10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Mei

Elke laatste dag van de maand online: 10 positieve en leuke dingen die mijn afgelopen maand nóg mooier maakte. Want, het leven is gewoon leuk. We maken er zelf elke maand een feestje van. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Gewoon alle leuke dingen. Om op deze manier terug te blikken naar alle leuke dingen die ik mee heb gemaakt. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Ik maak ze altijd met heel erg veel plezier. Kijken jullie mee?Meivakantie werken @ de NSO
Deze maand begon met de Meivakantie op werk. Heerlijk wat fijne dagen werken op de NSO. We hadden vele uitstapjes en we hadden een super toffe werkweek met o.a. reptielendag, bootcamp en heerlijk weer. Lees en bekijk hier wat we allemaal deden.

Bios Avangers nieuwe film
We hadden een gezellige date-night samen met wat vrienden erbij. Ik heb zeker genoten van de film en was weer blij Thor te zien *hartjes*kusjes* Daarbij was het ook zeker een goede film & fijn er samen uit te zijn.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Meeting Wen A’dam / BBQ schoonfamilie
Ik had een dagje samen met mijn bestie in Amsterdam. Super mooi weer hadden we, veel geshopt, bijgekletst en daarbij nog wat terrasjes gepakt. was super fijn even wat quality time met haar te hebben. Kijk er met veel plezier op terug. Ook hadden we een heerlijke BBQ bij mijn schoonouders in de tuin. Heerlijk gegeten en was een gezellige avond.

Verjaardag ouders
Aangezien we op vakantie zijn als mijn ouders jarig zijn, vierde we het een aantal weken ervoor door drukte. Was super gezellig met een uitgebreide lunch en heel wat leuke cadeaus waar ze blij mee waren. Altijd super gezellig om zo’n verjaardag samen te kunnen vieren.

Bijna naar Oostenrijk!
Wij gaan bijnaaaaa naar Oostenrijk! Yay. Zo was het bijna nog een jaar wachten en zo zitten we er al bijna. We zijn nu bezig de koffers in te pakken en vertrekken binnenkort naar de bergen. Ben zo ontzettend benieuwd en heb er onwijs veel zin in! Ik ga die dagen ook geheel offline zijn en mijn rust pakken/genieten. Uiteraard zijn er wel wat artikelen al ingepland, dus loopt mijn blog gewoon door.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

DIY maken / verjaardag vriendinnetje
Ik maakte weer eens een DIY voor een vriendinnetje haar verjaardag. Een bord met naam, leeftijd en geboortedatum e.d. aangezien ze 30 werd. Ze had een zaaltje gehuurd en we hebben een heerlijke avond bij het kampvuur gehad. Super fijn om al mijn vriendinnen daar weer te zien & het was zeker afleiding voor de periode met Yara.

Verhoging / aanpassing tuin
Jullie hadden de tuin toch al een tijdje geleden gedaan? Dat klopt. Echter wilde we toch een aanpassing & daarbij was de kabel onder de tegels niet goed meer voor het licht in de tuin. De tuin is dus geheel weer verlegd en we hebben nu een afstapje in de tuin. Helemaal blij mee en kijk er nu al naar uit met fijn weer in de tuin te liggen in de hangmat inclusief kat & boek.

Uitslag baarmoederhalskanker uitstrijkje
Ik had in Mei m’n uitstrijkje voor het baarmoederhalskankeronderzoek als je 30 wordt. Ik schreef er een artikel over en was super blij met de negatieve uitslag géén HPV. Hoewel ik me er niet druk om maakte is het toch fijn deze uitslag te weten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eerste cursus dag
Ik had mijn eerste cursusdag! Ik vertelde hier al over de cursus, en was super blij dat ik mee mag doen. het is iets waar ik enthousiast van word en wat echt 100% bij mij past. Ik moet nog 2 keer volgende maand & daarna is er nog een selectie voor 2019. Ik hoop echt heel erg dat ik erbij zit. Helaas kan ik door het bewust bloggen niet meer details erover delen.

De thuiskomst van Yara uit de kliniek
Het dieptepunt in deze maand gaf toch dit lichtpuntje: de opname in de kliniek van onze kat Yara. (Gemist? Lees hier over de opname) Zo ontzettend blij dat ze weer thuis is, ondanks de negatieve uitslag. Daarbij is ze zelf ook helemaal happy dat ze er weer is. Ze is erg tevreden, aanhalerig en vooral ligt ze urenlang op schoot te genieten. Zo fijn om te zien! Dat gezegd te hebben gelijk even een update: Uiteindelijk zijn we deze week gestart met nier voeding, krijgt ze ondersteunende medicatie en moeten we nogmaals een urinekweek doen ter controle, daar krijgen we voor dit weekend uitslag van. Daarbij over een aantal weken even een check up bij de dierenarts hoe het allemaal gaat. Tot nu toe gaat de voeding goed. Ik hoop dat ze door deze aanpassingen nog heel wat jaartjes bij ons kan zijn ♥ Uiteraard als er meer bekend is zal ik nog een uitgebreide update geven.

Dag Mei, Hallo Juni. Be awesome.

14 reacties op “10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Mei

  1. Wat een goed gevulde maand alweer. Ik wens je veel leesplezier toe te midden van de Oostenrijkse bergen. Hopelijk kom je nadien helemaal relaxt weer naar huis toe.

  2. Oh Avangers willen wij ook nog zien, al weet ik niet of dat nog gaat lukken voordat hij niet meer draait in de bios. Lijkt me wel een hele toffe film!

  3. Ik was al benieuwd naar hoe het met Yara ging! Blij dat het beter met d’r gaat. Zieke beestjes zijn maar stom. Gelukkig genoeg lichtpuntjes. Fijn dat je een positieve uitslag had van je uitstrijkje. Ik ben dus inmiddels 32 en heb het al 2 jaar uitgesteld. Deze maand krijg ik ‘m thuis opgestuurd zodat ik EIN-DE-LIJK de test kan doen.

  4. Wat fijn dat Yara weer lekkerder in dr vel zit! Een goede mei maand zo te lezen ( op yara’s opname na dan ) en veel plezier met de voorbereidingen van jullie vakantie! Heerlijk vooruitzicht..

  5. Oh wat fijn dat jullie katje terug bij jullie is <3 Ik hoop met je mee dat ze nog jaren bij jou kan zijn. Katten kunnen soms sterk zijn hoor.

  6. Wat onwijs fijn dat Yara weer terug is! Hopelijk gaat het snel wat beter met haar en kan ze in ieder geval weer genieten van het feit dat ze weer lekker thuis is. En wat heerlijk dat jullie vakantie naar Oostenrijk nu echt heel dicht bij komt. Geniet er lekker van!

  7. Het was wel even een hectische maand voor je he? Maar gelukkig waren er ook nog lichtpuntjes. Hopelijk knapt Yara op van de speciale voeding en blijft ze nog lang bij jullie! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *