Lifestyle

DIY projectjes van de afgelopen maanden

Zoals jullie weten ben ik wel van de DIY projectjes. Al eerder deelde ik op mijn blog DIY projecten, en ontneem jullie niet graag de pareltjes die ik met heel erg veel plezier voor dierbare personen maakte. Van geboorte borden, tot trouwborden en gewoon een leuke knutsel voor mijn vriendinnen voor een high tea.

Via de hashtag #sasdiy op Instagram kan je mijn DIY stuff ook volgen. Binnenkort zal ik het updaten met de onderstaande borden.

* NOTE: Met het oog op bewust bloggen zijn sommige gegevens op de borden niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Geboortebord


Aller eerst het geboorte bord wat ik maakte voor het 2de kindje van mijn beste vriendinnetje. Inclusief de tijd, de geboorte datum met rummikub cijfers en wat baby beeldjes erbij.

Trouwbord Simone


Ik had een prachtige bruiloft van lief blogvriendinnetje Simone en maakte dit bord voor haar. Super leuk om te geven op haar bruiloft. Ze had geld gevraagd en deze heb ik in het bord verwerkt. De randen van het bord heb ik ook zelf versierd.

Verjaardagsbord vriendinnetje


Mijn lieve vriendinnetje werd ook 30 dit jaar, reden om zeker even een speciaal bord te maken. Wederom de randen ook zelf versierd.

Opa & Oma 62 jaar getrouwd


Mijn opa & oma waren een hele tijd terug 62 jaar getrouwd. Leek me leuk om een bord voor ze te maken, ideetje van mijn moeder. Met hun echte portret trouwfoto en trouw gegevens.

Kaartjes high tea’en vriendinnen


In November wilde ik graag een high tea houden bij mij thuis, met mijn 4 liefste vriendinnetjes. Het leek me dan ook leuk dit op een speciale manier te doen. De kaart heb ik niet zelf gemaakt, maar heb wel van alles geknutseld op de enveloppe en in de kaart. Inclusief confetti.

Samenwoon bord vriendinnetje


Een lief vriendinnetje van mij ging samenwonen met haar vriend, in het appartementje waar ze al woonde. Ze hebben de afgelopen maanden flink geklust en vond het wel toepasselijk dit bord te geven.

[ Alle materialen/lijsten komen van de Action of kringloopwinkels/rommelmarkten ]
Ik heb echt met heel erg veel plezier aan de borden gewerkt en vond het tof te zien hoe blij iedereen ermee was. Tevens heb ik nog een volle verhuis doos vol met knutsel spullen. Binnenkort gaat een collegaatje samenwonen in haar nieuw gekochte appartement en ze wilde ook graag zo’n mooie creatie. Tevens ben ik wachtende op de volgende bruiloft, samenwonen of een baby… 😉

Heb jij wel eens DIY gemaakt en doe je het graag?

0

15 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *