Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Druk, drukker, drukst | Work related update

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

6 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  20/05/2018 at 12:20

  Hé! Wat goed dat je naar die cursus mag! En oooh, die ouders! Da’s de reden dat ik iets ben gaan doen. Op mijn werk is het rustig momenteel. We hebben altijd van die pieken en dalen.

 • Reply
  Simone
  15/05/2018 at 20:26

  Ondanks dat je niet altijd positief kunt zijn (dat kan gewoon eigenlijk niet) vind ik het wel leuk en interessant om te lezen. Wel tof dat je die cursus in elk geval mag gaan volgen!

 • Reply
  Lilian
  14/05/2018 at 22:55

  Omgaan met ouders lijkt me sowieso een uitdaging. Wij hebben twee vrienden in het onderwijs, waarvan er eentje ook nog werkt met autisten (en die hebben dat soms niet van een vreemde). Nee, wat dat betreft heb ik net zoveel respect voor jullie als voor mensen in de zorg dat je met zo veel verschillende mensen overweg kan. En fijn dat je collega’s trots zijn, dat doet altijd goed!

  En succes met je cursus!

  • Reply
   SAS
   16/05/2018 at 21:25

   Dat is zeker een uitdaging, eigenlijk nog lastiger dan met kinderen met verschillende opvoedingen omgaan. Dank voor je compliment, heb inderdaad ook erg veel respect voor mensen in de zorg.

 • Reply
  Evelyne
  14/05/2018 at 18:48

  Ik heb op mijn vorig werk vaak stagaire’s mogen opleiden. Ik vond er mezelf wel goed in zijn en kreeg geregeld complimenten. Het ging niet altijd even makkelijk, maar achteraf had ik steeds een fijn gevoel als die mij kwamen bedanken. Helaas heb ik dit op mijn huidig werk niet meer. Er worden geen stagaires meer aanvaard in mijn job en als ze aanvaard worden gaan ze naar iemand anders 🙁 Dat vind ik erg jammer, want al bij al deed ik dat nog graag, iemand begeleiden.

 • Reply
  Romy
  14/05/2018 at 07:26

  Wat leuk om zo’n werkupdate te lezen! En je hebt groot gelijk dat het soms fijn is om wat dingen over je werk te delen, of die nu positief of negatief zijn 🙂
  Superfijn dat je die cursus mag gaan volgen! Ik kan me voorstellen dat het wel drukke weken zijn, zeker als je ook een stagiaire moet begeleiden en er zo’n vervelende aanvaring bij komt. Wel heel knap dat je er zo goed mee omging!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png