Nieuwe reeks gastblogs. I need YOU! ‘Bucketlist-dingen’

Gastblogs, ik heb ze in allerlei varianten gehad. Zo was er o.a. de 2 artikelen met Jouw moment(en) van 2017, waarin ik blogger aan het woord liet over hun 2017. Ik maakte een Dreamjob reeks waarin blogger konden delen over hun (toekomstige) droombaan en waarom ze dit zo tof vinden. Het meest veelzijdige was misschien wel de reeks Dromen is het halve werk, aangezien hierin allerlei dromen aanbod kwamen van gezondheid gerelateerde dingen, verbouwingen, banen tot reizen.


Foto zelf gemaakt in Oostenrijk JUNI 2018

De 2 projecten die echt in mijn hart zitten (afgezien van de Dreamjob reeks) zijn wel de #PlukHetGeluk en opvolgend #InspirerendGeluk. Beide projecten uit 2015, beide (vooral de eerst genoemde) opgepakt door heel wat bloggers en kreeg menig male emailtjes erover van lezers. Zelfs de hashtag werd vaak gebruikt op Twitter en Instagram. *klik voor de hashtag

Inge tweette laatst nog: ‘Tussen mijn oude blogposts vond ik mijn invullingen van #inspirerendgeluk en #plukhetgeluk van @Sassie__ . Dat waren zulke leuke projecten en het is mooi om mijn antwoorden weer eens terug te lezen. ❤️’

Echt zo mooi wat zo’n positief project doet, zelfs uit 2015 vooral in deze ‘negatievere’ tijd. Al een aantal weken speelde ik met het idee weer aan gastblogs te beginnen. Maar wat? Ik heb best al mijn fare share aan diverse gastartikelen gehad. Ik vroeg het dan ook in het overzichtje van de maand of iemand ideeën had en daar kwam Romy van Vakervrolijk: ‘Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe gastblogreeks. Misschien leuk om iets te doen met een “bucketlistding” dat mensen hebben waargemaakt?’

Ik ging nadenken. Brainstormen. Wat wilde ik ermee bereiken, welke insteek wilde ik en wat wilde ik precies van jullie? Zo ontstonden er eigenlijk 2 gastartikelen die samen 1 worden: Je kan vertellen over een ‘bucketlist-ding’ dat je al hebt gehaald/gedaan of je kan vertellen over iets wat je nog héél erg graag zou willen doen en waarom.

EVEN EEN KORTE INLEIDING WAT DE BEDOELING IS…

Ik vraag van jou dus een eigen verhaal inclusief foto’s en/of plaatjes (met bron) met de uitleg wat je graag nog wil doen/hebt gedaan en waarom dit een bucketlist-dingetje was/is. Waarom zou je dit graag willen doen en ben je ook echt daadwerkelijk van plan om er iets mee te doen? Of is het gewoon een droom? Wat heb je al gedaan waarvan je ontzettend blij van werd, trots op bent en met een glimlach op terug kijkt? Ik wil gewoon jou unieke verhaal.

Er komen dus 2 versies op de volgende manier:

Easier said than done | > Nog willen doen – hierbij zet ik dus achter een korte titel van wat je nog wilt gaan doen

Checking the box | > Al gedaan – hierbij zet ik dus achter een korte titel van wat je al hebt gedaan
*uiteraard als je een idee hebt voor een titel voor je artikel kan je deze gewoon meesturen, leuk!

Q&A

Mag het overal over gaan?
Ja dat mag het zeker! Leuk juist, de diversiteit aan bucketlist dingen. Het is immers JOU droom die nog wilt doen of juist al hebt gedaan.

Wanneer wordt het artikel geplaatst?
Dit ligt een beetje aan de hoeveelheid aanmeldingen. Zodra ik een concreet beeld daarbij heb stuur ik diegene een mailtje. Ook krijg je van te voren een preview gezien, mocht je nog dingen willen wijzigen voordat hij online komt.

Krijg ik hier geld voor?
Nope

Hoelang moet het artikel zijn?
Dit ligt een beetje aan het verhaal. Ik wil per persoon 1 artikel maken dus je hebt zeker wat ruimte. Begin maar gewoon met typen, dan kijk ik naderhand wel of hij ingekort moet worden of niet. Of dat ik eventueel 2 verhalen in 1 artikel achter elkaar zet.

Mag ik er nog even over nadenken of ik mee doe?
Uiteraard! Echter sluit ik de rubriek wel eind deze maand. Je hebt dus tot 31 Augustus om je inzending te versturen. De inplanning van de artikelen vind plaats in de week van 3 September.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik wil mee doen! Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden door mijn een emailtje te sturen inclusief verhaal (het liefste in een WORD document) via contact@iliveformydreams.com met als onderwerp: Bucketlist verhaal. Vermeld er ook even goed bij of het gaat om een to do ding, of eentje die je al hebt gedaan. Ik probeer er een beetje 50-50 verhalen in de krijgen van done & to do bucketlist dingen ter diversiteit, maar dit ligt uiteraard helemaal aan de inzendingen. Je kan me ook een emailtje sturen als je meer informatie wilt of twijfelt of je mee doet.

Check al mijn oude ‘gastartikelen’ hier

Make your dreams happen

11 reacties op “Nieuwe reeks gastblogs. I need YOU! ‘Bucketlist-dingen’

  1. Wat een leuk idee Sas. Ik ga mezelf niet aanmelden omdat ik niet meteen inspiratie heb voor een gastblog maar ik ben wel heel benieuwd naar de artikels van anderen die wel meedoen.

  2. Wat leuk Sas, weer een nieuwe reeks! Ik heb met heel veel plezier meegedaan aan sommige van je reeksen en vooral alle verschillende verhalen en invullingen maken dat zo leuk. Ik ga goed nadenken over mijn inzending, want natuurlijk doe ik graag weer mee! 🙂

  3. Yay, wat een onwijs leuke insteek! En superleuk dat je iets aan mijn suggestie had 🙂 Ik voelde me helemaal vereerd toen ik zag dat je mijn naam noemde. Dankjewel!
    Ik ga me snel opgeven voor een gastblog. Helemaal leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *