10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Juli

Elke laatste dag van de maand online: 10 positieve en leuke dingen die mijn afgelopen maand nóg mooier maakte. Want, het leven is gewoon leuk. We maken er zelf elke maand een feestje van. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Gewoon alle leuke dingen. Om op deze manier terug te blikken naar alle leuke dingen die ik mee heb gemaakt. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Ik maak ze elke maand met heel erg veel plezier, dit kijkje achter de schermen.

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand allemaal heb meegemaakt!


Allereerst, wat was het WARM. Ik kan nooit zo goed tegen de warmte dus ben blij dat de temperaturen een beetje naar beneden zijn gegaan. Op werk hebben we gelukkig airco maar alsnog wat het sommige dagen niet te harden. Veel waterspelletjes gedaan en thuis veel binnen gebleven. Met fijne temperaturen schijn je niet te mogen klagen, maar ik doe het lekker toch 😉 Ik heb nog nooit zo genoten van ijsjes, water, handdoeken op mijn lichaam en de ventilatoren in huis.

Gezamenlijke skaterit
Iets wat we niet vaak doen maar wat we op een avond besloten: samen een rondje te gaan skaten! Het was echt een heerlijke rit van dik 6 km. Het was super gezellig en ik was geheel bekaf. We reden een nieuwe route op een nieuwe plek, midden in de natuur en best wel dichtbij ons huis. Het was echt genieten, ook van de ondergaande zon.

Nieuwe afleveringen Criminal Minds / series & films kijken
EINDELIJK! Ik zat te stuiteren toen er eindelijk weer nieuwe afleveringen waren van Criminal Minds. Elke Vrijdag neem ik het dan ook op en ga het lekker met een mok thee zitten kijken. Niets gaat boven deze serie! Daarbij ben ik de laatste tijd wat meer films via Netflix aan het kijken en mijn crime series.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Leesflow
Ik heb hem weer te pakken! Ik legde het boek van Karin even weg en ben weer wat Nora boeken aan het herlezen. Heerlijk! Daarbij ben ik nog bezig in het boek Omringt door Idioten, wat ik kreeg ter recensie. Ook een erg interessant boek waarover uiteraard binnenkort een artikel online gaat komen.

Reptielendag @ work
Ik maakte de planning voor de zomervakantie en een dagje reptielen kon natuurlijk niet ontbreken! Voor mij de 4de keer de afgelopen jaren en kan er nog steeds super van genieten. Alles vasthouden en de fijne informatie die erover wordt verteld. Genoten van de slangen, kikkers, kaaimannen, schildpadden en vooral natuurlijk de vogelspin.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Joie de Vivre
Ik sprak weer af met 1 van mijn vriendinnetjes! We gingen samen gezellig in de buurt bij haar shoppen & lunchen. Was super gezellig en ben nog steeds erg blij met mijn gekochte armband. Er stond een grote doos met allerlei van deze armbanden met schillende teksten en opschriften. Mijn vriendinnetje koos toevallig dezelfde en we kochten hem allebei. Hij is lekker minimalistisch en gaat makkelijk om. Ik draag hem bij mijn Buddha to Buddha armband, waar ik ook nog steeds erg blij mee ben.

“Joy of living”, precies een uitspraak die nu erg van toepassing is op mijn leven.

Aanpassingen huize H.
Lekker bezig geweest de afgelopen tijd in huis! Zo kwam het artikel eindelijk online van onze steenstripmuur in de woonkamer. Maar waren we vooral met dit fijne weer bezig in de tuin. Zo staat er steeds meer groen in onze tuin. D.m.v. een samenwerking maar ook maakte ik zelf wat tripjes naar de tuinwinkels. Zo hangen er nu wat plantenbakken en stond er met het warme weer een zwembad in de tuin. Ook de steentjes in onze steigerhouten bak zitten erin. Nog druk bezig om onze tuin te stylen dus.

11 jaar samen
Holy.. Moly. Wij waren deze maand dus 11 jaar samen. 11(!) en nog steeds zijn we super gelukkig. Tjeetje wat gaat de tijd hard zeg… We hebben verder niets speciaals gedaan, we moesten beide werken. Wel gaan we binnenkort samen uiteten om ons 11 jarig en 6 jaar getrouwd-jubileum te vieren.

Toffe samenwerkingen & bloggen ansich
Yay, mijn inbox stroomde vol met leuke dingen! Zowel van bloggers als toffe samenwerkingen! Aankomende weken zullen jullie er dus wat meer online zien komen (wel nog steeds max 1 per week hoor, ’tis en blijft een persoonlijk blog) Ik kreeg heel wat leuke items waar ik erg blij mee ben en uitgebreide artikelen over ga maken.

Daarbij ben ik zeker weer wat leuke ideeën aan het uitwerken qua artikelen voor mijn blog. Ook zit ik weer te denken aan een gastblog-reeks. Weet alleen nog niet zo goed wat… Hebben jullie ideeën?! Laat ze achter in de comments.

Daarbij heb ik nu al een tijdje een nieuwe, fijne layout! Ben alleen nog aan het puzzelen hoe ik het comment vak, bovenaan kan krijgen i.p.v. dat je moet door scrollen bij alle reacties die zijn achter gelaten… Ben er nog niet helemaal uit, had het voor elkaar gekregen qua codering maar dit klopt dan weer niet met andere artikelen.. Als iemand dé oplossing heeft hoor ik het graag.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Toffe dates
Ik kijk me teen glimlach terug op de date met vriendinnetje wat ik hierboven al beschreef, met mijn mooie nieuwe armband. Maar ook had ik een toffe reünie met meiden van mijn SPW3 opleiding, super tof die weer te zien! Maar ook had ik afgelopen vrijdag een super toffe dag met mijn bestie in Zoetermeer. Zo fijn, ook al wat het hot hot hot als ik weet niet wot. Ik heb heel wat toffe kleding en dergelijke gekocht! Ook hebben we gezellig gegeten bij Bagels & Beans en daarna nog een drankje (inclusief muffin) gedaan. Een tijdje terug had ik ook met ál mijn lieve vriendinnetjes nog een bowling-date en ging ik opstap met collega’s.

Tevens staat er nog een nieuwe reünie met mijn oude guy-bff op de planning aankomende maand. Maar daarover later meer.

Afgelopen weekend stond er ook een verrassing voor iemand op de planning, iets wat ik via mijn blog niet kon delen. Ik had namelijk het vrijgezellenfeestje van lief (blog)vriendinnetje Simone! Het was voor mij nog al een rit heen & terug, maar was het zeker meer dan waard. Ze had niets doorgehad en de dag was echt super geslaagd! Heerlijk gegeten en een workshop armbandjes maken gedaan. Onderstaande foto zijn mijn armbandjes. Nu aftellen naar haar grote dag…

Dit filmpje/liedje:
Ik ontdekte dit nummer pasgeleden doordat Ed Sheeran een cover deed. Prachtig nummer, vooral deze akoestische versie.


Vonden jullie het warme weer fijn?

13 reacties op “10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Juli

  1. Ik mocht echt iedere keer meteen aan jouw denken wanneer ik ergens iets met een eekhoorn tegenkom. Eerder deze week zag ik bijvoorbeeld nog een heel leuk kaartje. Het warme weer was jammer genoeg iets te warm voor me om er echt van te kunnen genieten. Zodra het warmer als 26°C wordt heeft mijn lichaam er echt problemen mee dus de voorbije weken bracht ik vooral binnenshuis door. Wel jammer natuurlijk want dan heb ik het liever iets frisser zodat ik wel een klein fietstochtje kan maken en van het mooie weer kan genieten.

  2. Ik vind het heerlijk dit weer. Het enige wat ik er minder fijn vind, is dat Demi haar slaapkamer zo enorm warm wordt. Die van ons ook, maar wij hebben een plafondventilator die we aan kunnen zetten. Ik heb niet het idee dat ze er heel erg last van heeft, want ze slaapt gewoon oké. Maar als ik haar dan helemaal bezweten uit haar bedje haal, vind ik het toch wel een beetje zielig.
    Verder een fijne maand om op terug te kijken.

  3. Das zeker een mooie armbandje, ik hou wel van dat soort teksten maar kan zulke dingen niet dragen. Ik sla het kapot en het is waarschijnlijk geen zilver dus kan ik er niet tegen. Just my luck, Die reptielen mag je houden, ik fotografeer ze heus maar vasthouden nope!

  4. Jaa omg Criminal Minds is zó leuk!! Ik heb het heel lang niet meer gekeken. Maar volgens mij is er nu een nieuwe cast en dat vindt ik een stuk minder leuk!

  5. Mooi om op terug te kijken zo’n maand het warme weer vind ik echt verschrikkelijk zal blij zijn als het weer wat cooler word.

  6. Mijn hoogtepunt van deze maand kan je wel raden, vermoed ik haha! Ik vond het vrijgezellenfeestje echt een topdag <3 Opzich ben ik blij met het weer, al mag het wel minder heet zijn. Ik wist – tot voor kort – niet dat het voor mij ook te heet kon zijn 😛

  7. Oh wat een fijne dingen! Van het lezen alleen al word ik vrolijk. Ik hou wel van het warme weer. Zelfs wel van de hitte, maar dan wil ik gewoon niet te veel moeten doen 😉

  8. Op de extreme hitte na, klinkt het als een heel geslaagde maand! Wat een mooie armbandjes hebben jullie gekocht! En gefeliciteerd nog met jullie 11-jarig samenzijn. Wat een mooie mijlpaal! Op naar nog een geslaagde maand! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe gastblogreeks. Misschien leuk om iets te doen met een “bucketlistding” dat mensen hebben waarmaken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *