Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Hallo nieuwe goedgevulde tuin: Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin! + WIN! [gesloten]

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Tropilex

Zoals jullie weten is onze tuin geheel gerenoveerd. Nog steeds super blij mee, vooral aangezien de tuin eerst weken leeg en kaal was. Nu staat hij fijn gevuld met plantjes en uiteraard onze steigerhouten meubelen. Ik wilde graag een foto artikeltje maken over alle toffe dingen die nu in onze tuin staan. Zijn jullie ook zo benieuwd? Neem dan nu een kijkje in onze nieuwe tuin.

Weten jullie het nog, de before & after foto’s? Als reminder hoe het eruit zag en nu uitziet:De steigerhouten meubelen

TADA! Die man van mij he, die kan wel wat. Allemaal lossen steigerhouten planken en hij heeft er prachtige dingen van gemaakt. Credits gaan dus geheel naar M. voor het maken van alle mooie meubelen. Ik heb wel geholpen met het schuren en beitsen.

Onze nieuwe lounge bank


Nu inclusief kat haha

Ziet het er allemaal niet prachtig uit?!

De hangmat hangt!

Ook via Tropilex mocht ik een hangmat inclusief ophang systeem uitzoeken. Helemaal top, aangezien ik altijd al in een nieuwe tuin zo’n heerlijk (lees)hoekje wilde creΓ«ren. Wij kozen voor een toffe blauwe kleur de Hangmat ‘Barbuda’ sea. Het is een 2 persoonshangmat en kan 160 kilo dragen. Toen ik voor het eerst de hangmat in mijn handen had was ik erg te spreken over de kwaliteit. Wat een fijn spul en het voelt erg stevig aan. Op de website staat beschreven dat de hangmat 65% polyester en 35% katoen is. Toch voelt het als een geheel katoenen hangmat

Het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin!

Hoe lekker is het om op deze manier te genieten van een boek? Het was even aanklooien om er goed in te komen (en ja M. stond alweer met een camera voor mijn neus om het te filmen hoe charmant dat ging) maar als je eenmaal zit: Puur genieten kan ik je vertellen. De hangmat ligt heerlijk en je kan er zowel geheel als schuin in liggen. Doordat het een 2 persoonshangmat is kan je er in je eentje hemels breed in liggen. Ook ben ik super blij met de stevige stof waardoor je goed in de hangmat blijft liggen.

Boek. Thee. Het goede leven!

Daarnaast kan je kiezen uit verschillende ophang systemen voor de hangmat. Zelf koos ik voor dit klik systeem Easy+. Ideaal, je klinkt de hangmat er zo weer op en af. Daarnaast is het ijzer stevig en was het makkelijk aan de muur te bevestigen (door mijn man wel te verstaan). Ook kan je kiezen voor een hangmat standaard i.p.v. een ophang systeem. Zo hoef je niets te boren maar zet je de houten standaard op en hang je de hangmat erin. Voor ieder wat wils dus.

Het enige wat ik wel mis is een soort opberghoes voor de hangmat zelf. Je klinkt hem er weer af en rolt hem dan op. Daaromheen doe je dan een touwtje om hem bij elkaar te houden. Ik zou het zelf fijn vinden om hem extra te kunnen beschermen voor een langduriger gebruik.

Naast de hangmatten hebben ze er ook een groot assortiment hangstoelen. Het is dat ons plafon op zolder niet geschikt is om een hangstoel op te hangen (iets met gips en gedoe) anders had ik het wel geweten, zo’n mooie stoel naast mijn boekenkast.

Hoe ik er dus nu altijd bij lig met lezen? Als het niet regent (wat de laatste dagen niet zo mee zit) zo dus:

En nu voor jullie…

WIN WIN WIN!


Ja jullie lezen het goed, je kan een Tropilex hangmat of hangstoel winnen! Dit is zonder ophang systeem zodat je zelf kan kiezen voor welke soort je kiest. Wat je hiervoor moet doen?

* Laat een reactie achter op dit artikel dat je mee doet (en of dit is voor jezelf of voor iemand anders)
* Tweet het volgende bericht: ‘Ik maak kans op een Tropilex hangmat of hangstoel via iliveformydreams.com #blog #winactie @Sassie__ ‘ (zet de tweet wel openbaar of maak dat ik je volg (d.m.v. vriendschapsverzoek) – alleen de tweets die ik kan lezen doen mee)

Je kunt tot 9 September mee doen. 10 September kies ik een winnaar uit, waarmee ik contact opneem via de email. Vul dus een geldig email adres in! Mocht ik binnen een aantal dagen geen reactie hebben wordt er een nieuwe winnaar getrokken.

Inmiddels is de winactie GESLOTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Henrieke, gefeliciteerd met je prijs!

Is de tuin nu geheel af? Nee zeker niet. De muur moet nog bijgewerkt worden (te zien op de foto’s) en ook willen we nog wat dingen ophangen in de tuin. Tevens willen we (ooit) de gehele achtergevel in de achtertuin van kunststof kozijnen voorzien. Nog genoeg te doen dus, maar alles op z’n tijd. Voor nu is het heerlijk genieten van onze fijne tuin.

Meer lezen over ons huis en onze tuin? Dat kan in de categorie Home Sweet Home

Hebben jullie een tuin en/of balkon? Wat staat er bij jullie allemaal in..

0
Blog, Home sweet home
Previous Story
Next Story

25 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  14/09/2017 at 13:01

  Zo te zien, lig je wel lekker1 πŸ™‚

  Ik heb niks op mijn balkon. Alleen heel veel plantjes. Mijn loungebankje heb ik achtergelaten op ons vorige balkon (spijt van) en nu wil ik geen nieuwe meer kopen omdat het steeds zulk slecht weer is. Zucht. Volgend jaar dan maar…

 • Reply
  PatriciaKleijn
  07/09/2017 at 10:01

  Het ziet er prachtig uit hoor, lekker strak en makkelijk te onderhouden zo…

  • Reply
   SAS
   09/09/2017 at 21:29

   Precies dat πŸ˜‰

 • Reply
  Michelle
  06/09/2017 at 09:56

  Een mooie verbetering! Altijd leuk om iets naar je eigen smaak te maken. De zelfgemaakte meubels zijn gaaf geworden joh! Ik ben meer van de bloemrijke en groene tuin dan tegels..

 • Reply
  Sheila
  04/09/2017 at 01:26

  Oh jammer, ik zit niet op twitter. Anders had ik graag meegedaan. Een hangmat is natuurlijk super relaxed. Al hoop ik nog wel dat er nog wat zonnige dagen komen dat je er ook echt nog van kan genieten!

  • Reply
   SAS
   06/09/2017 at 20:37

   Voor een vaste lezer maak ik graag een uitzondering πŸ˜‰ Ik neem je mee in de loting!

 • Reply
  Saskia
  03/09/2017 at 17:45

  Gaaf geworden hoor jullie tuin!!
  En die winactie, daar doe ik zeker graag aan mee πŸ™‚
  ik zie mezelf al helemaal liggen op de camping in zo’n hangmat, genietend van de rust, drankje binnen handbereik. hmmm πŸ˜€

 • Reply
  Saskia
  03/09/2017 at 16:51

  Het wordt wel steeds mooier bij jullie zeg! Wat lijkt me een hangmat heerlijk, mijn beste vriendin heeft er ook een en is er ook de hele zomer in te vinden. Bij ons hebben we daar op ons kleine balkonnetje helaas geen plek voor, maar als we ooit gezegend worden met een mooi huis met een grote tuin, denk ik dat er ooit wel eentje gaat komen πŸ˜‰

 • Reply
  Joyce rdt
  03/09/2017 at 15:32

  Wat is het leuk geworden en wat een gave actie zeg! Helaas heb ik nergens plek voor een hangmat, anders had ik graag meegedaan! Liefs.x

 • Reply
  Sammie
  03/09/2017 at 11:27

  Jullie tuin is prachtig geworden. Vind je tegels ook zo gaaf! En wat handig is die man van jou! Prachtige lounge set is het geworden!

 • Reply
  Evelyne
  02/09/2017 at 20:47

  Wat een toffe tuin! Ik zou er wel in kunnen vertoeven πŸ˜‰ Onze tuin is heel euh.. lang πŸ˜€ Ik kan je niet vertellen hoe groot precies, maar geloof me maar op mijn woord. Veel gras, maar dat is in de loop der jaren al heel wat verminderd. Een tuinhuis, 2 voliΓ¨re’s met vogels in, een kippenpark, een extra mini-terras voor papa, een terras die aan het huis paalt en waar nu het mini-terras is en een stuk gras was vroeger aarde waar we patatjes en groentjes in plantten πŸ™‚

 • Reply
  Anne-Wil
  02/09/2017 at 14:32

  Hey! Gek genoeg zie ik helemaal geen foto’s? Zou dat aan mijn computer liggen? Zal zo eens met mijn telefoon kijken. Ik zou overigens wel mee willen doen maar ik heb geen Twitter.. x

  • Reply
   SAS
   03/09/2017 at 16:28

   Oh wat maf. Inmiddels via je telefoon wel kunnen zien?
   En ik maak zeker een uitzondering hoor, dan kan je gewoon mee doen met alleen een reactie achter laten πŸ™‚

 • Reply
  Simone
  02/09/2017 at 14:20

  Oh wat heerlijk zeg! Uit zo’n hangmat zou ik nooit meer komen haha!

 • Reply
  Henrieke Hommersom
  02/09/2017 at 13:53

  Wat een verschil tussen voor en na, dat heeft je man mooi gedaan! Wij hebben geen tuin, wel een balkon. Ons balkon heeft een heerlijk zitplekje onder noodlijdende AH moestuintjes. De peperplant is ook niet zo gelukkig, die heeft wel pepers maar nauwelijks blad meer. Wat wel heel leuk is, is dat het kattengras flink hoog is gekomen, die doet het wel goed dus. πŸ˜‰

  De hangstoel ‘Brasil’ cappuccino kan het balkon wel opfleuren maar zou ook in huis niet misstaan!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  02/09/2017 at 10:47

  Oh wat een heerlijke tuin zo!

 • Reply
  Jenn
  02/09/2017 at 09:53

  Mooie tuin, en wat een leuke actie! Een hanngmat heb ik al, en ik zou echt niet weten waar ik een hangstoel moet laten (maar ik vind ze wel heel leuk!), dus ik gun het een ander πŸ™‚

 • Reply
  Romy
  02/09/2017 at 09:32

  Wat ziet jullie nieuwe tuin er prachtig uit! En wat heerlijk zeg, die hangmat! Ideaal om even in uit te rusten na een lange werkdag πŸ™‚ Ik sla de winactie even over, maar weet zeker dat je iemand heel blij gaat maken met de hangmat.

 • Reply
  Darina
  02/09/2017 at 09:07

  Wat een mooie tuinmeubelen. Super gedaan! Heerlijk om zo’n grote tuin te hebben.

 • Reply
  Nancy Baten
  02/09/2017 at 09:04

  Geweldig die hangmat!

 • Reply
  Lies
  02/09/2017 at 08:55

  Jij hebt echt wel een handige man!

  • Reply
   SAS
   03/09/2017 at 16:26

   Zeer zeker. Erg blij mee πŸ˜‰

 • Reply
  Els
  02/09/2017 at 08:33

  Dat is heerlijk een boekje lezen in je nieuwe tuin! Je tuinset is echt heel mooi! En gelijk ook een goed boek. Ik hou van Karin Slaughter boeken πŸ™‚ .

  • Reply
   SAS
   03/09/2017 at 16:26

   Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik van dit boek van haar moet denken…. Heb ik normaal nooit maar ben erg benieuwd of mijn mening nog bijgesteld gaat worden zodra hij uit is.

  Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png