5x dingen die ik never ever NOOIT meer ga doen

Ze zeggen altijd: Never Say Never, maar over sommige dingen die ik ooit heb gedaan zeg ik dat toch écht. Deze dingen deed ik ooit en werd ik echt niet blij van. Ik krijg eigenlijk al de bibbers als ik erover nadenk. Welke 5 dingen ik never ever meer ga doen?

Mijn haar kort knippen / of een pony
Een aantal jaren geleden kreeg ik het ‘briljante’ [/sarcasme uit] idee om mijn haar eens te knippen. Als sinds kinds af aan had ik lang haar en het leek me wel tof eens iets anders als kapsel te hebben. Boy was I wrong. Echt fantastisch dat korte krullende haar… Ik kreeg een soort afro kapsel en kreeg niets meer in model door mijn korte krullen. Zelfde idee een aantal jaren later om weer eens een pony te knippen. In mijn jeugd heb ik hem heel wat jaren gehad. Ook niet zo’n goed idee, aangezien die pony een eigen leven ging leiden en alle kanten opstond. Sinds dien hou ik mijn haar lekker hoe ik het heb: met af en toe de puntjes bijknippen en klaar.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

Hangbrug Oostenrijk
NOOIT MEER. Ik dacht echt toen we er stonden: Dat doet Sas wel even. De hoogte was dan ook niet het probleem (406 meter(!) lang en 114,6 meter hoog), maar het feit dat hij zo wiebelt en onstabiel aanvoelde tijdens het lopen: Dood eng. Was ook echt top toen ik erover heen was dat ik wist dat je alleen op die manier terug kon… Dus… Lees hier alles over mijn trip naar Oostenrijk en de hangbrug

Een baan nemen waar ik niet achter sta
Ooit had ik werk waar ik totaal niet blij van werd. Iets wat ik me ook echt niet meer kan voorstellen, aangezien ik nu echt een dreamjob heb. Ik ging met buikpijn naar mijn werk en vond het echtechtecht niet leuk. Echter, moest ik wel aangezien de banen toen niet voor het oprapen lagen. Ik had weekenddiensten en avond/nacht diensten, iets wat ik ook zeker nooit meer wil doen. Liever thuis zonder baan, dan ongelukkig met baan. Gelukkig hoef ik me daar niet lange zorgen over te maken dankzij m’n topjob inclusief vast contract. 5x waarom ik blij ben ontslagen te zijn bij mijn oude baan

Een piercing zetten
Ik had dus dik 12 jaar geleden een neuspiercing *zie foto’s hieronder. Nog steeds jammer dat ik hem niet meer heb (moest hem eruit halen i.v.m. ontstekingen die ik bijna elke dag had), anders had hij nog steeds in mijn neus gezeten. Maar het zetten… Ik ging met mijn bestie de piercing zetten (ze had er zelf ook al meerdere gehad) en er werd mij verteld ‘dat het niet zoveel pijn doet maar naar voelt’ Juistem ja. Ik heb gekrijst en gehuild als een jong speenvarken. Echt wat een HEL was dat. Gedachten: ‘Blijf stil zitten, blijf stilzitten, anders heb je ineens een piercing in je wang.’ Het enige wat ik het uur erna (hoewel ik er wel blij mee was) kon uitbrengen was: Waarom doen mensen dit? Betalen ze hier echt geld voor?! Uiteindelijk heb ik hem een jaar gehad toen ik hem er toch noodgedwongen uithaalde. Shame, maar het belet me wel om ooit nog een piercing en/of tatoeage te zetten. Mij niet gezien…

Verstandskiezen trekken
Nog zoiets, blijkbaar heb ik gewoon een erg lage pijngrens. De verdoving van het uithalen van mijn verstandkiezen was echt ZO pijnlijk. Haal je dat jonge gillende speenvarken van hierboven voor de geest en doe hem dan keer 5… Het enige wat ik dacht was STIL ZITTEN anders gaan die naalden helemaal verkeerd en moet het opnieuw. Na de verdoving was ik zo van plan die wachtkamer uit te lopen en gewoon naar huis te gaan. Het eruit halen was zo gepiept, echter heb ik zeker wel (hoewel dat volgens de arts niet kon) dingen in mijn mond gevoeld. Lees hier mijn verhaal met mijn horror bevindingen

Ik heb nog steeds aan 1 kant verstandskiezen die niet echt goed zijn. Gelukkig ook niet slecht en ik poets zeker goed mijn tanden, wat ik al deed maar bij m’n evrstandkiezen nóg beter ben gaan doen. Ik ben echt geen held meer bij de tandarts, aangezien ik er nog eens heen moest voor een pijnlijke ingreep i.v.m. een gaatje.

Wat is iets dat jij never ever meer gaat doen?!

35 reacties op “5x dingen die ik never ever NOOIT meer ga doen

 1. Ik ben toevallig net gisteren nog naar de kapper gegaan en heb het daar weer exact hetzelfde late knippen als altijd. Mijn haar kort laten knippen zie ik me immers ook niet meteen doen. Ik hou wel van dat lange haar dat gewoon snel in een staart kan wanneer ik het uit de weg wil en waar ik gewoon geen werk mee heb. Het trekken van mijn wijsheidstanden vond ik echt heel bizar. De dokter stond toen echt zo hard aan mijn tanden te trekken dat mijn hoofd gewoon de hele tijd mee bewoog. Al was ik wel heel blij wanneer ze weg waren want al die ontsteking waren behoorlijk pijnlijk.

 2. Een pony ga ik (denk ik) ook nooit meer laten knippen. Als ik nu de foto’s bekijk van de tijden dat ik een pony had (toen ik een klein meisje was en op de middelbare school), stond dat kapsel mij alleen leuk toen ik nog heel jong was.
  Mijn verstandskiezen zijn er gelukkig allemaal uit, dat was echt verschrikkelijk. Het vervelendste vond ik de prik die ik in mijn gehemelte kreeg.

 3. Ik vind je kapsel op de rechter foto best leuk, eigenlijk! Maar goed, je moet je er zelf ook lekker bij voelen. Klinkt ook dat er echt iets niet goed is gegaan bij je neus piercing. Maar heb je hem echt laten piercen of gewoon laten schieten (zoals bij een oorbel). Want het zou echt niet pijn moeten doen. Wat ik wel eens merk met het schieten van gaatjes, is dat mensen het ‘zo maar’ even doen. De medewerker van een sieraden winkel, zeg maar. En als je net verkeerd schiet in je neus, kan het inderdaad wel pijnlijk zijn.

  1. Haha klopt dat ik het wel kan ‘hebben’ het kapsel maar was echt onhandelbaar en niet zo tof. Nooit meer doen dus 😉
   Ik heb hem laten piercen, een noot erbij: ik heb dus een hele lage pijngrens. Precies waarom ook mijn gaatjes en de prikken van mijn verstandskiezen zo heb gevoeld. Had bij mij dus niets uitgemaakt of het was geschoten of pierced, pijn zal het toch wel doen ^^ Ik heb het gewoon bij een tattoo shop laten doen trouwens.

   Ik heb het idee dat de ontsteking ook kwam van het materiaal waar het ringetje van gemaakt was. Echter, heb ik daarna verschillende materialen gebruikt maar het leed was al geschied. Super jammer, anders had ik hem zeker nog gehad.

 4. Hmm ik denk dat ik hier best lang over na moeten denken om echt iets te vinden wat ik nooit meer zou doen.
  Ik heb tattoos, piercings, kort haar, geverfd haar, verstandskiezen aan één kant getrokken ( en nog een kies) meerdere gaatjes, wekelijks wordt me rug gekraakt, En ik zou ze allemaal wel weer doen. Zelfs mijn bevalling van 34 uur zou ik nog wel eens doen haha. Ehh ik denk een studie of baan onderhouden waar ik echt niet gelukkig van wordt, dat zou ik niet weer willen doen.. Heb ik al twee keer en te lang gedaan. Oh en ik zou eerder voor mijn gezondheid kiezen, dan 10 jaar geleden..

  1. Reacties die van nieuwe lezers/bezoekers zijn moeten eerst goedgekeurd worden. Als het goed is, gaat het om je vorige bericht? 🙂

 5. Er ploppen zo een x-aantal dingen in mijn hoofd op. En toch… toch ben ik bang dat ik zomaar weer in een aantal van die valkuilen zou kunnen vallen. Dat is de aard van het beestje. Dus zeg ik nooit nooit.

 6. Ik zou ook nooit meer kiezen voor een job waar ik niet gelukkig van word. Als je mijn blog volgt, weet je wel hoe dit voor mij voelde. Enfin, zeg nooit nooit, maar nu kijk ik echt wel uit naar een job die ik graag zal doen. Je weet dat nooit echt op voorhand en het kan altijd weer eens tegenslaan, maar ik zal in dat geval veel vroeger aan de alarmbel trekken. Da’s een feit! Nu zoek ik de weg naar een droomjob en heb totaal geen idee hoe lang ik over die weg zal wandelen. Maar dat het is wat het is en ik terug geluk in mijn job vind, dat is wat telt.

 7. Verstandskiezen trekken is bij mij gelukkig nog nooit gebeurd en ik hoop dat dat zo blijft! Ik heb ooit een neuspiercing gehad en dat was geen succes. Het blééf maar ontsteken dus uiteindelijk maar eruit gehaald. Overigens blijf je wel altijd een klein puntje zien op m’n neus waar ie gezeten heeft. Helemaal kom ik er dus nooit meer vanaf. 🙂

  1. Bij mij zie je dus helemaal niets meer haha. Als ik mensen vertel dat ik hem heb gehad kijken ze me raar aan. Erg blij mee, aangezien ik erg bang was dat juist door de ontstekingen ik een lelijke neus/plek zou overhouden…

 8. Verstandskiezen trekken, al zou ik het willen ik kan het niet nog eens doen. Ze zijn allemaal al getrokken 😀 Een baan nemen waar ik niet achter sta, daar kan ik niks van zeggen, Als nood aan de man is moet er gewoon gewerkt worden en dat kan dan ook iets zijn wat niet mijn idee van leuk is etc. Piercing zetten zal ik ook nooit meer doen, heb er ook geen meer.

  1. Nouja een niet leuke baan voor even is oké, om iets te overbruggen. Ik heb me toen ook gek gesolliciteerd op alles wat los en vast zat om maar werk te vinden ter overlapping. Echter is dit op een hele foute manier gegaan, aangezien mij niets werd geleerd/uitgelegd en er werd eigenlijk gewoon misbruik van me gemaakt. Ik voelde me er totaal niet op mijn plek ná het sollicitatiegesprek. Tijdens was het allemaal koek en ei en ineens daarna werd ik een soort van weggepest. Ik ga er niet teveel op in want je weet nooit wie er meeleest, maar leuk was anders. Echt slapeloze nachten van gehad en elke dag ziek/zwak/misselijk/buikpijn omdat ik er weer heen moest met die mensen en dat werk wat totaal niet bij me paste. Heb er veel stress en zenuwen van gehad, dus dat nooit meer.

 9. Haha, haar kort knippen…man, dat was bij mij ook zo’n drama. Ooit (ik was jonger dan 10) had ik echt super kort haar en ondanks mijn jurkje dachten mensen dat ik een jongetje was. Niet meer dus. Toen ik begin 20 was had ik ook een pony, maar jeetje, wat een gedoe was dat. Ik houd het dus ook lekker bij lang haar en lekker bijpunten!

  Een baan nemen waar ik niet achter sta is ook een belangrijk punt voor mij. Ik wil me nooit meer zo ongelukkig voelen als ik toen deed. Nee hoor, vanaf nu kies ik voor mezelf!

 10. Ik moet binnenkort mijn wijsheidstanden (of verstandskiezen zoals dat in Nederland blijkbaar heet) laten trekken en ik hoop maar dat ik er niets van merk. Toch best spannend!

 11. Een baan nemen waar ik niet achter sta, is iets wat ik ook nooit meer zou doen. Heb dat helaas wel ervaren en weet nu: never nooit meer!

 12. Mijn verstandskiezen lagen ingewikkeld en gingen er daarom alle vier tegelijk uit onder narcose. Achteraf heel prima, want ik hoef nooit meer terug. Een baan waar je niet gelukkig van wordt, lijkt me heel vervelend. Maar het is natuurlijk niet altijd makkelijk om er meteen mee te stoppen. Gelukkig heb je nu een baan die je wel goed ligt!

 13. Werk kiezen waar ik ongelukkig van word wil ik ook nooit meer doen. En een piercing laten zetten doe ik ook niet. Ik heb alleen gaatjes in mijn oren maar bij het idee dat zo’n naald door mijn huid gaat, nee danku! Mijn wijsheidstanden (zoals wij dat zeggen 😛 ) heb ik nog en die hoeven er voorlopig ook niet uit. Ik hoop dat het zo blijft want ik ben echt geen held met zo’n dingen en heb ook een vrij lage pijngrens. Ik heb ooit een tand laten uitsnijden omdat ie horizontaal zat en jongens, dat was echt niet fijn!

 14. Je maakt ons inderdaad benieuwd naar je korte haar.
  Mijn wijsheidstanden zijn weggesneden in plaats van getrokken en daar hebben ze me voor in slaap gedaan dus daar heb ik niks van gevoeld, al was de infectie achteraf ook geen lachertje.

  1. Ik las trouwens net vorige week dat jullie de naam wijsheidstanden niet gebruiken, maar verstandskiezen wordt dan weer bij ons nooit gezegd. Zo leren we nog wat van elkaar.

  2. Ik ga zeker mijn haar foto’s toevoegen als ik in mijn archief heb gespit!
   Mochten mijn andere verstandskiezen eruit moeten laat ik dit ook zeker onder narcose doen…

 15. Mijn verstandskiezen trekken vond ik ook vreselijk, maar dan vooral aangezien het veel pijn deed toen de verdoving was uitgewerkt. Ik heb ze gelukkig alle vier laten trekken, dus ik weet zeker dat ik dat never nooit meer hoef te doen 😉 Een baan nemen waar ik niet achter sta, is ook iets wat ik nooit meer zou doen. Ik heb wel geleerd hoe belangrijk plezier in je werk eigenlijk is.
  Trouwens, ik ben stiekem wel heel benieuwd naar jouw korte haar nu… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *