The way you dress is an expression of your personality. Een stukje over jurkjes en rokken

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Esprit

Jurkjes en Saskia. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat dit niet echt een combi is voor mij. Jurkjes draag ik zelden. Niet omdat ik ze niet tof vindt of ze niet staan, maar meer omdat ik me niet altijd prettig erin voel. Echter is dit de laatste tijd wat veranderd en trek ik vake reen jurk of een langere rok aan. Steeds meer probeer ik de experimenteren met de jurkjes/rokken die ik heb en voel me er steeds prettiger in. Graag deel ik met jullie in dit artikel een aantal jurkjes (foto’s van de rokken heb ik nog niet) waar ik nog steeds erg blij mee ben.

Wit & zwart jurkje

Photobucket
Slechte foto kwaliteit, foto’s genomen met mobiel én in donkere pasruimte.
Oh en dat zwarte jurkje heeft hetzelfde motief als de witte, dit zie je alleen niet goed.

Dit was eigenlijk mijn eerste liefde voor jurkjes. Dit wereldnieuws schreef ik in 2012. Super gelukkig (en zit nog een leuk verhaal achter – klik op de link) mee, nog altijd. Op verschillende evenementen, bruiloften en dergelijke heb ik deze jurkjes gedragen.

Trouwjurk

Geen jurken meisje maar boy wat werd ik blij van mijn trouwjurk toen ik hem aan had. Helemaal Sas. Lekker simpel en niet teveel poespas. Ik voelde me er echt kiplekker in en voelde me een echte princess. Nog steeds ben ik erg blij met de keuze voor deze jurk.

Zwart basic jurkje

Deze draag ik ook steeds vaker, hoewel ik hem soms wat kort vind. Ik ben namelijk vaak het jurkje naar beneden aan het trekken en trok dan ook, na een fotoshoot van hierboven met ons feestje 10 jaar samen, 5 jaar getrouwd, iets anders aan. Maar toch vind ik hem super fijn, wederom lekker basic en past overal bij. Zulke jurkjes kwam ik ook tegen bij Esprit, lekker basic en passend bij elke gelegenheid.

Laatst gekochte jurkje

Laatst had ik een reünie met 2 lieve meiden en kocht dit jurkje. Ik kon hem niet laten liggen! Hij is voor een speciale gelegenheid, waar ik hier even niets over zeg hihi. Hij was in de uitverkoop en zat gelijk perfect!

Zoals je leest ben ik dus zeker mijn jurkjes/rokken collectie aan het uitbreiden en trek het steeds meer met plezier aan. Bij Esprit hebben ze een collectie met hele toffe en vooral verschillende jurkjes. Hieronder een collage van de jurken die ik zelf zou uitkiezen. Vooral links boven en rechts onder zijn mijn favoriet.


Alle foto’s komen van Esprit vandaan

Draag jij graag jurkjes/rokken en wat is je favoriet?

About the Author

17 Comments

zwartraafje

Sinds drie jaar draag ik eigenlijk uitsluitend jurkjes en rokken. Voordien droeg ik dan weer non-stop jeansbroeken maar plots had ik er genoeg van. Het was steeds zo’n zoektocht om een geschikte broek te vinden én ik kwam telkens ongelukkig naar huis door de confronterende pashokjes. Ondertussen vind ik jurkjes veel leuker om te dragen. Al heb ik er wel steeds een korte of lange legging onder. Mijn favoriet is het gestreepte jurkje van Esprit. Dat vind ik heel mooi. Uit mijn eigen verzameling weet ik niet meteen wat mijn favoriet is. Ik draag ze eigenlijk allemaal graag.

Reply
Nicky

Ik ben ook niet zo van de jurken en rokken. Ik ben er te onhandig voor of zo. Dan waait de wind er onder en sta ik weer voor schut in mijn ondergoed. Ooit kreeg ik het eens voor elkaar om bij het opstaan met mijn hak op mijn eigen rok te gaan staan. Krak! Scheur er in. Thuis draag ik wel jurken en rokken. Die jurk met die bloemetjes vind ik erg leuk. En je trouwjurk! Ook prachtig!

Reply
Sammie

De laatste jaren ben ik wel wat vaker een jurkje of rok gaan dragen, maar ben nog altijd het meest happy in een jeans 🙂

Reply
Michelle

Ik draag graag rukjes, maar ik heb ze nauwelijks in mijn kast hangen. Iets met te korte jurkjes voor een bewegelijke dreumes in bezig te houden. Mijn jurkjes collectie mag dus zeker een update krijgen, maar perfecte ( leuke en betaalbare) jurken vinden vind ik nog best lastig!

Reply
Inge | Monsieur Mango

Ik heb ook zelden jurkjes of rokjes aan, maar zeker nu het zo warm is en ik mij minder probeer aan te trekken van wat anderen ()mogelijk) van mij vinden, trek ik ze ook vaker aan. Je jurkjes zijn super leuk, Sas!

Reply
Amy

Ik vind het jurkje linksboven ook leuk! Zelf draag ik bijna nooit jurkjes, omdat ik het gewoon niet zo comfortabel vind. Soms doe ik het wel hoor, bijvoorbeeld voor een feestje of op vakantie.. maar dan kies ik toch net iets liever voor een jumpsuit.

Reply
Sofie

Ik ben ook geen jurkjes-mens, ik draag liefst een broek of short. Als het korte spannende rokjes of jurkjes zijn, draag ik ze wel graag.

Reply
Jantine

Ik draag meestal broeken, maar ben ook meer rokken en jurkjes en zo gaan dragen. Het enige ‘probleem’ is dat ik een haat-liefde-verhouding heb met panty’s, dus ’s winters heb ik nog wel een moeite met ze ook aantrekken.

Reply
Johanne

Oeh, vind dat middelste jurkje van Esprit heel leuk! En jouw laatstegekochte jurkje ook. Ben zelf wél echt een jurkenmeisje (vrouw), maar ben vaak te lui om ze te dragen. En ik kwam er laatst achter dat veel van mijn jurkjes meer strand/vakantie-geschikt zijn dan dat ik er hier mee over straat zou lopen of op werk zou verschijnen. Tijd voor wat nieuwe dus!

Reply
Darina

Ik draag bijna nooit jurkjes maar wil daar ook wel verandering in gaan aanbrengen. Jouw trouwjurk is echt prachtig!

Reply
Romy

Grappig hoe dit per persoon zo kan verschillen. Ik ben namelijk écht een jurken- en rokjesmeisje en heb eerder moeite om een keer een broek aan te trekken. Ik vind deze jurkjes je erg leuk staan overigens! En ik snap wel dat je té korte jurkjes niet echt fijn vindt. Zelf ga ik ook het liefst voor jurkjes die tot iets boven de knie komen. Dat scheelt wat gedoe met naar beneden trekken 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *