Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
(online) geshopt,  Blog

Over mijn nieuwe aanwinst: Buddha To Buddha armband & mijn favoriete sieraden

Dit product is ter beschikking gesteld door Brandfield

‘Every piece of jewelry tells a story …’
– Gem Hunt

Een uitspraak die zeker op mij van toepassing is. Ik heb een aantal dozen met sieraden, vooral van vroeger. De sieraden die ik nu draag zijn eigenlijk altijd hetzelfde. Lekker basic, geen poespas en past gewoon bij mij. En ze hebben zeker allemaal een verhaal of een bijzondere betekenis. Nu ik ouder ben, vind ik dit zeker wel belangrijk.

Ik was aan het kijken voor een nieuw sieraad toe te voegen aan mijn collectie en stuitte op de webshop van Brandfield. Eigenlijk wist ik meteen al wat het zou worden. Een armband. Een simpele, die echt bij mij zou passen en ook handig is te dragen met werk.

Ik kwam uit bij een Denise Cord armband van Buddha to Buddha. Strak, elegant en het zag er stevig uit. Wat ik van te voren niet had kunnen bedenken is dat er bij deze armband een speciale zou worden. Maar daar vertel ik aan het einde van dit artikel meer over. Eerst meer over de armband..

Budha to Budha armband

Ik koos voor de Denise Cord mix Grey armband. Eentje qua kleur die makkelijk te combineren is met alle outfits die ik heb. Lekker basic dus, daar hou ik wel van. Daarbij was het een minimalistische armband en makkelijk om te doen.

Wat ik zo mooi vind aan deze armband is dat hij behalve duur, ook duurzaam is. Je voelt hem minimaal, hij is stevig en makkelijk in gebruik. Ik kan me 1 hand de armband omdoen en daarna een beveiliging vastmaken. Zo raakt de sluiten helemaal niet los van elkaar als ik ermee aan het werk ben. Tevens is de pas maat echt geweldig. Ik heb altijd armbanden die nét niet passen of juist te groot zijn. Deze is echt in 1 woord perfect. Ook leuk te horen van meerdere mensen dat het echt bij mij past.

Hij zit niet in de weg, en nu ik hem een aantal dagen om heb gehad voelt het als vanzelf dat ik hem om heb. Zeker een toevoeging voor aan mijn collectie aan favorieten sieraden. Daarbij vind ik Buddha to Buddha een fijn merk. Er is een hoop keuze zoals bijvoorbeeld Buddha to Buddha ringen (die ik juist door mijn smalle vingers niet heb gekozen) of andere zilveren ringen. Maar aan oorbellen en andere niet gevlochten armbanden geen gebrek. Hoewel ik de prijs altijd wel duur vind, merk ik dat het zeker in kwaliteit het het meer dan waard is. Beter wat meer geld uitgeven aan iets dat duurzaam en van goede kwaliteit is, dan een prut armbandje.

Maar dit is zeker niet mijn enige favoriete sieraad…

De rest van mijn favoriete sieraden

Trouwring


Ik hoef denk ik niet te vertellen waarom ik deze altijd draag he?! Mijn verlovings/trouwring. Dit is de ring waarmee M. op 1 knie ging zitten en mij ten huwelijk vroeg. Dezelfde ring hebben we laten graveren en is mijn trouwring geworden. Ik heb er mooie herinneringen bij en ben erg blij met de ‘simpele’ ring. Niet teveel poes pas maar echt ‘ik’ M. heeft overigens dezelfde.

Zelf gemaakt armbandje


Nu ik mijn Buddha armband heb, draag ik deze eigenlijk niet meer. Maar dit is een armbandje wat ik zelf heb gemaakt met ringetjes en dergelijke op de babyshower van mijn beste vriendinnetje (baby 2.0) Zeker ook een speciale betekenis, aangezien het een fijne dag was georganiseerd door mij voor m’n vriendinnetje. Wat erop staat? Wish, Dream, Believe.

Oorbellen


Hier zit geen speciale herinnering aan, echter draag ik wel altijd kleine knopjes en daarbij grotere ringen. Op mijn werk word ik soms ook ‘de juf met de grote oorringen’ genoemd als ze mijn naam even niet weten haha. Een leuk weetje: mijn 2de gaatje heb ik alleen aangezien ik van mijn ouders dan een piercing mocht nemen. Ze dachten dat ik dat nooit zou doen, maar Sas dacht daar anders over 😉 Mijn piercing heb ik helaas niet meer i.v.m. vele ontstekingen.

Waarom deze armband belangrijk voor me is…

Ik gaf al eerder hierboven in dit artikel aan dat deze armband een speciale betekenis voor me heeft gekregen. Deze armband kwam namelijk de dag dat wij Yara lieten opnemen in de kliniek en het een zware paar dagen zou worden, met uiteindelijk geen goed nieuws. Heel bijzonder en heb alle dagen deze armband ook om gehad. Het was toch een soort van ‘steun’ of iets tastbaars ervan.

Wachten bij de kliniek om Yara op te halen

Toen Yara weer thuis was….

Een armband die ik zeker koester en dagelijks met een goed gevoel draag.

Heb jij sieraden die je dierbaar zijn door een bepaalde herinnering?

0

14 reacties

  • SAS

   Het gaat goed en ze doet haar dieet ook goed. Volgende week plaats ik nog even een uitgebreide update 🙂
   Hoe is het met Nutz inmiddels?<3

 • Nicky

  Mooie armband! Ik draag alleen maar bijzondere sieraden. Daarom wissel ik nooit. Een hangertje Geloof-hoop-en-liefde en een kinderkopje met de naam van dochter er op (Originele versie van het hangertje gekregen van toenmalig vriendje op mijn 20ste, kinderkopje gekocht van geld dat ik kreeg van opa en oma van dochter ->Kettinkje verloren->Nieuw kettinkje en hangertje van Vriendje-lief gekregen en nieuw kinderkopje van Dochterlief gekregen! LIEF!!!!). Verder een gouden ringetje dat ik voor mijn moeder kocht toen ik op mezelf ging wonen als bedankje voor alle goede zorgen (heeft ze ‘alvast’ teruggegeven; ze is 86). Gouden ringetje voor mezelf gekocht toen een vriendje het uitmaakte en een ring kocht voor zijn nieuwe vriendin (Pfff. Ik heb jou niet nodig. Ik koop mijn eigen ring wel!). Gouden armband, van Vriendje-lief voor mijn verjaardag. En, als laatste een hele mooie gouden ring, gekregen van Vriendje-lief toen hij uit het revalidatiecentrum kwam. Als bedankje (LIEF!!!) Jee, wat een verhaal, zeg… Nou ja; je vroeg er zelf om 🙂

  • SAS

   Haha ik vroeg er zeker zelf om. Super leuk om de herinneringen achter je dierbare sieraden te lezen. Prachtig altijd zulke mooie mooie verhalen achter ‘dingen’

 • Simone

  Wat een mooie armband! Mijn meest dierbare sieraad is natuurlijk mijn verlovingsring en mijn bruidssieraden. Ik wissel – in tegenstelling tot jou – juist heel veel van sieraden en ik maak ze ook zelf. Dus als ik weer eens wat anders wil, dan sluit ik me op in mijn hobbykamer en maak ik weer iets nieuws!

 • Sammie

  Mooie armband heb je uitgekozen. Buddha to Buddha vind ik een mooi merk. Heb voor mijn verjaardag een armband van Tommy gekregen van Buddha en ben er heel blij mee. Zelf heeft hij er 3, vind ik ook leuk aan dit merk, het is er voor mannen en vrouwen.

 • Romy

  Wat een schitterende armband is het, zeker als je je beseft dat het een armband met een speciale betekenis is. Ik vind hem heel stijlvol en stoer tegelijk 🙂

 • Linda

  Wat een mooie armband! Hij past inderdaad heel goed bij je 🙂
  Ik draag heel weinig sieraden; het enige wat ik echt altijd draag is mijn trouwring (was bij mij ook mijn verlovingsring); die is van witgoud en met een heel klein steentje erin en een kleine inkeping, hij is half mat en half glanzend.

  Ik draag wel met enige regelmaat kettingen, vaak iets van hout en/of iets met een uiltje of kruisje, omdat ik daar erg van houd.

 • Liset

  Ik vind sieraden met een mooie/dierbare herinnering ook altijd erg speciaal! Ik heb zelf twee gouden ringen die ik kocht bij de geboorte van mijn dochter en zoon. Daarnaast heb ik een armband die ik in een bepaalde periode kocht en die me kracht gaf. Daardoor draag ik die sieraden ook bijna iedere dag 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *