Ik ging naar de kringloop en ik nam mee…Al jaren kom ik bij kringlopen. Ik vind het altijd zo’n gezellig boel je je vind er soms erg leuke spulletjes voor weinig. Nu ben ik al een aantal maanden niet geweest, even een stop i.v.m. werk en het verhuizen. Maar ik heb de smaak weer helemaal te pakken! Afgelopen weekend ging ik samen met mijn ouders, naar een 3 tal kringloop winkels toe. 2 waar ik nooit was geweest en eentje bij mij om de hoek in het dorp. Benieuwd welke super leuke dingen ik heb gevonden? Je ziet hier hieronder.

Chinees theeset


Ik kon het als echte theeleut niet laten liggen: Een mini chinees theeset. Super leuk voor in mijn mokkenkast!
Gekocht voor €1.00

Ikea kopjes


Altijd handig, deze simpele zwarte kopjes van de Ikea.
Gekocht voor €0.40 per 2

Londen asbak


Ik kocht een asbak. Nee, wij roken niet maar we hebben soms wel bezoekers die roken. Toen ik deze (met Londen erop nota bene) tegenkwam leek me dit perfect om mee te nemen.
Gekocht voor €0.50

Glazen kommetje


Om leuke decoratie in te doen. Hij staat inmiddels op mijn bakkersrek met een hoop schelpen erin.
Gekocht voor €0.20

Ei


Wat ik ermee ga doen? Geen idee haha maar ik vond hem te leuk om te laten staan. Hij staat nu in mijn boekenkast.
Gekocht voor €1.00

Boek & kaart


Dit boek is weer een fijne toevoeging voor mijn boekencollectie. Ben erg benieuwd, de achterflap was erg tof dus ben benieuwd naar het verhaal. Daarnaast kreeg ik deze toffe leuke eekhoorntjes kaart van mijn ouders.
Boek gekocht voor €0.50

Letters


Dit leuke letterbordje krijgt een mooi plekje.
Gekocht voor €0.50

Keramiek potje


Ook een item om op mijn nieuwe bakkersrek te plaatsen, dit mooie keramiek potje. De kleuren en textuur vind ik heel erg tof.
Gekocht voor €0.50

& bloempot zakje


Hier komt een leuk bloemetje in te staan, nog even een plantje en daarna een plekje voor vinden.
Gekocht voor €0.50

Hoe mijn nieuwe bakkersrek eruit ziet..

Afgelopen weekend werden er weer heel wat dingen opgehangen in huize H. Zo blij mee.


Onze trouwfoto met accessoires – 2 platen die ik kocht in Londen 2016 – bakkersrek // foto’s niet zichtbaar i.v.m. bewust bloggen

Diddl Spel


Nostalgie ten top! Ik was vroeger helemaal weg van Diddl en kon dit mooie spel niet laten staan.
Gekocht voor €4.00

(opknap)Krukje


Een opknappertje! Ik zocht nog zo;n soort krukje en kwam deze tegen. Ik kon hem niet laten staan en wil hem opnieuw gaan schuren en verven.
Gekocht voor €4.00

Hangende poes


Istie niet leuk?! Gelukkig viel het oog van mijn moeder erop, anders had ik er zo voorbij gelopen. Hij heeft een mooi plekje gekregen in mijn boekenkast op deze foto. Echter staat hij nu mooi te pronken in mijn bakkersrek (zie hierboven de foto)
Gekocht voor €2.00

In totaal was ik zo’n 14 euro kwijt aan alle bovenstaande spullen. Echt een koopje dus!

Komen jullie wel eens in kringloop winkels? Wat is jou tofste aankoop?

35 reacties op “Ik ging naar de kringloop en ik nam mee…

 1. Van die winkels waar je echt moet struinen vind ik ook wel eens leuk. De meeste zaken hier hebben allemaal vaste afdelingen, maar ben er wel eens in eentje geweest die in een soort grote schuur/loods zat en daar moest je echt schap voor schap bij langs om iets moois te vinden. Heeft ook wel iets..

 2. Wat een onwijs leuke aankopen heb jij weten te scoren. Ik ga morgen ook weer eens lekker los bij de kringloop en ik ben erg benieuwd wat ik ga vinden 🙂

 3. Naar de kringwinkel is altijd verrassend hé. Je weet nooit op voorhand wat je er zal tegenkomen. Ik doe ook veel weg en af en toe breng ik iets mee. Vooral spulletjes die een zekere nostalgie uitademen of boeken met mooie illustraties, daar heb ik een zwak voor. Ik vind het stuk voor stuk echt mooie spulletjes die je hebt uitgekozen. En oh ja Diddle: de kamer van m’n dochter hebben we net opgeruimd. Een Diddl boek staat hier ook klaar om weg te doen (zij is intussen 18) …je brengt me nu plots op een geweldig idee 😉

 4. Op een 500m van ons huis is er een kringloopwinkel en daar ga ik af en toe eens kijken. Tot nu toe kocht ik vooral boeken -en af en toe een leuk kledingstuk. Mijn mooiste koopjes waren doorgaans boeken aan prachtprijzen. Een volledige hardcover reeks van 5 boeken voor 8€ bijvoorbeeld.

 5. Ik kom zo graag bij de kringloop. Eigenlijk is het net schat zoeken 😉 Neuzen tussen de troep en thuiskomen met de leukste koopjes.

 6. Ik ga ook graag naar de kringloopwinkel maar ik koop haast nooit iets. Ik vind het gewoon leuk om rond te kijken. Soms zie ik dingen staan die wij vroeger thuis hadden. Geweldig!

 7. Wow, heb je goed gegaan 🙂 . Echt hele leuke spulletjes met karakter! Ik vind echt bijna nooit pareltjes bij de kringloop 🙁 .

 8. Wat heb je leuke spulletjes gekocht! Vooral het opknaptafeltje en de theeset vind ik gaaf. Ik kom eigenlijk nooit echt in kringloopwinkels. Bij onze milieustraat (stort) zit wel een afdeling voor de kringloop, dus daar breng ik wel eens wat naartoe waarmee ik anderen blij hoop te maken. Het enige wat ik van de kringloop heb is mijn pianokruk, die heb ik ook zelf opgeknapt.

 9. Leuke dingen heb je gekocht!

  Ik moet bekennen dat ik zelf niet zo’n kringloper ben, mijn ouders zijn er wel dol op dus ik ga wel eens mee.

  En oh my goddddd, Diddl! Daar was ik vroeger ook echt mega fan van 😀

 10. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit in een kringloopwinkel kom. Het is nooit mijn smaak, maar ik heb ook best wel smetvrees dus ik vind het ook gewoon geen fijn idee.. terwijl een kringloopwinkel natuurlijk wel top is voor recyclen en bewust kopen. 🙂

 11. Wat een leuk blogje! Ik moet eerlijk bekennen dat ik lang niet genoeg in kringloop winkels kom. De laatste tijd sowieso nooit meer, terwijl je er soms zulke mooie dingen kan vinden..

 12. Ik was vroeger ook echt een Didl fan! 😀 Leuke spullen heb je gevonden! ’t Is weer veel te lang geleden dat ik nog in de kringloop was. Binnenkort toch maar eens doen. Vind het altijd fijn om dan tussen alle rommel iets moois te zien staan. En het kost ook echt geen geld!

 13. Leuke aankopen hoor! Mijn vriend heeft een eigen antiekzaak dus ik haal regelmatig iets uit de winkel om dan boven neer te zetten. Dan gaan er weer andere spullen de winkel in. Niet alles is antiek maar wel veel. Bij de kringloopwinkels kom ik dan ook niet zo vaak.

 14. Wat een super leuke aankoopjes! Ik kom niet zo vaak bij de kringloop, maar als ik er ben kijk ik altijd tussen de gezelschapsspellen en boeken. Dat vind ik op de een of andere manier de leukste afdelingen 🙂

 15. Echt, als ik dit zie denk ik… jaaaaaa

  Het Kan in almere, natuurlijk hebben wij ook kringlopen, kom er ook weleens om te snuffelen maar echt, de prijzen die jij hier noemt? Dat komt je daar echt niet tegen, als ik al een boek vind dat ik denk ja, denk dan minimaal aan 5 euro… kan bij de Bruna ook.

  De keramiek? Oh joh… ik ben bij de Action nieuw goedkoper uit.

  En dat geldt voor heel veel dingen dus… meestal loop ik erdoorheen en sta dan weer buiten met nul…

  x

 16. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht Sas.
  Ik ben benieuwd hoe je het krukje gaat opknappen. Ik heb er thuis ook 1 staan (mijn vriend heeft m ooit zelf gemaakt) en wil er ook nog iets mee doen, maar geen idee wat. 😉

 17. Oh ik mis de kringloop winkels zo enorm. Hier in Lanzarote kennen ze het concept tweedehand niet echt. Er is namelijk een tweedehands winkel waar je bijna de nieuwprijs betaald voor gebruikte spullen. Leuke spulletjes heb je gescoord?

 18. Wauw, wat heb je veel leuke koopjes weten te scoren! Er zitten echt hele leuke items tussen. Ik vind vooral die kat erg leuk. En Diddl is ook voor mij inderdaad pure nostalgie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *