Green lifestyle in our garden – A box full of happiness inclusief winactie! [GESLOTEN]

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Greenlifestylestore

Zoals jullie weten zijn we al tijden bezig geweest met onze achtertuin. Zo hadden we de tuin renovatie 1.0 en deden we in Mei een laatste aanpassing aan de tuin 2.0 (daarover komt later een blog online). Na de koude periode was het weer tijd om nieuw groen aan te schaffen voor onze tuin. En laat ik (zonder groene vingers) dat nu vaak lastig vinden. Echter, is het zeker gelukt en staan er 3 prachtige exemplaren in de tuin! Daarbij staan er ook nog wat kleine plantjes, gekregen op mijn werk en een klein pannenkoekenplantje dat ik een tijdje terug kocht.Uiteraard zijn wij nog lang niet klaar met decoreren. Zo zijn hebben we inmiddels de grote plantenbak gevuld met steentjes en komt daarop nog een mooi beeld met aan beide kanten potten met planten. Deze week komt onze nieuwe parasol binnen en zijn we nog met o.a. de schuur bezig. Genoeg te doen dus nog!

I love the sunrise, as I am definitely a morning person! It’s a great time to get up and have a cup of tea in the garden by myself before everybody wakes up.Bianca Balti

Ik kwam in aanraking met Green lifestyle store door een vorige samenwerking met een ander bedrijf en was direct benieuwd. Alleen die naam al, green lifestyle. Zoals jullie weten ben ik totaal geen planten-verzorgings-mens. *ja ik heb er gewoon een nieuw woord voor bedacht maar buiten-binnenshuis komt er steeds meer groen te staan. Echter was het na onze tuinverbouwing (en het slechte weer) nog al kaal geworden in onze tuin. Alleen onze bank, de afvalbakken en een lege plantenbak stond in onze tuin. Gelukkig zitten we nu steeds meer in de tuin, door het mooie weer en was het dus tijd voor nieuwe planten!

Het was best een klus te kiezen tussen alle planten, want wat waren er veel opties. Toch was het fijn dat er veel informatie bij de desbetreffende planten stond. Zo kon ik een weloverwogen selectie maken voor onze tuin, aangezien wij best wel met lichtinval zitten. Zo staat de helft van onze tuin in de zon, de helft in de schaduw. Daarbij was het uitpakken van de planten met die toffe dozen, inclusief opdruk al een feestje op zich.


De katten waren ook erg blij met de dozen… ๐Ÿ˜‰

De planten waren goed verpakt en er zat een fijne beschrijving bij. Daarbij zaten de bijgeleverde potten ook goed in het plastic waardoor ze zonder barsten zijn vervoerd. Heel erg fijn dat ze inclusief pot zijn, ik vind het altijd zo’n gedoe een goede pot te vinden bij planten. Ook komen alle planten rechtstreeks bij een kweker vandaan. Hieronder de 3 planten die ik heb gekozen.


V.l.n.r Vijgenboom op stam ficus – Laurier op stam laurus nobilis – Varen asplenium parvati

Ik koos een prachtige vijgenboom op stam. Echt een prachtig klein boompje die tussen november en februari gesnoeid moet worden. Hij heeft weinig water nodig, wat ideaal is voor zo’n planten-water-geven-vergeter *nog zo’n nieuw woord dat ik ben.

Ook koos is een Laurier op stam, wederom een prachtig boompje die oorspronkelijk uit landen rondom de Middellandse- en Zwarte zee komt. Hij staat echt trots te bloeien in onze tuin en komt op de gekozen plaats echt tot zijn recht.

En direct mijn eerste keuze, de varen. Ik vind het prachtige planten en moet dan altijd denken aan dat stukje uit 1 van mijn favo films How to lose a guy in 10 days… Geniaal met haar baby varen

Het pluspunt van deze varen is dat deze plant niet veeleisend is. Weer zeker een punt waarop ik mijn keuze heb gebaseerd. Hij houdt daarbij ook van schaduw en je kan hem ook op in je badkamer zetten! Misschien dat wij dat ook nog wel gaan doen als plekje.

Greenlifestylestore geeft ook bij alle planten aan dat ze vinden dat iedereen recht heeft op een mooie en gezonde leefomgeving. Vandaar ook de betaalbare kosten voor een plant. Planten zijn namelijk niet alleen mooi, ze breken schadelijke stoffen actief af en maken ook zuurstof uit COโ‚‚. Dus naast dat ze gewoon echt prachtig staan in de tuin als uitzicht, heeft het zeker ook nog een functie.


De vijgenboom van dichtbij

Winactie alert!
Enthousiast geworden van al die mooie planten? Dan heb ik goed nieuws voor mijn lezers:

Win een giftcard ter waarde van โ‚ฌ10 om te besteden in de shop van Greenlifestylestore

De voorwaarden voor deze winactie zijn:

Je hoeft niets te linken, delen of whatever. Alleen de onderstaande stappen doorlopen ๐Ÿ™‚
PS: Ik zou het natuurlijk wel leuk vinden als je me wilt volgen op Instagram en/of Twitter

โ˜… Laat een reactie achter dat je graag mee doet
โ˜… Volg Green Lifestyle store via Instagram
โ˜… Vertel in je reactie wat je altijd graag doet in de tuin (en eventueel waarom) aanzien ik daar wel benieuwd naar ben
โ˜… Vul een geldig email adres in, aangezien ik op deze manier contact op ga nemen
โ˜… Je kan mee doen tot 25-07 (precies 1 week). Op 26-7 maak ik via de email een winnaar bekend
Note: Reageren binnen 3 dagen, anders trek ik een andere winnaar – Iedereen uit Belgiรซ en Nederland kan mee doen.

Heb jij planten/bloemen in je huis en/of tuin staan? Doe jij mee met de winactie? Ik ben benieuwd wat je dan kiest!

9 reacties op “Green lifestyle in our garden – A box full of happiness inclusief winactie! [GESLOTEN]

  1. Lijkt me leuk om mee te doen, want meer groen in mijn tuin is altijd fijn. Ik ben op dit moment heel budgetproof mijn achtertuin aan het restylen: oude bloempotten verven, meubels opknappen en veel op Instagram en Pinterest kijken naar de tuinen van anderen. Groen komt Hier altijd goed terecht! (Ik volg je overal al.)

  2. Super gaaf! Die vijg is erg tof. Wij wonen nog niet zo lang in ons huis, met eindelijk een tuin. En er kan zeker nog wat meer groen in! Ik doe daarom graag mee. De webshop klinkt erg goed. Ik volg je overal al.

  3. Leuke actie, ik doe graag mee! Ik volg je al lang op twitter en insta, ben hun ook gaan volgen. En wat ik graag in de tuin doe… alles eigenlijk, als het weer meewerkt. Lekker chillen in onze zithoek, of mijn hangmat. Groenten en fruit kweken. Genieten van onze beestjes. Lezen en schrijven.

  4. Wat een prachtige planten heb je uitgekozen! Ik heb zelf niet echt groene vingers, maar merk dat ik er toch wel steeds meer aan denk om ook ooit wat mooie planten in huis/de tuin te zetten. Ik sla de winactie even over, omdat ik nog geen eigen woning heb ๐Ÿ˜‰ Maar wel heel leuk om te zien welke mooie planten je hebt uitgekozen รฉn dat de katten ook helemaal in hun nopjes zijn met hun nieuwe doos ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *