10 reacties op “Terublik | Weekend view

  1. Ik was vergeten te reageren maar het ziet er inderdaad als een heel fijn weekend uit! Ik wens je nog zulke mooie momenten. Met jezelf, met je kleine man en als gezin 🙂

    1. Dat is inderdaad een fotoboek. Vanaf 1 maand heb ik foto’s gemaakt met een letterbord, wat ik tot zijn 3de verjaardag wil doen. Vandaar dit boek 😉

  2. Zo fijn om te zien. Is nadenken hoor want ondertussen zijn we weer enkele dagen verder. het voorbije weekend heb ik op zaterdag een scrapbooking-project geknutseld voor een vriendin (het is ondertussen bij haar aangekomen en het was leuk om via Instagram te ontdekken dat ze er heel blij mee was) en foto’s besteld bij Kruidvat voor een nieuwe project. Dit keer eentje voor mezelf. Zondag was het eerst even een heel bizarre ochtend toen ik op drie kwartier tijd alle seizoenen zag passeren. Van sneeuw en regen naar de kersenbloesem van de achterburen in de stralende zon. Zo gek om te zien. In de namiddag sprak ik af met een vriendin om nog eens rustig bij te praten en dat was ook heel gezellig.

  3. Dat ziet er lekker uit! Ik had ook een fijn weekend. Lekker veel geknutseld, gezellig koffie gedronken bij de buren, rondje dorp gedaan, muziekjes gedraaid, geprutst met oude foto’s en filmpjes en voetbal gekeken bij ex. Alleen wéér niet naar het strand geweest. Ik vond het te koud. I know; ik ben een watje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *