Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Hallo, die was mijn (werk)meivakantie

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle, Terugblik
Previous Story
Next Story

12 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  18/05/2018 at 16:16

  Dat was een druk programma! Maar wel heel erg leuk. Ik heb gewoon gewerkt. Met tussendoor wat extra vrije dagen natuurlijk. Heerlijk!

 • Reply
  heidi
  17/05/2018 at 21:35

  Wat grappig meivakantie?, Bij ons in België12 was het paasverlof en daar genieten we ook super van..

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  13/05/2018 at 23:28

  Ik ben naar Boedapest én Fez geweest! Beetje snel op elkaar, maar met al die verlengde weekends moest ik zo minder verlofdagen opnemen, dus slim gepland! Was superleuk, terug gaan werken vat wat tegen nu, haha!

 • Reply
  Dennis
  13/05/2018 at 21:01

  Ugh, teveel mensen waren vrij haha. Ik moest gewoon hard door werken. Oh die foto met de slag trouwens, nice! Respect!

 • Reply
  Michelle
  13/05/2018 at 20:19

  Super toch dat jij je werk zo leuk vind, dat je er zelfs vrije dagen voor ‘opoffert’! Geweldig om te lezen..
  Leuke activiteiten heb je met de kids gedaan. Wij hadden een weekje vrij, maar hebben eigenlijk best veel klusjes gedaan en in de tuin gewerkt. Achteraf had ik het wel iets rustiger aan mogen doen hihi 😛

 • Reply
  Sofie
  13/05/2018 at 20:04

  Wat eng die spin! Ik had vroeger een spinnenfobie, maar ondertussen durf ik spinnen met een potje buiten zetten of verplaatsen. Maar zo’n vogelspin in mijn handen nemen zou er over zijn 😀
  In België hebben we geen meivakantie maar wel veel verlengde weekends door de 3 feestdagen 🙂

 • Reply
  Mrs. T.
  13/05/2018 at 15:23

  Ik heb nooit vrij in de meivakantie. Het is dan topdrukte. Leuke dingen heb je gedaan!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  13/05/2018 at 14:50

  Super leuk al die uitjes met de kids!
  Ik heb ook gewoon gewerkt deze weken.

 • Reply
  Linda
  13/05/2018 at 14:02

  Zo leuk wat jullie allemaal organiseren voor de kinderen! 🙂
  Reptielendag lijkt me ook fantastisch! Ik denk dat voor jou reptielenhuis De Aarde in Breda wel een aanrader is, daar hebben ze ook allerlei reptielen die je vast mag houden; het is niet zo groot maar de verblijven zijn juist enorm groot, en de verzorgers nemen echt de tijd.

  Je had het al gelezen op mijn blog, maar ik ben naar Moskou en Sint Petersburg geweest! Morgen begint voor mij het werken weer!

 • Reply
  Darina
  13/05/2018 at 13:21

  Leuke activiteiten heb je gedaan! Ik ben twee weken vrij geweest en zes dagen daarvan in Zuid-Frankrijk doorgebracht. Dus voor mij ook weer wennen morgen 🙂 Succes!!

 • Reply
  Simone
  13/05/2018 at 10:36

  Wat leuk al die activiteiten! Al moet ik eerlijk zeggen dat reptielen nou niet zo mijn ding zijn haha 😛 Ik moest gewoon werken, dus geen mei vakantie voor mij. Maar heb wel weinig uren gemaakt, dus toch een heel klein beetje ‘soort van’ vakantie.

 • Reply
  Romy
  13/05/2018 at 09:26

  Wat leuk dat je een aantal activiteiten had op werk, zoals de reptielendag! En wat een grappig idee om zo’n work-out met alle kinderen te doen! Werk ze weer in deze eerste gewone werkweek na de vakantie komende week! 🙂

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png