

Zoals jullie weten ben ik wel van de DIY projectjes. Al eerder deelde ik op mijn blog DIY projecten, en ontneem jullie niet graag de pareltjes die ik met heel erg veel plezier voor dierbare personen maakte. Van geboorte borden, tot trouwborden en gewoon een leuke knutsel voor mijn vriendinnen voor een high tea.

Via de hashtag #sasdiy op Instagram kan je mijn DIY stuff ook volgen. Binnenkort zal ik het updaten met de onderstaande borden.

* NOTE: Met het oog op bewust bloggen zijn sommige gegevens op de borden niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Geboortebord


Aller eerst het geboorte bord wat ik maakte voor het 2de kindje van mijn beste vriendinnetje. Inclusief de tijd, de geboorte datum met rummikub cijfers en wat baby beeldjes erbij.

Trouwbord Simone


Ik had een prachtige bruiloft van lief blogvriendinnetje Simone en maakte dit bord voor haar. Super leuk om te geven op haar bruiloft. Ze had geld gevraagd en deze heb ik in het bord verwerkt. De randen van het bord heb ik ook zelf versierd.

Verjaardagsbord vriendinnetje


Mijn lieve vriendinnetje werd ook 30 dit jaar, reden om zeker even een speciaal bord te maken. Wederom de randen ook zelf versierd.

Opa & Oma 62 jaar getrouwd


Mijn opa & oma waren een hele tijd terug 62 jaar getrouwd. Leek me leuk om een bord voor ze te maken, ideetje van mijn moeder. Met hun echte portret trouwfoto en trouw gegevens.

Kaartjes high tea’en vriendinnen


In November wilde ik graag een high tea houden bij mij thuis, met mijn 4 liefste vriendinnetjes. Het leek me dan ook leuk dit op een speciale manier te doen. De kaart heb ik niet zelf gemaakt, maar heb wel van alles geknutseld op de enveloppe en in de kaart. Inclusief confetti.

Samenwoon bord vriendinnetje


Een lief vriendinnetje van mij ging samenwonen met haar vriend, in het appartementje waar ze al woonde. Ze hebben de afgelopen maanden flink geklust en vond het wel toepasselijk dit bord te geven.

[ Alle materialen/lijsten komen van de Action of kringloopwinkels/rommelmarkten ]
Ik heb echt met heel erg veel plezier aan de borden gewerkt en vond het tof te zien hoe blij iedereen ermee was. Tevens heb ik nog een volle verhuis doos vol met knutsel spullen. Binnenkort gaat een collegaatje samenwonen in haar nieuw gekochte appartement en ze wilde ook graag zo’n mooie creatie. Tevens ben ik wachtende op de volgende bruiloft, samenwonen of een baby… 😉

Heb jij wel eens DIY gemaakt en doe je het graag?

15 reacties op “DIY projecten | Geboorte, samenwoon- & trouwborden

  1. Heel erg leuk! Het lijkt me trouwens ook heel leuk om te shoppen voor al die kleine frutsels die je gebruikt!

    1. Dat is het ook zeker! Bij de Action, Kringloopwinkels en alles waar ik wat tegen kom. Super leuk! Heb dan ook nog een hele grote doos staan, voor als ik weer een bord wil maken.

  2. Een post naar mijn hart. Ben ook weer in actie geschoten met DIY projectjes. Daar zit het – betere – weer voor iets tussen. De herfst is dan ook mijn favo seizoen. Terecht schrijf je ‘pareltjes’ want wow inderdaad wat een pareltjes heb je ervan gemaakt. En dat briefpapier/die stationery set met die theekopjes/cupcakes herken ik 😉

  3. Wat leuk en tof dat je dit voor je vrienden en familie maakt! Ik vind vooral het bord voor je opa en oma heel erg mooi geworden.

    Ik ben heel erg slecht in DIY, dus ik denk niet dat ik iemand heel blij kan maken met mijn creaties :’)

  4. Wat gaaf dat je voor vriendinnen en familie dit soort persoonlijke borden maakt om cadeau te geven! Echt een leuk cadeau om te geven en te krijgen, lijkt me! Ze zijn prachtig geworden 🙂
    Ik maak zelf ook regelmatig dingen. Dat zijn meestal kaarten, maar ik heb ook weleens op canvas scrapbookpagina’s gemaakt en die cadeau gegeven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *