Monthly recap | Maart Highlights

Zoals aangegeven in 2021 ga ik zeker met deze reeks door in dit nieuwe jaar. Een terugblik van afgelopen maand d.m.v. foto’s, stukjes tekst en gifjes. Dingen die deze maand mooier, positiever en mij gelukkier maakte ligt de focus op. Juist in deze tijden kunnen we daar wel wat meer van gebruiken. Aan het einde weer het welbekende MOMents, mommy momenten met Noa: quotes, foto’s en alles wat er deze maand met hem gebeurde. Een dagboekje, terugblik om later terug te kunnen lezen. Dit keer in een nΓ©t iets ander jasje gegoten dan je gewend ben. Let’s start this month!

Deze maand start altijd goed met mijn verjaardag πŸŽˆπŸŽ‚πŸ₯³, stond in het teken van mijn nieuwe baan (en had het daardoor giga druk en was zelfs tussendoor even ziek), had ik vele leuke dates gepland staan en waren we heerlijk veel buiten te vinden met dit mooie weertje. Noa had ineens weer de zindelijkheid te pakken en was lekker veel creatief bezig. Ook boekte wij onze vakantie. Benieuwd? Blikken jullie mee terug naar mijn maand Maart?

Monthly recap | Maart Highlights

+ Begon met mijn verjaardag! πŸ₯³
It was my birthday! Ondanks dat ik deze dag moest werken toch echt super genoten, vooral van het feestje het weekend ervoor. Het was fijn het weer ‘normaal’ met dierbare te kunnen vieren.

+ Werd ik ontzettend verwend 🎁
Ik ben flink verwend, vooral met bol.com kaarten waar ik al heel wat leuke aankoopjes van heb gedaan. Ik kreeg kaarten, appjes, brievenbuspakketjes… Ik heb me zeker jarig gevoeld! Van M. kreeg ik de spulletjes van de eerste foto. Erg blij met m’n springvormen (die ik jaarlijks ga gebruiken voor de taarten van Noa), Londen sleutelhanger voor mijn nieuwe mamafiets, auto organizer en theebox met verschillende smaakjes.

+ Las ik weer heerlijk veel #metime πŸ“–
Zo blij met de vervangingen van de boeken van Nora. Sommige vielen ernstig uit elkaar en heb ik dus opnieuw (via Vinted) aangeschaft. Lekker in bed lezen of eventjes tussendoor. Ik nam ook genoeg vrije uurtjes ter harte en zei wat vaker ‘Nee’ tegen afspraken. Mijn agenda stond overvol, net als mijn hoofd. Ik probeerde zoveel mogelijk waar kon tussen werk-nieuwe werk-moederschap tijd voor mezelf te plannen om echt even bij te tanken. Ik genoot ontzettend van het herlezen van De eerste ontmoeting en ben inmiddels aan een nieuwe gestart.

+ Volgende ik mijn eigen regenboog 🌈
Het was lastig maar deze mok dronk ik deze maand veel uit. Follow your rainbow. Hoe lastig sommige dagen ook waren, het is voor een goed doel. Dat hield ik voor ogen en het hielp me zeker te relativeren.

+ Had ik heel wat leuke dates πŸ₯―πŸ«–
Ik had deze maand ontzettend veel leuke dates gepland! Zo had ik een pannenkoekendate met (oud)collega’s, kwam een oud collegaatje langs op de thee, had ik een verjaardag waar Noa zich helemaal vermaakte op een trampoline. Kwamen er nog vriendinnen langs voor mijn ‘belate’ birthday (en kreeg dus nog heel wat lieve cadeautjes – o.a. plantjes, thee, mokken) en had ik een fijne Bageldate. Ja, qua uitjes en persoonlijk contact was dit een hele fijne maand. β™‘

+ Kreeg ik mijn nieuwe baan! πŸ₯³ (en stond heel veel in het teken van afsluiten en een nieuwe start)
Veranderingen, ik ga er slecht op maar ik ben met deze zo blij! Ik heb een nieuwe (interne) baan. Zo spannend allemaal maar ook super veel zin in. Wat ik ga doen en waarom deze stap? Dat lees je in dit beveiligde artikel. Wachtwoord ontvangen? Stuur een mailtje naar contact@iliveformydreams.com

+ Kreeg ik heel wat lieve kaartjes πŸ“¬
Zo lief dat ik van een aantal mensen kaartjes kreeg ter succes wensing van mijn nieuwe baan. Ze hangen te pronken op de deur en is een goede reminder om blij te worden als ik er dagelijks langs loop. Dankjulliewel!

+ Kreeg ik nog meer lieve post 🐿️
Ook kreeg ik lieve (verlate) post van lieve Liesbet , dankjewel! Zo leuk om een pakketje te ontvangen die persoonlijk en met zorg is samengesteld met Γ‘l mijn favoriete dingen.

+ Vulde ik de opgroeiboeken van Noa verder in πŸ–ŠοΈ
Het was weer tijd wat dingen in te vullen & foto’s in te plakken. Zo leuk om hier mee bezig te zijn als terugblik. Super leuk straks voor later, aangezien ik echt niet alles ga onthouden.

+ Was ik bezig met een maandfotoboek van Noa #spon πŸ“Έ
Nog meer voor later. Ik maak nog steeds trouw Γ©lke maand een maandfoto inclusief letterbord. Ik ben nu dus bezig met zijn album van 0-3 jaar met alle foto’s erin. #spon Echt een super leuke samenwerking die na de verjaardag van Noa pas online komt. Ik mis nu nog 4 foto’s πŸ˜‰ en zijn verjaardags foto’s. Zodra hij klaar is zal ik hem zeker delen .

+ Boekte wij onze (zomer)vakantie… β˜€οΈπŸŒž
Met mijn nieuwe baan was het even puzzelen wat we deden met onze vakantie. Gelukkig na afstemming hebben we eind Augustus tot begin September lekker wat weekjes vrij (moet alleen nog officieel aangevraagd worden) en boekte onze vakantie. Waar we heen gaan samen met ons gezinnetje? Naar hetzelfde eiland en zelfde hotel als in 2012 met onze huwelijksreis πŸ˜‰
*foto van 2012

🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢🎢

Luisterde ik veel naar… πŸŽ™οΈ
BAMBAM!

<center>

MOMents van Maart

Noa 2 jaar & 8 maandenπŸ‘¦πŸ»
Het blijft zo hard gaan. Per maand leer je weer nieuwe dingen en ontwikkel je je volop. Zo was je ineens weer meer bezig met zindelijkheid, maar ook je zin willen krijgen. Er zit een behoorlijke kop bij je op, als je iets niet wilt vertik je het om te doen. Je vind het heerlijk om buiten te zijn en te spelen in de tuin.

Huilen op de grond. ‘Ik heb zo’n honger’ ‘Ik wil een chocoladekoekje’ en niets anders is dan goed. Huilen. Brullen. Waarna hij ineens stil is en zegt: ‘Mag ik dan een halve?’ HAHAHA. God. Fantastisch bedacht maar uhhh NEE. Echt een vrΓ©selijke moeder ben ik πŸ˜‰

Quotes van deze maand

‘Ik ben geen papa. Ik ben Noa. Grapjas’

Ik vind je zo lief mama’ ❀️

Tijdens Ajax: ‘Ze gaan eerst op een rij staan en wachten op het liedje’

Ik lag op de bank. ‘Mama? Lig je lekker?’

Noa valt bijna. ‘Gelukkig valt het mee’

‘SSSSSST papa. Ik ben met mama aan het praten’ (GOUD deze hoor, GOUD)

Tijdens het spelen met binnen-zand: ‘Dit is echt hartstikke super leuk’

Ik toen Noa 480x achter me aanliep. ‘Heb ik soms honing aan m’n kont?’ ‘Nee hoor mama, die staat daar’ (wijst op het plakje waar de honing staat πŸ˜…)

Tijdens het opruimen: ‘Ik ben bijna klaar mama. Wat een werk’

NOTE: Er is dus een aanpassing van de MOMents van de maand. Omdat ik toch best veel deel over Noa en dit met mate wil gaan doen is er een korter overzichtje elke maand van deze momenten. NΓ³g bewuster bloggen. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Speel je steeds vaker alleen maar ook bewust samen met mama, leuk om je fantasie te zien ontwikkelen πŸƒ was je een echt klimaapje πŸ’ schafte we heel wat leuke nieuwe boekjes aan (vooral van Paw Patrol) πŸ“š kon ik je eindelijk weer binnen brengen na corona bij het kinderdagverblijf 🦝 ging je voor de eerste keer naar de MAC Donalds 🍟 Outside, is the best place to be, we waren veel buiten met het fijne weer. Heerlijk hoor, zo’n buitenkind 🌲🌳 hadden we weer een extra check-up bij het CJG (alles was goed) πŸ‘€ kochten we leuk buitenspeelgoed voor in de tuin (watertrolley) πŸŽ’ Had Noa de 5de ziekte πŸ€’ #geluksmomentje toen het weg was – maakte we een leuke paasslinger en deden paasvoorbereidingen 🐰πŸ₯š was ik deels bezig met zijn verjaardag qua traktatie op het kinderdagverblijf #lekkervroeg🎈 uiteindelijk weer meer bezig met zindelijkheid, gaat steeds beter πŸš½πŸ’©

Hoe was jullie maand? Deel in de comments 1 hoogtepunt, ik ben benieuwd…

About the Author

9 Comments

zwartraafje

Wat een heerlijke terugblikpost. Zo veel fijne momenten. Zo leuk ook om je verjaardagspost hier in te herkennen. De doos met Pickwick-theetjes ziet er echt leuk uit. Zij hebben echt veel verschillende smaken hΓ©. Zelf heb ik vorige week in Roosendaal nog eens een zakje verse thee gekocht. Hij ruikt en smaakt als een bezoekje aan een snoepwinkel wat niet zo gek is natuurlijk met de naam Marshmallow Heaven. Diezelfde dag ben ik met mijn nicht voor het eerst sinds Corona ein-de-lijk nog eens naar Bagels & Beans kunnen gaan en daar hebben we allebei enorm van genoten.

Reply
Simone

Dat ziet er uit als een fijne maand! Wat leuk dat jullie naar de plek van jullie huwelijksreis gaan samen met Noa <3

Reply
Nicky

Wat een leuke maand heb je gehad. Altijd wel spannend, een nieuwe baan. Die uitspraken van Noa zijn zΓ³ leuk! Heerlijk dat het zo goed met hem gaat. Maart was hier ook prima. Zeker met dat mooie weer. Jammer dat het weer voorbij is.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Ontzettend leuk dat je zoveel post kreeg! Fijn ook al die dates. Echt heerlijk dat het weer kan hè om met mensen af te spreken. Noa zijn uitspraken blijven geweldig.
Echt weer een blog om blij van te worden!

Reply
Jenn

Heerlijk overzicht! Mijn hoogtepunt was het uitje met mijn vader denk ik. Maar de maand was echt een beetje een rollercoaster.

Reply
Darina

Wat een fijne maand heb je beleefd. Geweldig die quotes! Ik heb vooral genoten van het mooie weer, dat was echt genieten.

Reply
Geke

Maart was een heel fijne maand als ik het zo zie en lees πŸ™‚
Wat fijn dat je zo verwend bent voor je verjaardag!
En super dat Noa het zo goed blijft doen.

Voor mij was het hoogtepunt toch wel het mooie weer, zeker op mijn verjaardag (21/03) vond ik dat echt het mooiste cadeau dat ik kon krijgen πŸ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *