Mijn 4 favoriete sportleggings #inlineskaten

Zoals jullie weten ben ik sinds 2013 een fanatiek inlineskater ben. Ik was dit gaan doen, aangezien ik toen der tijd een baan had waar ik weinig beweging kreeg. Alsnog doe ik dit ontzettend graag en maakt het echt dat mijn verstand op 0 staat en ik intens geniet. Een tijdje terug schreef ik al een stukje over de dingen waar ik aan denk tijdens het skaten. Het leek me leuk om het eens te hebben over mijn fijnste en leukste sport broeken.

Volg mijn skateritten via Instagram via de hashtags: skaten / #sasfitgoalsLegging 1: De eerste legging is degene die ik het langste heb. Hij zit heerlijk en heeft een toffe print. Deze kocht ik bij de H&M in 2014. Hij is van super fijne kwaliteit en rekt lekker mee. Daarbij heeft hij op de achterkant nog een rit, waardoor ik mijn (huis)sleutel erin kan doen.

Legging 2: De tweede legging bestelde ik een aantal weken geleden. Ik maakte er ook een skaterit mee en hij is super fijn en luchtig. Niet op de foto te zien, maar sommige delen zijn van panty-spul waardoor het lekker luchtig is in de zomer. Pink vind ik gaaf om erop te hebben, aangezien dit mijn favoriete artiest is. Deze legging kocht ik bij Aliexpress in april 2018.

Legging 3: Eentje die ik weinig draag maar die ik wel heel tof vind. Het enige nadeel is dat het witte erg doorschijnt, waardoor ik hem minder draag. Als ik hem draag doe ik er een lang shirt over heen, aangezien ik dit prettiger vind. Verder is het een hele fijne legging en hij rekt lekker mee. Deze legging kocht ik werderom via Aliexpress op februari 2018.

Legging 4: Nog zo eentje die wat ouder is. Een legging die wat ruimer valt en die fijn is ter afwisseling van de eerste 2 (favoriete) leggings. Deze kocht ik in Mei 2016 bij de Lidl.

Favoriete accessoires

Daarbij heb ik zeker nog een aantal favoriete accessoires die ik met jullie wil delen. Zo gebruik ik de SPIbelt voor mijn mobiel in te doen en heb ik een klein waterflesje aan mijn heup hangen. Een super fijn die anti schok is en makkelijk in gebruik. Ook gebruik ik vaak een sportband voor in mijn haar en heb ik een hoop diverse leuke sport topjes die boven deze bovenstaande leggings staan. Tevens voor de veiligheid draag ik áltijd mijn polsbeschermers.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Heb jij favoriete sportkleding? & welke sport doe jij graag?

(bron artikel idee)

2 reacties op “Mijn 4 favoriete sportleggings #inlineskaten

  1. Leuk! Ik moet toch ook eens wat fatsoenlijks aanschaffen. Ik sport in een oude hardloopbroek (te warm!) en een oud shirt.

  2. Leuke leggings! Ik kocht een tijdje terug een fijne legging bij de scapino. Een simpele zwart met roze, maar hij heeft een zakje, een touwtje en reflecterende delen, en hij zit echt heel lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *