Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!BLOGIVERSARY | Alweer 10 jaar Iliveformydreams! [+ winactie GESLOTEN]

EDIT: Je kan meedoen tot Zaterdag 26 Januari, 27ste kies ik een winnaar 🙂
Yay! Vandaag bestaat Iliveformydreams alweer 10 jaar(!) Alweer 11 jaar (één jaartje via web-log.nl onder de naam Sassie) aan het bloggen en een jaartje korter mijn eigen domeintje. Goh wat vond ik dat toen spannend en ik was er helemaal niet in thuis. Gelukkig kreeg ik hulp, kreeg ik er steeds meer handigheid in en ben ik nog steeds super blij met deze keuze.

Nou leek het me leuk terug te blikken naar de best gelezen posten, statistieken… Echter, aangezien ik een tijdje geleden gehackt ben zijn al deze gegevens helaas verloren gegaan van al die jaren. Wel heb ik natuurlijk nog wat andere data in cijfertjes die ik met jullie kan delen (via WordPress online), EN aan het einde staat er een winactie voor jullie online.


Voor mij ook super leuk om eens naar de cijfertjes van mijn blog te kijken, aangezien ik ze eigenlijk nooit check. Ik vind het gewoon totaal niet boeiend, aangezien ik gewoon zelf heel erg veel plezier uit deze hobby haal.

Maar let’s go…


2,182: de hoeveelheid artikelen die online zijn gekomen. Wow, wat heb ik eigenlijk al die jaren veel geschreven. Nee, er komt niet dagelijks een artikel online maar zeker wel regelmatig. En mijn inspiratie is nog lang niet op!

432: het aantal concepten die klaar staan om artikelen te worden. Als ik ideeën heb of inspiratie sla ik deze direct op, zodat ik ze kan uitwerken een ander tijdstip.

3: het aantal artikelen dat dit jaar online kwam. We zijn inmiddels pas aan het begin van het jaar en ben de laatste tijd vaak offline geweest.

(ruim) 58,000: reacties hebben jullie achter gelaten. WAUW. Daarbij zitten uiteraard een aantal reacties van mij bij, maar hert grootste deel komt vanuit jullie.

2014: het jaar waarin ik de meeste bezoekers had, welgeteld 19,751 … Dit is ook gelijk het jaar waarin ik de meeste artikelen online liet komen.

8,150: het aantal views dat de beste bezochte post kreeg in al die jaren: Een aantal redenen waarom werken met kinderen zo leuk is 

358,745: het hoogst aantal bezoekers komt uit Nederland. (op 2 staat Amerika en op 3 Duitsland)

161: de keren dat mijn blog is gevonden op de zoekterm ‘Saskia’ Super logisch aangezien ik hier denk ik naast mijn blognaam (zoekterm 2) het makkelijkste op te vinden ben.

15,301: keren werd mijn blog gevonden via Bloglovin’ Hoewel ik nu zelf Feedly gebruik om blogs te volgen ben ik toch zeker wel een beetje trots met de 1026 volgers die ik heb op Bloglovin’

2: het aantal woningen wat wij hebben gehad tijdens het bloggen. Wij woonde net samen in ons flatje toen ik begon met bloggen en wonen nu alweer ruim 2 jaar in onze nieuwe woning.

181: toffe samenwerkingen kwamen er deze jaren online. De laatste jaren ben ik zeker kritischer geworden mt het aannemen van… Nog steeds erg blij met sommige samenwerkingen waarvan ik elke dag nog plezier heb, en die passen bij mij & m’n blog.

71: het aantal volgers die ik heb via de mail/Wordpress.

22: plugins zijn actief op mijn site. Zonder sommige zou ik niet meer kunnen, aangezien er zeker super handige tools bij zitten.

ontelbaar: het aantal keren dat ik mijn blog design heb veranderd in de afgelopen jaren haha. De laatste tijd is het een stuk rustiger op dat gebied en ben ik super blij met de minimalistische design en mijn logo.

1000: kusjes voor jullie als bezoeker! Of je nu voor de eerste keer hier bent of een vaste bezoeker bent: 1000maal dank! Jullie maken mijn blog een stuk gezelliger. Het voelt op mijn blog altijd als 1 grote familie en dat vind ik na al die jaren zó bijzonder.Hoewel het 100% een hobby is, is het super tof om
?????????????????????????

Winactie!

En nu is het dan tijd voor een win actie… Want wie jarig is trakteert…
Wat je kan winnen? Ik stel een persoonlijk pakketje samen voor degene die wint. Wat je wint is dus nog even geheim maar ik kan je vertellen dat er sowieso blog-gerelateerde items bij gaan zitten.

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter met een geldig email-adres (om contact op te nemen met de winnaar) – Graag ook binnen 5 werkdagen reactie, anders trek ik een nieuwe winnaar.
– Deelnemers mogen uit NL en België komen
– Vertel in de reacties hoelang je denkt (of weet) mijn blog te volgen.
That’s it!

Je hebt ruim de tijd mee te doen, aangezien ik een tijdje wacht op genoeg deelnemers. Via mijn social media accounts laat ik weten wanneer ik binnenkort een winnaar ga kiezen.

Idee artikel


Hoelang bloggen jullie al?

0
Blog
Previous Story
Next Story

29 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Jessica J.
  01/02/2019 at 14:18

  Tien jaar alweer?! Wauw! Gefeliciteerd, Saskia. 🙂 Wat een ongelooflijk aantal concepten, trouwens. Ik heb er welgeteld nul, haha.

  • Reply
   SAS
   03/02/2019 at 09:46

   Nou moet ik zeggen zijn het er altijd al veel, maar nu nog meer concepten die al ingepland staan, zoals de babyupdates per maand, de maandelijkse terugblik artikelen e.d. (de vaste posten staan dus al op datum en hoef ik alleen nog in te vullen)

 • Reply
  Anita H.
  26/01/2019 at 23:20

  Ik maak heel graag kans. En ik volg je al geruime tijd, maar een indicatie kan ik echt niet geven. Met mijn tijdsbesef is sowieso wel iets mis.

 • Reply
  Nicky
  25/01/2019 at 13:16

  Gefeliciteerd, he! Leuk zo’n verjaardag. Het is toch altijd weer een beetje speciaal. In maart blog ik al veertien jaar. Veertien! Toen ik begon had mijn kind nog twee staartjes!

 • Reply
  zwartraafje
  21/01/2019 at 10:16

  Proficiat met je tinnen blogjubileum. Ik blijf het leuk vinden dat we bijna even lang aan het bloggen zijn. Als ik me niet vergis volg ik je ongeveer 6 jaar. Maar echt zeker weet ik dat eigenlijk niet meer.

 • Reply
  Morgaine
  19/01/2019 at 12:13

  Van harte gefeliciteerd, hoelang blog ik al, ooit gestart op Suusjesworld, voor jij kwam kijken, ergens in 2004? Iets langer dus, maar nul van over gebleven uit die tijd, en web-log, je zegt het al, draaide ik zelfs 2 blogs… ahum 😉

  En sinds 4 jaar deze maand, einde maand alweer hier op wordpres terug, en sindsdien lees ik jou, dus 4 jaren bijna 😀

  Doe ik mee? Kan dat nog? Dan doe ik natuurlijk mee!

  Leuk al die stats toch zo nu en dan, al word ik er telkens minder wijs uit, met mijn nog steeds gratis account, hahaha maar zoals je al zegt, het is maar een hobby… al zou het wel leuk zijn als ik terug kon kijken gezien vanaf 2004… ik word oud 😉

  X

 • Reply
  Nicole
  19/01/2019 at 10:08

  Ik lees vrijwel nooit meer blogs, best slecht als blogger zijnde.. Maar ik maak er geen tijd meer voor. Heb telkens andere prioriteiten. Toch.. als ik dan een keer een rijtje blogs af ga zit die van jou er ook wel bij. Waarom? Omdat ik je al vanaf het begin volg en het daarom toch wel leuk vind om op de hoogte gehouden te worden..

  • Reply
   SAS
   20/01/2019 at 11:57

   Leuk om te lezen Nicole. Ik kom ook altijd nog bij jou lezen, alleen reageren doe ik niet altijd meer. Niet eens meer tijd voor met al die leuke blogs en het offline leven haha.

 • Reply
  Saskia
  18/01/2019 at 10:23

  Mooie mijlpaal Sas! Gefeliciteerd! Ik ik volg je geloof ik al vanaf het prille begin. Alle ups en down heb ik van je meegemaakt 🙂 En ja, ik doe graag mee aan je winaktie.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  17/01/2019 at 15:53

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Je blog design veranderen is wel echt jouw ding ja!
  Ik volg je al sinds ik mijn vorige blog startte. Dat is denk in 2010 geweest, Kortom, ik lees hier al heel wat jaren met veel plezier!

 • Reply
  Marian B
  17/01/2019 at 10:30

  Van harte gefeliciteerd, een echte mijlpaal! Vooral doorgaan. Leuk die al die cijfers. Hoe lang ik je volg, ik zou het niet weten een paar jaar??? Een verrassingspakketje is natuurlijk ook altijd leuk!

 • Reply
  Darina
  16/01/2019 at 19:40

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Wat leuk om te lezen en zoveel concepten, geweldig zoveel inspiratie! Ik volg je blog met veel plezier al zo’n 3 jaar.

 • Reply
  Evelyne
  16/01/2019 at 14:43

  Gefeliciteerd met de blogverjaardag!! Waauw, wat een tijdperk! Zelf blog ik nu ongeveer 3,5j en zolang ik blog volg ik al jou hier. Je moet één van de eerste geweest zijn die ik las naast die van mijn bff Sarah dan 😛

 • Reply
  Saar
  16/01/2019 at 10:37

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Ik geloof dat ik al even lang blog als jij (iets meer dan 10 jaar). En daarvan volg ik jou al een jaar of vijf denk ik. Bijna de helft van jouw en mijn blogcarrière dus 😉

 • Reply
  Sofie
  15/01/2019 at 20:02

  Oh leuk die cijfertjes 🙂 Ik blog nu een viertal jaar en ik denk dat ik je even lang volg… 🙂
  Altijd fijn een winactie 🙂
  En uiteraard gefeliciteerd met het 10 jaar bloggen!!!

 • Reply
  Mrs. T.
  15/01/2019 at 19:42

  Gefeliciteerd! Leuk al die statistieken.
  Ik denk dat ik hier nu een jaartje of vier/vijf kom. Geen idee eigenlijk.

 • Reply
  Lifestyle Mommy's ~ Linda Raaijmakers
  15/01/2019 at 18:08

  Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal zeg, die hoop ik nog ooit te halen. Mijn blog bestond afgelopen 1 januari 2 jaar hihi. Helaas volg ik je nog niet zo heel erg lang maar hee je moet altijd ergens beginnen toch?

 • Reply
  Anneleen
  15/01/2019 at 17:29

  Wauw, wat een mooie blog carrière al! Dikke proficiat! Op nog vele mooie blogjaren er bij! 🙂 Ik volg je al verschillende jaartjes, maar weet niet juist hoe lang! Ik doe heel graag mee met de winactie! X

 • Reply
  Louise Lam
  15/01/2019 at 15:45

  Van harte gefeliciteerd! Woah, zoveel concepten! Ik volg je denk ik nu (af en aan) ongeveer 5-6 jaar alweer? Wat gaat de tijd snel!

 • Reply
  Rianne
  15/01/2019 at 15:36

  Gefeliciteerd met je elf-jarig jubileum. Want dat ene jaar, dat tel ik gewoon mee.
  Ikzelf blog sinds december 2011. Ook al weer een tijdje dus. Omdat ik een aantal keren van adres en aanbieder gewijzigd ben, kan ik niet zo’n mooi lijstje oplepelen. Prachtige cijfers heb je!

 • Reply
  Sammie
  15/01/2019 at 12:51

  Wauw! Gefeliciteerd met deze mooie blog verjaardag!! Ik doe niet mee aan de winactie maar wilde je wel even feliciteren 🙂 en wat heb je een hoop concepten klaar staan! 432!! Ik heb er denk 20 😀

 • Reply
  Jenn
  15/01/2019 at 12:24

  Gefeliciteerd! Leuk om al die statistieken te zien.
  Mijn huidige blog bestond in december ook 10 jaar, daarvoor heb ik nog een andere blog gehad, maar daar is niks meer van terug te vinden.
  Ik heb geen idee hoe lang ik je al volg, al jaren in ieder geval. Oh, ik keek even terug op je voorstelpagina, en daar zie ik dat het zeven jaar en een beetje is 🙂 Ik doe graag mee met je winactie.

 • Reply
  Villasappho
  15/01/2019 at 11:26

  Wat een lange tijd gefeliciteerd en leuk al die cijfertjes!

 • Reply
  Simone
  15/01/2019 at 09:39

  Wow! Wat lang alweer! In totaliteit blog ik ook zo’n +10 jaar. Maar verschillende blogs gehad waardoor ik het niet meer precies weet haha. Toen ik met blogspot begon met simoneblogt, ben ik volgens mij jou gaan volgen, dat is volgens mijn zeker 6 jaar. Of misschien wel eerder, in elk geval volg ik je al een hele tijd en inmiddels heb ik er een lief (blog)vriendinnetje bij <3
  Oja, ik wil wel een gokje wagen op je verrassingspakketje!

 • Reply
  Veerlez
  15/01/2019 at 09:18

  Wat ontzettend leuk om al die cijfertjes te hebben. Ik blog ondertussen al 11 jaar op mijn blog, waarvan 6 op dit domein. Wat een bizarre aantallen zijn dat al. Ik heb zelf heel veel blogs gedelete en ook veel concepten zijn alweer opgeruimd om alles maar zo schoon mogelijk te houden. Dus zo’n artikel kan ik er helaas niet meer aan weiden.
  Ik durf eigenlijk niet te zeggen hoelang we elkaar al volgen, ik gok sinds 2013? Dat zou met de reacties redeijk terug te vinden moeten zijn haha

 • Reply
  Irene
  15/01/2019 at 09:09

  WOW en WAUW! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Wat lang al! Ik hoop dat ik het ook zo lang mag blijven doen ^^ Ik weet eigenlijk niet sinds wanneer ik je al volg maar ik denk nog niet zo heel lang. Misschien een jaartje? Of misschien twee. Ik denk alleszins dat ik je nog niet volgde toen ik zelf nog geen blog had. Mijn blogjasje is ook al vaak veranderd 😉 vind ik niets mis mee! Maar tegenwoordig is het ook wat kalmer en dat vind ik wel fijn 🙂
  Ik hoop dat je nog lang blijft doorgaan! Ik kom hier graag eens piepen.

 • Reply
  Inge | Monsieur Mango
  15/01/2019 at 08:39

  Wauw wat ontzettend leuk om zo met cijfers terug te blikken! En 10 jaar bloggen alweer, wat een bijzondere mijlpaal. 🙂
  Wat een originele witactie ook, spannend zeg! Ik ga duimen. 🙂 Ik volg je net iets meer dan 4 jaar, toen ik zelf begon met bloggen. 🙂

 • Reply
  Romy
  15/01/2019 at 08:08

  Wauw, wat een ontzettend mooie mijlpaal! 10 jaar alweer? En wat leuk om dit lijstje met cijfers te lezen! Je hebt al echt heel veel artikelen geschreven en ook heel veel concepten klaarstaan. Zo te horen heb je aan inspiratie absoluut geen gebrek 🙂 Ik denk dat ik je blog nu een jaar of drie volg, zelfs al voordat ik zelf begon met bloggen. Ik volg je met heel veel plezier en hoop nog heel lang van je fijne artikelen te kunnen genieten 🙂

 • Reply
  Annelies
  15/01/2019 at 07:29

  432 concepten?! Wow, inspiratie met hopen bij jou.
  En proficiat met je blogverjaardag.
  Ik volg jou hier nu zo’n 3 jaar denk ik, heb toen nog heel het verhaal rond jullie woning meegemaakt.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png