Currently #8

De laatste Currently was vorig jaar November, tijd voor een nieuw lijstje dus. Zeker even tijd om op deze manier bij te kletsen over de afgelopen tijd. Ik was wat minder hier: ziek kind, ik ziek (echt een unicum) en natuurlijk druk bezig met werk @ oud & nieuw.

Ik geniet van… Quality time with hubby. Het was láng geleden dat we echt samen weggingen maar zijn gezellig samen uit eten geweest. ★ Die momentjes dat Noa mijn hand altijd beet houdt ★ Mijn nieuwe waterkoker is THA BOMB ★ Sneeuw. Whut? Gelukkig snel weg maar toch even leuk om met die kleine buiten te zijn geweest. Kreeg de sneeuwballen om mijn oren van hem.

Currently #8

Ik maak… overuren in mijn hoofd. Precies ook de reden dat ik hier een tijdje afwezig was. Ik ben zó ontzettend druk bezig met mijn nieuwe baan naast het moederschap. Het is echt afsluiten, schakelen. Dit nog regelen, dat nog regelen. Ook een LH die niet meewerkt waardoor er extra druk bij veel dingen ligt. Achter van alles aangaan. Het werd me soms even wat veel en daar ineens was ik ziek. Ik ben dus (afgezien van mijn PDS) nooit ziek *klopt af.

♥ Ik werd extra blij van… het hebben van eigen tradities. Zo versierde we van de week voor het eerst onze paastakken samen met Noa. En zo hebben we met feestdagen of andere bijzondere dagen toch wel zo onze eigen maniertjes en dingetjes. Ik kan er zo van genieten met mijn gezin. En de paastakken staan ontzettend leuk om tafel. Elke ochtend heeft Noa het erover dat hij er zo mooi uit ziet & samen met papa en mama heeft versierd.

Ik word extra blij ook van deze maand April. Er staan zoveel leuke dingen op de planning zoals een meeting met mijn liefste vriendinnetjes, uit eten met mijn 2 liefste ex-collega’s, Paaseieren zoeken met mijn gezin en die van mijn vriendinnetje, de verhuizing van mijn werk, de eerste playdate van Noa en een paasontbijtje met mijn ouders.

Ik kijk… eigenlijk alleen maar Paw Patrol de laatste tijd haha 😅🤷🏻‍♀️ ‘Paw Patrol is aan de ROL’. Ik moet eigenlijk nog eens starten met een nieuwe serie maar merk dat ik sneller een boek pak. Ook is het lastiger nu overdag wat kijken, aangezien meneer 9 van de 10 keer geen slaapje meer heeft overdag. Ik moet eens gaan kijken aan welke serie ik nu weer start. Jullie nog aanraders?

Ik deed… zoveel mogelijk tijd voor mezelf nemen. Veel lezen, thee drinken, mail bij werken, extra lange douche sessies… Met Noa af & toe even wat loedermoederen zodat ik even wat meer tijd voor mijzelf had. Ik probeerde zo de druk in mijn hoofd een beetje te verlichten. Soms werkte het, soms helaas niet.

Ik kijk uit naar… een rustigere periode Hoewel ik dat voorlopig wel uit mijn hoofd kan zetten haha. In Mei start ik met mijn nieuwe baan en zal ik een nieuw ritme moeten (her)vinden. Ik hoop in Juni/Juli alles een beetje op de rit te hebben en écht te kunnen genieten van alles. Nu even bikkelen, ik pluk er later de vruchten van 🍇

Waar ik ook al ontzettend naar uitkijk is onze vakantie eind Augustus! We gaan als gezinnetje naar hetzelfde hotel en eiland waar we onze huwelijksreis doorbrachten: Terschelling! Nu al zoveel zin in en er zijn zoveel leuke dingen ook voor die kleine om te doen. Wederom komt daar binnenkort een apart artikel over online *ik heb zóveel inspiratie voor artikelen ineens alleen tijd & zin is een beetje ver te zoeken helaas…

♥ Ik lees nu… veel boeken van Nora. Ik heb er veel herkocht en ben ze nu heerlijk aan het (her)lezen. De meeste verhalen zijn al tijden geleden dus is fijn ze weer eens te lezen. Ik merk dat het mijn verstand even op 0 zet, dus ik lees altijd een aantal hoofstukken voordat ik ga slapen.

Ik verbaas me over… het feit dat Noa ineens weer zelf met zindelijkheid begon. Ineens was het: ‘Mama ik wil mijn luier uit’ en had hij het geheel door. Ik ben ZO TROTS op die jongen. Soms dagelijks 1 ongelukje maar hij geeft alles zelf aan van het plassen. Een grote stickerkaart met Paw Patrol stickers en de welbekende (& zelfverzonnen) Plas Pot met chocola erin voor elke plas of 💩. Er komt nog een uitgebreid artikel online over de weg naar zindelijkheid. Als hij zo doorgaat krijgt hij (zoals we hebben beloofd als hij geheel zindelijk is) zijn ‘grote jongens bed’ #stopdetijd Dus de afgelopen weken ook druk daarmee bezig geweest. Droge onderbroek dansjes, complimenten, chocolade inslaan…

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… de voorbereidingen van mijn afscheid op werk (qua afscheidscadeautjes) en Noa zijn 3de verjaardag in Juli. Ja nu al. Qua werk ben ik er aardig uit en moet alleen nog een aantal dingetjes aanschaffen. Voor Noa zijn traktatie heb ik alles al uitgeprint (wordt een Paw Patrol zakje) en een aantal cadeautjes al gehaald voor erin. Wat er bijvoorbeeld in zit? Een Paw Patrol bellenblaas en koekjes. Rest moet ik nog halen maar ik heb nog evenjes 😉 Daarbij ben ik al druk bezig alles in te slaan voor zijn heuse Paw Patrol Skye taart (zoals Noa zelf zegt: mét aardbeienvulling 😅) die hij graag wilt voor zijn verjaardag. Een hoop te doen dus.

Ik luister

En? Hoe gaat het écht met jou? Heb je nog een leuke serie tip op Netflix voor mij?!

About the Author

9 Comments

zwartraafje

Wat jammer dat je door alle drukte uiteindelijk toch een keer ziek werd. Op zo’n moment is je lichaam extra kwetsbaar hé. Zo fijn dat jullie een fijne zomervakantie in het vooruitzicht hebben. Zelf ga ik met mijn nicht een midweek lang naar de zee in mei en ik hoop in juni nog eens met manlief naar Centerparcs te kunnen gaan. Zo fijn om naar zo iets te kunnen uitkijken

Reply
Amy

Wat wordt Noa toch groot, gaat snel joh! En inderdaad, een hele mooie fluitketel. Gaaf model. Verder: take it easy, zorg goed voor jezelf zodat je wat rust / ruimte krijgt in je hoofd 🙂

Reply
Darina

Wat leuk en fijn om eens een avondje gezellig met je man uit te gaan. En de fluitketel vind ik echt een blikvanger!

Reply
Nicky

Je bent er inderdaad maar druk mee. Gelukkig ook veel leuke dingen! En met mij gaat het goed. Ook druk, druk, druk. Met leuke dingen. En erg erg heel erg veel aan het knutselen. Log volgt als het klaar is.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Heerlijk dat je even een gezellig avondje samen met je man had. Kan me voorstellen dat dat af en toe echt even nodig is.
Je bent in ieder geval ruim op tijd met de voorbereidingen voor Noa zijn verjaardag!

Reply
nicole

Ik raak helemaal afgeleid door je prachtige fluitketel! Wat een superleukmodel is dat. Die zou ik zo ook in mijn keuken wensen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *