Currently #23

Ik ben meer en meer offline, achter de schermen ben ik echter wel bezig met een aantal artikelen. Deze komen eind Januari ongeveer online. Verder ben ik offline aan het genieten van mijn vrije tijd, aangezien het begin van het jaar het erg druk is @ werk. Ik lees, kijk en geniet van theetjes, rommelen in huis en knuffelen met de poezen.

Reading • Ik ben nu bezig in de nieuwe van Samuel Bjørk: De jongen in de sneeuw, die ik kreeg voor kerst. De andere 2 boeken heb ik ook met veel plezier van hem gelezen. Lees hier de recensies van Ik reis alleen & De doodsvogel. Tot nu toe vind ik het zeker een fijn en spannend geschreven boek. Ben erg benieuwd waar het boek toe gaat leiden en wie de uiteindelijke moordenaar blijkt… Nog een aantal hoofdstukken te gaan.

Waar gaat dit boek over?
In De jongen in de sneeuw van Samuel Bjørk, het ijzingwekkende vervolg op Ik reis alleen en De doodsvogel, keert het beroemde rechercheteam Holger Munch en Mia Krüger terug! 

In een bergmeer wordt een 21-jarige ballerina gevonden, bruut vermoord. De politie vindt in het bos vlakbij een camera op een statief, precies gericht op de plaats delict. Het nummer ‘4’ is in de lens gekrast. Inspecteur Holger Munch is met verlof om te zorgen voor zijn dochter, maar besluit om terug te komen voor het onderzoek naar de ballerina. Mia Krüger, net ontslagen uit een afkickkliniek, is op weg naar een welverdiende vakantie in de Cariben wanneer Munch opduikt en haar vraagt om zich over de zaak te buigen. Ze besluit haar vakantie uit te stellen en te helpen met het onderzoek. Als Mia ook nog een van corruptie verdachte collega in de gaten moet houden, komt alles in een levensgevaarlijke stroomversnelling…  (Bron: Hebban.nl)Watching • Ik ben nog steeds bezig met de afleveringen van Elementary en wil gaan starten met het nieuwe seizoen op Netflix van The Bridge. Ben erg benieuwd! Daarbij nog steeds mijn wekelijkse series en geniet nog van de nieuwe afleveringen van Criminal Minds, die uiteindelijk jammer genoeg gaan stoppen na 15 seizoenen…


Drinking/eating • Ik ben verzot op muntthee ? & drink het nu dagelijks zowel thuis als tijdens meetings. Heerlijk met een beetje honing! Daarbij heb ik een aantal fijne meetings weer gehad bij Bagels & Beans, my favorite place. Ook kan ik erg genieten van de fijne ontbijtjes die M. & ik in de weekenden hebben, fijne quality time ♡


(Home) Made • Ik ben bezig met een leuke DIY voor een collega die gaat verhuizen en ben aan het brainstormen voor een andere vriendin. Erg leuk om weer te kunnen knutselen.


New • Ik kocht een aantal nieuwe kledingstukken waar ik erg blij mee ben. Misschien dat ik er nog eens een artikel van maak. Was erg nodig om wat fijne, nieuwe kleding aan te schaffen. Vooral leuk als het in de uitverkoop is.


Thinking • Dit weekend komt er een artikel online, die ik aan het maken ben. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties erop 🙂


Loving • Uit eten ♡ – Genieten van serie + thee – zelfgemaakte brownie – knuffelen met jarige Ayla (ze werd 6? )
Not loving • Moe & ziekig zijn. Minder tijd in een dag dan dat ik nodig heb.


Needing • ✖

Feeling/mood • Ik heb de laatste weken mijn ups and downs en luister goed naar mijn lichaam. Heel erg fijn merk ik, want het geeft een stukje rust en maakt dat ik me wat meer opgeladen voel. Ik zeg vaker nee tegen anderen & ja tegen mezelf. En… het voelt zeker goed.


Looking forward to • Er staan zoveel leuke dingen te gebeuren dit jaar! Zo gaat een vriendinnetje emigreren, eentje trouwen, 2 krijgen een nieuwe woning… Ik kijk erg uit naar al deze bijzondere mijlpalen!


Happy about • Dat ik het bloggen weer heb opgepakt en de flow weer een beetje te pakken heb. Er staan zeker wat leuke, uitgebreidere artikelen op de planning. Leuk, leuk, leuk! Ik ben alweer 10 jaar op dit domein aan het bloggen (doe je al mee met de winactie?)


Counting down to • Allerlei leuke afspraken die in het verschiet staan! 🙂 Zowel wat leuke plannen met vriendinnen, familie als andere fijne dingen waar ik erg naar uitkijk.


Listening to • Normaal niet oveel met Miley, maar dit is wel een fijn nummertje…

About the Author

16 Comments

zwartraafje

Zelf ben ik momenteel (zodra mijn blogfeed is bijgelezen alleszins) De kaart der dagen van Ransom Riggs aan het lezen. Qua series zou ik graag Lucifer willen verder zien. Ik heb ze allemaal opgenomen en de eerste aflevering vond ik echt fijn maar om de één of andere reden komt het er maar zelden van om films of series te zien.

Momenteel hou ik heel veel van de Cherry Trifle thee van Teastation (kers én marsepein, het klinkt een beetje speciaal maar het is super lekker voor wie net als ik van zoete vruchtenthee houdt). Het laatste dat ik geknutseld heb was een boekjuweeltje voor mijn Valentijn Swapmaatje.

Reply
Nicky

Dat boek kwam voorbij… je weet hoe ik over Scandinavische thrillers denk. Ik twijfel dus… Goed om naar je lijf te luisteren en rust te pakken. En offline is ook lekker!

Reply
Irene

Ik ben ook zo benieuwd naar dat boek maar ik wacht nog even tot hij zoals de eerste twee te lezen is via Kobo Plus 🙂 Die vond ik alleszins heel fijn en spannend! Wij kijken nu opnieuw Friends en ook The Sinner. Die laatste is ook echt top als je van spannende series houdt!

Reply
Sofie

Muntthee was ik vroeger ook verzot op maar nu ben ik daar precies geen fan meer van… misschien toch een proberen gecombineerd met honing 🙂

Reply
Diana

Wat een heerlijk blogje weer. Lekker dat offline dingen. Ben benieuwd naar het artikel dat dit weekend online komt. Ik heb een stil vermoeden waar het over zal gaan ? geniet van je avond!

Reply
Morgaine

Ja, tijd offline zo belangrijk en jij krijgt een hele drukke zomer en jaar zo te lezen 😉 Maar ook lente en ga zo maar door, gewoon leuk 😀 I’m sure!

Muntthee, ja die moet ik er weer vaker in gooien alleen dan zonder honing denk ik… of heel weinig helaas. Hier wordt het ook druk de komende tijd, maar of ik erover ga vertellen? Dat weet ik nog niet… ik ben nog in de denk modus, het moet eerst maar even van de grond komen, om dat te kunnen beoordelen wel of niet 😉 Misschien pas achteraf.

X

Reply
Simone

Ik heb geloof ik 3 afleveringen van het laatste seizoen van The Bridge gezien nu, maar ik ben nog niet zo enthousiast als de vorige seizoenen. Misschien komt dat omdat ik weet dat dit de laatste is?

Reply
SAS

Ik moet er nog aan beginnen (nu eerst even Elementary aan het kijken & m’n andere series) dus ben erg benieuwd…

Reply
Romy

Zo benieuwd naar je artikel dit weekend! Ik heb zo’n vermoeden waar het over zal gaan 😉 Wat een fijn lijstje met leuke momenten, mijlpalen en dingen. Heerlijk dat je weer volop aan het knutselen bent en tijd offline neemt. Van muntthee word ik ook altijd blij. Dat is mijn ultieme drankje voor als ik iets buiten de deur ga drinken 🙂

Reply
Darina

Ik kijk nu ook The Bridge, zo spannend, jammer dat dit het laatste seizoen is. Goed dat je naar je lichaam luistert en vaker nee zegt. Fijn weekend!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *